Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANEDOLKA

ALE MAM DOLA NIE WIEM CO ROBIC

Polecane posty

Gość ANEDOLKA

jutro wyjezdzamy z moim chlopakiem i znajomymi nad jeziorko na 5dni ja niechce jechac,dziewczyny jego kolegow sa szczuple super laski a ja 70kilo i 163cm nie rozbiore sie siedze i rycze

Daj sobie spokoj...Nie mysl o tym...Najwyzej sie nie rozbierzesz...Nie musisz sie kompac chyba ze Ci przyjdzie ochota...Twoj chlopak jest z Toba bo Cie kocha a nie dla Twojego wygladu...a na przyszlosc polecam diete:)

Gość BeznadziejnaOsobaPsychopatka
:( wiem co czujesz ja mam problem z brakiem cycków i nie zdrową chudościa i wzrostem dlatego ja starałabym się nie doprowadzić do takiego wyjazdu ale teraz raczej jedz i mniej w dupie co inni sobie pomyslą masz chłopaka i to najważniejsze przezz 3 dni ma padać deszcz a potem możesz powiedziec ze dostłaas okres ale mimo wszytsko udanej zabawy :)

Gość traktorrrr
a nie myslalas o tym wczesniej?

myślicie za tak latwo schudnąc :o

Gość traktorrrr
no i co z tego ze zalozyla ten sam temat na 'dietach' :O

Gość cosmopollitan
O K***A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I ty masz chłopaka! Ja na twoim miejuscu bym sie z mostu rzuciła!!!!!!!!! Musisz wygladać jak w cipe ruchany pigmej!!!!

Gość fujjjjjjjjj
Może lepiej jakieś wczasy odchudzające wielorybico? I Ty się jeszcze zastanawiasz? Będziesz pośmiewiskiem plazy i wszyscy będą cie obgadywać za plecami. jka mogłaś się tak zapuścić? Musisz być na serio obleśna. Upocona , nalana kupa tłuszczu. Fujjjjjj, Blehhhhhhhhh

o kurwa i ktoś mi powie ze ludzie nie sa pojebani :O zamknij dziób jeden z drugim taka puszysciejsza osoba też może ładnie wygladac dla przykładu moja koleżanka ma 170 i waży ok 80 kg i naprawde mi się podoba i wielu facetom jak widać też bo miała juz kilku chlopaków a ma tak ja dopiero 17 lat:o

Gość *********************
jak sie nie rozbierzesz to dopiero zwrocisz na siebie uwage :O przeciez chyba cie znaja wszyscy ,wiedza jak wygladasz, nie rob scen! lepiej juz udawac ,ze to zaakceptowalas a po powrocie wziac sie za diete!

Gość agata111111111111
Powiem Ci, ze w przeszlosci tez mialam taki problem, nigdzie nie chcial isc z moim facetem, na plaze tym bardziej.... ale jak to bywa w zyciu...dzisiaj juz nie jestesmy razem...i zaluje, ze wtedy nie korzystalam z zycia, tylko przejmowalam sie kompleksami. On wie jak Ty wygladasz, i skoro mu to nie przeszkadza i to czym Ty sie przejmujesz!!!!! Pakuj sie!!!! Szkoda zycia na lzy.

Gość fujjjjjjjjj
do BeznadziejnaOsobaPsychopatka , To na seri musi być extra. hahaha 17 lat i miała już kilku chłopaków, jest czego zazdrościć hihihi, Ogólnie wiadomo, że wielorybice są łatwe i dają dupy każdemu kto wykaże chociaż lekkie zainteresowanie, bo wiedzą, że nastepna okazja w ich przypadku może się za szybko nie trafić. Swoją drogą podziwiam tych śmiałkow, jak im się udalo odnaleźć ci[ę wśród zwałów tłuszczu!

czy ja wiem czy zazdroscic :O po prsotu ma ładną twarz i no i nie przesadzajmy nie jest taka strasznie gruba :O jak to określiąłs dupy jeszcze nie dała zadnemu :O

Gość ANEDOLKA
CZYLI BARDZO GRUBA JESTEM???

Gość studentkamedyczna
ANEDOLKA- szczerze, to jesteś BARDZO GRUBA. Jakbyś miała 10 kg mniej, to byś była DOŚĆ GRUBA, no ale przy tych parametrach to BARDZO GRUBA.