Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słitka__

Dla nudzącyc się..pogaduchy o wszystkim i o niczym

Polecane posty

:) 1.Biblioteka-oddać książki, które trzymam już z pół roku-wkońcu zapłace kare ;| 2.Posprzątać w półce z kosmetykami. 3.Poprasować ubrania. 4. Jechać na rowerze do sklepu po zeszyty(P.S-jak nie będzie lało:P) zadania boJowe :P a Wy jakieś macie na dziś?.

ja tak o 17- 18 wychodze na spacer z kolezankami :) do biblioteki tez mialam isc, bo podczs ferii (LUTY) wypozyczylam ksiazki, ktorych notabene i tak nie przeczytalam :O mialam oddac juz dawno, ale tak mi wstyd, że tak dlugo juz je mam...

złudzenie- jestem na stażu z urzędu pracy, sama łażąc po miejsach z ogłoszeń natrafiałam tylko na debili, którzy rozmawiali ze mną jak z dzieckiem, które chce się \"pobawić w prace\"- ja wiem, że nie wyglądam na moje 20 lat, ale to chyba nie powód żeby mnie tak traktować... Słitka- no to masz bojowe zadania, ale chyba nie starczy ci tego na cały dzień, chyba, ze będziesz robić wszystko w żółwim tempie:P;) Myślałam, że coś sobie podpatrzę u Ciebie, ale ja w bibliotece pracuję, więc dodatkowo na pewno się nie wybiorę, mam już dość siedzenia tam codziennie;)

Muszę się sprężyć, to może mi się uda :P Ale ze sklepem już nie wypali ;]-->leje łokropnieeee ;/

wróciłam....jesteście? Jak tam plany udało się zrealizować? w 110%?:P u mnie, niestety KUPA, w robocie nuuuuuda, dzień smętny i deszczowy i tęsknota mi doskwiera, w dodatku miałam nieprzyjemna bardzo rozmowę z babsztylem z dziekanatu

Mam głupi problem..skusiłam sie na wysyłanie próbek do niektórych firm i pożniej się w mailu dowiedziałam, że za to musze zapłacić...Pisze ciagle do nich maile z prosba o anulowanie ale odpisano mi dzis \"Do anulowania zamówienia niezbędne jest podanie nr NIP firmy oraz REGON. Dzisiaj sprawdzę na magazynie czy paczka już wyszła. Jeśli tak - koszt przesyłki będzie Pani musiała pokryć (250 zł).\" Czy jak to przyjdzie mogę nie odbierać?!! Zeby nie płacić... prosze doradz cos co mam zrobic?

kurcze, nie mam pojęcia, nie znam się na tym... A to zamawiałaś jakoś na siebie? Tam pisze coś o REGONIE, czyli jako firma to zamówiłaś? Jesli szybko do nich odpisalaś, to może paczka jeszcze nie wyszła, więc nie będziesz musiała płacić, a w innym przypadku to trudno powiedzieć... Zapytaj lepiej na ogólnej dyskusji, tam prędzej znajdzies zkogoś, kto będzie wiedział co możesz jeszcze zrobić.

kurcze ale sie wkurwilam...!!!! napisalam na ogólnym..jak masz czas to zerknij i powiedz co myslisz o ich komentach ;]

dzieki za pocieszenia-ale dzwonilam do kumpeli i ona mi powiedziala,że oni wlasnie w ten sposób wkręcaja ludzi.. Czyli mowisz,że nie ma się co martwić? napisalam do niej przed chwilą maila,tak żeby zrozumiala pusta krowa: Bardzo PROSZĘ o podanie mi odpowiedzi o anulowaniu próbek nadruków na CD. Ktoś mi się włamał na moją pocztę i zaczął operować bez mojej wiedzy... Dlatego PROSZĘ nie bagatelizować mojego problemu...Nie chcę być narażona na niepotrzebne koszty. Z góry dziękuję i przepraszam za kłopot.. Proszę o odzew. moze byc?

może lepiej \"proszę o odpwiedź\" a nie o odzew, hehe;) no skoro chcesz do nich pisac... w sumie to juz powiedzili ci ze sprawdzą na magazynie, prawda? jesli juz wyslane no to po ptokach, ale wtedy po prostu nie odbieraj paczki...

a no masz racje. dzieki WIELKIE,że musisz mojego gdyrania wysluchiwac w kółko ale dziekuje Ci za to:** Ale jak sądzisz nie będe musiała płacić tylu pieniędzy jak nie odbiore?.... w ogóle nic nie chce za to gówno płacić..

prawdę powiedziawszy, to nie wiem, jak to wyglada, ale na ogólnym napisali ci, ze ew zaplacisz za sama przesylke, wiec to naście złotych z odesłanie do nadawcy. nie przejmuj sie tak, a na drugi raz nie zamawiaj probek;)

Mam na przyszłość nauczkę Ja juz musze mykac.. dziekuje Ci raz jeszcze za wszystko! Papapa:***

Gość materialista
reki nie chce zalatw mi pol krolestwa to sie da zalatwic z tym siedzeniem na lace:)

od pazdziernika 2 rok socjologii oraz 1 psychologii, wlasnie ta pipa z psych tak na mnie wyjechala, bo mialam czelnosc zadzwonić i ją wypytywać:o a wiesz, na opakowaniu jogurtow sa takie male znaczki- to literki i one ukladaja sie w wyrazy ktore maja znaczenie wiec trzeba bylo poprosic sprzedawczynie zeby ci przeczytala ze tam pisze \"truskawkowy\":P ;)

Gość Divian
hej Wam, jak się macie? ja mam kiepski dzień... nie dość że mam okres, czymś się zatrułam i z grilla wyszedł niewypał, bo wszyscy jedli a ja pościłam to jeszcze o moich imieninach wszyscy zapomnieli. niby nic, ale kurcze, serduszko mnie boli :( a jak Wy dzisiejszy dzien?

Divian- wszyatkiego najlepszego z okazji imienin! Benild, Diana, Gertruda, Helena, Hipolit, Hipolita, Jan, Kasjan, Kasjana, Konkordia, Maksym, Poncjan, Radegunda, Radomiła, Sewera, Wigbert, Wojbor czy Wolebor jesteś?;) mój dzień jak widzisz z poprzednich postów też nie najlepszy... miłego wieczoru, trzymaj się ciepło!

Gość Divian
:(:( Dziękuję.... Hahaha, ale mnie rozśmieszyłaś z tym wymienianiem imion. Diana ;) Przykro mi, że się tak smucisz..Trzeba coś na to poradzić, tylko co? Co dwie głowy to nie jedna!

cóż na mój smutek jest tylko jedno lekarstwo, niestety przestanę się smucić dopiero za 29 dni... lece pod prysznic i spac, bo się niedajboże zdołuję wieczornie... a to jeszcze dla ciebie z okazji tych imienin🌻 dobrej nocy:)