Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość escapikowa

pomozcie przejsc escape!!!1

Polecane posty

Ktos mi kazał suchac, sluchalam i zapisywalam... i tak w kołko, i wiecznie mi sie mylilo, ale w koncu przeeeeszlam. Tez te cholerne dzwony pamietam :D

Gość gram++++
Mało spię, a teraz od 7 w robocie:) no ale kubas kawy pomaga;).Rano jest ciężko:o ale jakoś się zbieram!!!!

Gość gram++++
Słuchać - wiesz ile ja się ich nasłuchałam:-D. JA JE NAGRAM w końcu bo szlag mnie trafia:o Musze leciec:)

Gość wkurzona do białosci samej
macie moze solucje po polsku?? bo juz wymiekam z ta gra:/

Asasello - gram z plusikami to ja, zaczerniłam się bo mam uczulenie na pomarańczowy kolor:-D.

Gość help help help
nie moge znalezc klucza w tym stole - pomocy!!!

lena. 🖐️ :):) Ja teraz zaczelam nowa prace. Malo mam czasu na gry :(:( buuu Ale bede grała w weekendy! Pozdrawiam serdecznie!!

Asasello :( trudne albo juz nie kumam bo póżno...Znalazłam widoczny łom, w dechach koło stolika kluczyk, i te kartkę wrzuciłam w plamę krwi, pokazał y się no własnie nie wiem co:( Imiona ? Ale Demon ? - nie wiem.Kombinowałam ze wskazówkami na zegarach, lukałam na te znaki....i zdążyć umrzeć też:o z ciekawości chyba:-D.Spadam , Zostaw jakieś malutkie wskazóweczki:)🌼

lena. 🖐️Tez nie dalam rady. Zrobilam to co ty. Te czerwona wskazowke zabralam z drzwi, i zastapialm ja zolta. Trzeba tak zrobic, bo inaczej drzwi cie zamiazdza. I tez nie mam pomyslu

Asasello - fajowa gierka:) ale tak z doskoku w trakcie sprzątania udało mi sie \"przerobić\" liść herbaty, mam kluczyk, biały kubek, obrus, - to z kredensu, szufeleczkę i stoje......książkę - polukałam jak sie parzy herbate i tyle....grafika fajna:) będę późno:oooooooooo Ty masz nawet czajniczek i to nie jeden, a te podstawkę to skąd wytrzasnęłaś??? Patrzę na wrzutę:):)

Szukam jeszcze wody....chyba ale wyjść się juz nie da:( Nie wiem porozmyślam w nocy....

Herbatka była wyborna:):):) Długo jednak szukałam tego drewienka do mapy na szafie ale gra SUPER.Szczególnie ta grafika.:):)

hej lena! Z gotmaila jest jeszcze pare gierek. Ale cholernie trudne. Ta to bulka z maslem. Wkleje ci linki.

No walczę z tą ostatnia ale za PSTRA:-D .Mam trzy karty z kanapki - ten czołg znalazłam, kabel, coś czerwonego nie wiem co to jest:(, niebieskie - chyba do telefonu? Trudne :o

ja juz po:D To niebieskie to telefon, wsadz do niego katte czerwona, na meblach jest ladowarka, wrzuc telefon i podlacz kabel. POgrasz w taka gierke a potem na tej czarnej tablicy (a moze to jest TV:P) poklikaj na miejsce gdzie moze lezec kreda :D i znajdziesz klucz zolty

Asasello 🌼 uffffffffffff:-D Utknęłam na tej kostce:o:o i długoooooooooo już tak od picu klikałam w nią:-D, no i pic pomógł:-D.No trzeba przyznać, że kombinować trzeba....a tą \"bonvoyage\" kiedyś przeszłam - skojarzyłam ale drugi raz już nie bardzo:).Dostałam grę \"Syberia\".........ale odjazd:) na szczęście można przerwać , zapisać i .......SZUKAĆ CZASU:o- pozdróweńka

Lena 🌻 czesc kochana, mam cos nowego. U mnie kruchutko z czasem :D Ale moze dzisj ejszcze powalcze. Jak cos znajdziesz fajnego to wrzucaj! Milego tygodnia ci zycze! Buzka.