Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słitka__

Dla nudzącyc się..pogaduchy o wszystkim i o niczym

Polecane posty

a jednak jest nas ludziska troche tutaj:D-->fajnie mi sie na serduchu zrobilo troszke-bo nie jestem sama na tym swiecie nudzaca sie dziewicąąąąą :P:D:D

Gość Divian
tez wybrałabym się na rower...ale nie mam z kim. moi znajomi wyrzekli się tej zajebistej rozrywki zlot? dobry pomysł ;)

Gość Divian
mi tez jest lepiej.. że nie jestem sama. to miłe uczucie, dziewczyny!!

Pożyczcie mi wanne bo już mi się nie chcę stać pod tym prysznicem. Z wielką ochotą położyłabym się w wielkiej wannie z gorącą wodą :p

krowy i kozy nie mam.mam durnego psa, ktory szczeka wtedy kiedy nie trzeba...gumior mu sie nie zamyka jak nikt nie idzie,zas jak ktos sie dobija to siedzi w budzie..(żal)..^^

Gość Divian
miasto daje tysiące możliwości, tylko one stają się nudne i bezużyteczne kiedy realizujemy je w samotności. nie ważne jak i gdzie, ważne z kim.. A tu dupa, akurat nikt nie może/nie chce/coś tam..

zapomnana- nie mam wanny:(przykro mi:P na rower samemu- dlaczego nie? juz lepiej niz z kims nudnym czy falszywym, ale trzeba ostroznie, ostatnio jezdzac na rowerku smialam watpliwa przyjemnosc spotkac ekshibicjoniste... wiec dziewczyny- dbajmy o zdrowie i rozrywki ale bezpiecznie.

a dzis mi ojciec oznajmil, ze bedziemy sie myli narazie w zimniej wodzie..bo jak wczoraj byla burza to akurat jeblo ;x no to sie zahartujeee... -->jeah..?!. :]

Dlatego ja dwa lata temu zdecydowałam, że lepiej mieć jedną przyjaciółke i się jej trzymać. Owszem mam wielu znajomych, ale w grupie łatwiej się zgubić. A tak przynajmniej wiem, że ona będzie miała zawsze dla mnie czas. No bo się widujemy codziennie:)

Gość Divian
ja i bez roweru spotkałam ekshibicjonistę :p:p :o:o a ja jutro mam grilla i już sie nie moge doczekać, kiedy zjem te piękne, tłuste, wielkie kiełbasy w towarzystwie ludzi, którzy znudzą mnie po 5 min. swoim bezmyślnym paplaniem ;)

Gość Divian
a moja przyjaciółka wraca za miesiąc 😭

a to pojade sobie sama-macie racje :P:D:D:):):) tylko niech nie leje..bo cos sie zanosi..blee powiedzcie czemu te wakacje sa troszke nudnawe? _________________________________________ a co do miast to zawsze mi sie wydawalo, że tamtejsza ludnośc to ma kupeeeeee znajomych i zawsze sie zwolają chociazby mala grupką do jakiegos pabU, parq:P etc. a na wsi to jak na wsi-pińć osób na krzyż i jeden na drugiego szeredzi xDD

Gość Divian
jasne, że trzeba odsiedzieć! tylko, żeby nie padało !!!!

ja tez widzialam eskhibi... na przystanku autobusowym :O a wlasnie sobie zdalam sprawe, ze ja JESTEM nudna :O ciagle tylko narzekam i marudze, nie dziwie sie w sumie, ze nie mam faceta, ani kolezanek :O

Gość Divian
narzekanie jest rzeczywiście męczące... może to jakoś zmienisz? wtedy i życie Ci bedzie lepiej płynąć :)

Gość Divian
JAK TO NIE WRACA?? toż to ja bym ją zabiła, własnymi rekami ukatrupiła :(

złudzenie- nie narzekaj, bo i tak mnie nie pobijesz- ja mam faceta i kilku znajomych a i tak ciagle narzekam, w tym jestem najlepsza, szkoda ze nie istnieje zawod w ktorym placa za narzekanie, bylabym milionerką:classic_cool:

Gość Divian
nie! moja koleżanka pobiła wszelkie rekordy guinnessa w narzekaniu... każde jej słowo to jakiś lament...

Gość Divian
hahahaha ja z Wrocławia ;)

Gość Divian
Rycheza - właściwie to nie wiem, czy czasami nie nalezy Ci sie nawet 3cie miejsce w narzekaniu, bo np. od 5 minut nie zauważyłam, żebyś coś takiego uskuteczniała :]

ja jestem z wielkopolski, a przyjaciolka wyjechala do Wroclawia wlasnie.. tam ma swojego faceta i prace, teraz pewnie tez studia tam zacznie :( kontakt mamy, smsy staramy sie pisac codziennie, ale to nie to samo. prawie co wieczor płaczę, bo tesknie za nia. a jak ona mi pisze, ze mnie kocha to jest jeszcze gorzej 😭 zreszta, ona przynajmniej ma sie do kogo przytulic jak jej zle, ja nie :O