Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość susel

ile wazycie?????

Polecane posty

Gość baklja
susel dzieki za wiadomosc :)

Gość susel
ja mam 170cm i waze 60kg i czula troche zaduzo brzuszka;p wczesniej wazylam 58kg i uwazam ze to jest odpowiednai waga;p

Gość baklja
susel moim zdaniem odpowiednio wazysz

Gość susel
niema za co::)

Gość nie wiedząca
56,8

Gość susel
wlasnie o te 2kg miej nuzki mam spoko w brzuszek mi wlasnie zawsze wszysto idzie:(musze duzo brzuszkow robic bo inaczej niebedzie dobrze:D jak wazylam 58kg to bylo ok.:)a najlpiej 55to wogle niema brzuszka; a ty ile wazysz??

Gość susel
bakja za 10min wracam musze wyjsc z pieskiem mam szczeniaczka bokserka i placze mi chyba chce siusiu zaraz bede;p

Gość baklja
ja waze 52 prz wzroscie 168 cm

Gość baklja
znaczy mialam napisac 62 kg

Gość ooppss
to zmien sobie grupe,bedzie lepiej:) a w ogole,to jestes jeszcze poczatkujaca czy sredniozaawansowana? a gdzie pracujesz?//ja sie tam z moja waga dobrze czuje,nie bede sie katowac,zeby dla czyjegos spokojnego sumienia przytyc :P

Gość backa
halinkaa21 spadaj z tym wirusem

Gość hanjabe
bede tam gdzie mi sie podoba ;)

Gość susel
ok jestem;p o widze ze opps sie pojawilas:)

Gość baklja
susel milego spacerku z pieskiem

Gość baklja
o jestes juz

Gość ooppss
suselku ja teraz mam zamiar wczesniej chodzic spac i wstawac.tak sobie obiecalam,ale mi nie wychodzi jakos :P dzis wstalam o 13.00.a wczoraj poszlam spac o 4.00 :P

Gość czy ja wiem
bo ja ważę 52 i mam 170 cm... i czuję się grubo, ale może to chore...:-/

Gość susel
no wlasnie dali mnie wyzej do innej grupy bo nas ogulnie pomieszali teraz i zmienilam na rano do tej samej nauczycielki co mnie uczyla bo jest bardzo fajna.mam nadzieje ze grupa tez bedzie spoko.i ta mja kolezanke z polski spotkam bo chodzi na rano;p ja jestem zatrudniona w 2 firmach zajmuje sie sprzataniem zamawianiem srodkuw jezdzeniem po tych moich biurach i patrzeniem czego brakuje;p opiekuje sie dziecmi;p

Gość ooppss
czy ja wiem---> ja waze podobnie.ale tak naprawde,wszystko zalezy od budowy-bo mi daja na oko wiecej kg nawet.same wymiary nie mowia w sumie duzo o budowie ciala

Gość susel
tak juz wrocilan piesiu poszedl spac;p ja chyba bede musiala szybciej chodzic bo niedam rady tak wczesniej wstawac o 23dlatego spadam bo dzisiaj umieralam w pracy.a ty jestes ja widze susel nocny:D

Gość susel
a ty bajka skad jestes?

Gość ooppss
a mowisz w pracy po szwedzku czy po angielsku?bo jak juz po szwedzku,to jestem pod wrazeniem :) a duzo czasu Ci praca zajmuje dziennie?sorry,ze tak sie troche wypytuje, tez kiedys bede szukac tam zatrudnienia i zawsze lepiej cos wiedziec :)

Gość ooppss
ja koncze z "suslowaniem nocnym" :D bo sie nie pozbieram jak sie moja szkola zacznie

Gość baklja
z gliwic

Gość susel
fajnie masz opps tez bym chciala tyle wazyc i niemusiec sie odchudzasz:)no ale coz takie zycie:)kurde jak pracowalm teraz w wekend to mi minal moment mam nadzieje ze do wrzesnia tak zleci;p

Gość susel
nocosty chetnie ci opowiem;p czesciej muwie po angielsku ale wplatuje tam niekture szwedzkie wyrazy:D taki mix:D musze sprobowac bo tak nigdy sie nienaucze szwedzkiego.chodze do szkoly na ten kurs a potem jade do pracki zobaczyc czy wszystko jest.jak jesr brudno to sprzatam;p mam klucze wiec jestem sama to lepiej bo nikogo niema jak jestem.po pare godzin dzienie pracuje a to ruznie czasem mam wolne bo zostawie sobie robote na tydzien,mam jeszcze pare klientek sprzatanie z opieka ale to dodatko bo juz u nich 2lata robie i sie przyzwyczaily;;p

Gość susel
teraz kupilam sobie zestaw do akrylu i w wolnej chwili sie ucze robic:)

Gość ooppss
a w jaki sposob znalazlas prace? jeszcze w polce czy juz tam?to faktycznie masz dosyc dobrze,ze mozesz pogodzic to ze szkola.tez tak bym chciala :) tylko nie iwem wlasnie jak bedzie z praca,gdzie w ogole szukac.//moja kuzynka robi akryle,byla raz na kursie i sam sie uczyla-teraz potrafi wymyslac sliczne wzorki,kwiatki itp,mi czesto zaklada :)

Gość susel
ogulnie w mojej firmie zalezalo zebym poszla do szkoly i uczyla sie jezyka moj szef zatrunia ok 300os w calej szwecji ma biura,a dostalam sie tak jak na samym poczatku tu przyjechalam i nieumialam nic jezyka to wydrukowalam ulotki po angielku ze chetnie zaopiekuje sie dzieckiem i posprzatam i akurat moj szef dostal i zadzownil ponad rok pracuje w ten firmie,.a w drugiej to jest polak szefem ale mieszka tutuaj prawie od urodzenia znalzlam ogloszenie w internecie i napisalam eemaila i on odzwonil:)