Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość escapikowa

pomozcie przejsc escape!!!1

Polecane posty

Gość gram++++
klikaj cały czas w krzesło - sam wskoczy, w kąciku za biurkiem, i w kącie kanapy - bliżej okna

Gość grajaca
3 pudelka sa w gramofonie

Gość gram++++
muszę spaść na chwilę, pod dywanikiem w lewym górnym rogu jest kluczyk, zajrzyj tez przez dziurke od klucza :) potłukłam doniczki na oknie - nie wiem o co :o, :-D zauważ, że krzesła też sie poruszaja i szeleszczą śmieci.Ja gram do upadu aż wyjde.

Gość grajaca
nozyczkami otwotrz herbate i tam tez jest kostka

Gość gram++++
z doniczek też mama jedno ale aż 3 z gramofonu??? Jedno mi "wyleciało":o

Gość gram++++
w szklanej kuli - młotkiem, po czapką... szukam dalej

Gość gram++++
pomocy jeszcze chyba 8 kartoników.... na suficie jest coś na klucz - niczym sie nie da otworzyć:o patrzę też na lufcik. Po co papier do faksu:o, klej? Aparat fotograficzny....zapalniczka puszki książki ogryzek zszywacz, lupa, kartonik po soku ..............no i jakże by inaczej .....coś do przesunięcia drzwi w formie zielonych kulek - szyfru - nieeeeeeeeeeeeee.

Gość gram++++
BINGO - lufcik! - 2 kartoniki ale taborecikami trzeba poprzesuwać:o

Gość gram++++
up Stoję.....................

Gość gram++++
na tym obrazku z zamkiem jest sztylet - trza go zabrać.Zrobic miejsce i wziąść książkę różową z takim sztyletem.Położyć ów zdjęty na tej książce i będziemy wiedzieć do czego jest w biurku w 3 szufladzie zapalniczka, ale gdzie te kartoniki......

Gość gram++++
Uffff:) 18 kartoników.Na "item" nie wrzucać ogryzka, puszek, (między papierem do faksu też jest kartonik) najgorzej mi było zdobyć ostatni kartonik ......to od tej lolity, którą po chwili można zobaczyć przez dziurke od klucza - trzeba jej fotkę sieknąć W OCZY i zabrać i posklejać to co jej upadnie.Jak ją zawołać ????. Przez tę tube od gramofonu:-D.Ważny dynamit, zapalniczka i znajomość cyferek po hiszpańsku. FAJNA gierka polecam;)

gra jest z serii, ktora bardzo lubie, ale do tego jest bardzoo trudna do rozgryzienia. ja jak utknelam to musialam poratowac sie solucja. moge dodac, ze jak uda sie otworzyc sejf to trzeba te puzzle poustawiac jak w liczby w jezyku esperanto z ksiazki. jakby ktos chcial cos wiedziec to pytac ;)

Gość gram++++
------>crazy_bogie -🌼 - podrzuć coś w tym stylu jeszcze! Chcę się pochwalić:classic_cool: nie korzystałam z solucji ale.........zżarło mi czasu baaaardzo dużo:o Popatrz o której skończyłam;o:o:o:o Trudno, lubię w to grać i nie odmówię sobie w wolnej chwili;).Pozdrówka.

w tym stylu byl ostatnio na tym topicu pokoj swiateczny, a gdzies na poczatku jest link do pokoju z biblioteczka, calkiem podobne do tej. linkow niestety musisz poszukac samodzielnie bo nie mam ich zapisanych. ale moge polecic http://www.slodkosci.com/covert-front-episode-2-game/ bardzo fajna gra, ale poszukaj najpierw pierwszej czesci, mozna je robic oddzielnie, ale frajda jest wieksza jak sa po koleji polecam tez submachine, nie jest to typowe escape z pokoju, ale zabawa polega na tym samym. to sa moje ulubione "produkcje", ktore wcigaja na dluzej pozdrawiam i udanej zabawy!

Gość gram++++
Dzięki crazy🌼 wlazłam do świątecznego pokoju.Ułożyłam te nieszczęsne puzzle ale wysiadlam .....przy dzwonkach:( I Mikołaj by juz na nartach wyszedł na dobre:o Kapitalna gierka;) Dzięki gierki są świetne choć nie ukrywam, że trudne;) Ale sympatyczne bardzo.:):):)

jak pisalam to sa moje ulubione serie i mam nadzieje, ze wyjda kolejne czesci, bo naprawde jest nad czym pomyslec;) pozdrawiam!

Gość gram++++
crazy.Przeszłam;) Ale ale ! Te niebieskie puzzle znam uż na pamięć ale dalej spasowałam przy dzwonkach:( Juz lukałam do solucji:o Nagarć je chyba muszę.... reszta gierek z tej serii - bardzo fajnej - pozdrówka http://www.2keysgames.com/

Gość 342324234234424
hej, hej, tu też jest trochę gierek: www.sighma.blox.pl

Ama_leta kochana!!!! Jak milocie widziec!!!!:) Ja wrocilam do domu w piatek poznym wieczoram, i w sumie nie bardzi mialam czas siedziec na necie. Ale od 1.01 jestem bez pracy, wiec czasu bede miec sporo i opisze ci co i jak. Straszie nie siesze ze jestes?? Zadowolona?? Szczesliwa? Jak rodizce i pizza? :D

Kurcze to niesamowite!!!:):) Jak to dobrze. Ja ci opisze wszystko w mailu, bo duzo tego:)

Heloo Dobra porana escape.Szukam chetnych. Ama_leta jesli zagladniesz tutaj - mysle o tobie, napisze maila, alewieczeni mi czasu brakuje. Pozdrawiam serdecznie