Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość escapikowa

pomozcie przejsc escape!!!1

Polecane posty

hej maluchy, wrzucam gre. Fajna grafika, ale cholernie trudna. Juz gralam w gry z tej serii, linki sa gdzies na topiku. Polecam:) A teraz zachecam do pokonania tej :D

łeeee chociaz na chwile!!! mam solucje, chcesz? Niby sa podpowiediz a i tak nei wiemjak zajrzec pod szafe!!!! Kurrr Solucje: http://anitkak.webd.pl/topics5/solucja-strawberry-tomato-vt762.htm?highlight=tomato Jak tu nie wejdziesz to moge tu wrzucic, tylko nie che komus innemu psuc zabawy, ja sie tam zalogowalam. Ale jak cos to powiedz. A tu gra: http://www.cda.pl/gry-online/3/stro.php Ale cudnie ze lecisz!!!!! :):)

hmm co to znaczy jesc 2 x tej samej rzeczy? Dzień podniu? Czy za 3 dni tez nie mozna zjesc? Kiedy ty wracasz? Jak nie zdazycie, to faktycznie mogl poczekac :/

lece do solarium na pare minut. Nie smutkuj sie :) Faceci czasm nie mysla... wiesz jak to jest :D

Jestem, a moze zrobiciej jednak razem? A dzis robil zeby sobie przypomniec recepture? Zeby sie udala specjalnei dla ciebie :D

przeszlam:D Ale z podpowiedzimi. trudna, napewno nie na jeden wieczor. No tez bym miala nerwa:D Ale w koncu musi byc ten pierwszy raz:) Napewno dlugo na to czekalas.

:)To dobrze. I dobrze ze w koncu bedziecie razem. Napisz co ze studiami twoimi. Pytalam juz, ale moze przegapilam odpowiedz :P

lec! Zycze ci zebys spedzila ten czasu najfajniej jak sie da. Napisz jak bylo, jak zabawa sylwestrowa. Ja wracam chyba 4 lub 5. Powodzenia!!!

Gość gram++++
????????? ta ostatmia jest fajna ale.... pomocy tyle badziewii pozbierałam i chować muszę. bo stale ich przybywa i gdzie to upychać????

Gość grajaca
ja zaczynam wlasnie

Gość gram++++
no to czekam.......:)

Gość gram++++
może coś z tej kartki na oknie przetłumaczysz, bom nie kumata w englisz:o mam 6 kartoników-sześcianików z lterkami:o i bak miejsc na zabranie reszty........ nawet ogryzek jest do wzięcia:o

Gość grajaca
wyglada na to ze nie wszystkie przedmioty sa potrzebne, mozesz je odlozyc na miejsce zeby miec miejsce na inne rzeczy, nozyczkami albo lomem zrzuc obraz a pod nim bedzie sejf gdzie sie uklada te kartoniki tylko jeszcze nie wiem o co chodzi. list nie jest wazny, napisane jest tam po prostu ze trzeba sie wydostac tego pokoju i tyle

Gość gram++++
niestety obraz zlecieć nie chce:o

Gość grajaca
kliknij na nozyczki a potem tymi nozyczkami klikaj na obraz z domkiem to spadnie. ja sie zastanawiam skad masz 6 kartonow? ja mam 4, a piaty jest na krzesle obrotowym ale nie wiem jak go zabrac. wlasciwie to juz utknelam :O