katinka123 0 Napisano Sierpień 13, 2007 ja zaliczylam 3 tygodniowy wypoczynek we wloszech kolo wenecji.bylo super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Ja byłam nad morzem na 10 dni(Władysławowo) w piatek na wycieczce w Wiśle no i chciałam jeszcze jechac na Słowacje na ciepłe źródła ale nie wiem czy wypali :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Novika_86 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Studiuje europeistykę w Katowicach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Novika_86 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Mnie urlop dopiero czeka:) i się z tego powodu cieszę:) Mam nadzieję, ze do tego czasu choc dwa kilo zrzucę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Sierpień 13, 2007 a kiedy masz urlop?? Ja chce zzucic 2 kg do 3 wrzesnia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Novika_86 0 Napisano Sierpień 13, 2007 31 sierpnia lecę na tydzień z miśkiem do Bułgarii:) a później mam jeszcze 6 dni zeby poleniuchowac w domku:) I własnie do tego czasu chciałabym zrzucic te 2 kg, więc mamy podobnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Mam nadzieje ze nam sie uda...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 13, 2007 jasne ze sie uda ja chce na koniec wrzesnia jechac do polski z ok 76 kg.DAMY RADE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 13, 2007 wiecie co? ide postepowac.nie bedziecie sie gniewac ze was opuszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monik63 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Cześć kobietki! Tak sobie czytam i postanowiłam się do was przyłączyć. Chcę do grudnia zrzucić ok 6 kg, ale to nie jest najważniejsze. Chcę zdrowiej jeść i zdrowiej żyć, żeby w przyszłości nie martwić się o zbędne kilogramy. Dodam, że mam 66 kilogramów i mierzę 170 cm. Wcale nie uważam się za jakąś grubaskę, powiedzmy, że mam wszystko na swoim miuejscu :) Ale fajnie byłoby mieć smuklejszą figurkę. Startujemy dziewczyny! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Sierpień 13, 2007 niee dobrze Ci zrobi takie ćwiczonko :D Ja znowu wpadłam i siedze na allegro bo w październiku ide na ślub i nie wiem w co sie ubrac :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 13, 2007 ja mam slub w rodzinie dopiero za rok wiec jeszcze sie na szczescie martwic nie musze.ale jak sobie wyobraze wybieranie ubran z 13 i 11 latkami to juz sie boje..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 13, 2007 a teraz pa .do jutra.spijcie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Novika_86 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Napewno nam się uda, jeśli w coś mocno się wierzy .:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Sierpień 13, 2007 dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Sierpień 13, 2007 witam monik63 :) kurcze najgorsze jest to ze jak narazie nie moge sobie nic kupic bo ciagle chudne a do października daleko...tylko czy ja potem sukienke znajde to taka pora hmmm.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Novika_86 0 Napisano Sierpień 13, 2007 katinka--> No to słodkich snów;) Do jutra Ja też idę zaraz spać, więc dobrej nocki.. Jutro sie zamelduję co i jak:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Ja też idę :) dobranoc wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniele 0 Napisano Sierpień 13, 2007 ALe produkcja, zabieram się za czytanie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emica 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Właśnie wróciłam ze sklepu i widzę, że nam się klub powiększył :D Kupiłam zdrowe jedzonko na jutro i zamierzam zrobić spaghetti frutti di mare, kij tam, że pierwszy raz w życiu, kiedyś on być musi, prawda? ;) Zanim też zmyknę do wanny, naskrobię coś o sobie. Mam 21 lat, aktualnie nie studiuję i nie pracuję (pomijając nieopodatkowaną internetową działalność handlową :P ). Mieszkam z facetem, na razie u jego mamy, jesienią chcemy sobie coś wynająć. Facet jest starszy o trzy lata i bardzo kochany :* Większość dnia spędzam przed komputerem, załatwiając sprawy \"biznesowe\", oprócz tego piszę artykuły na jednym z portali, jestem też jego redaktorką. W wolnych chwilach staram się ćwiczyć (nieocenione hula-hop), czytać i nie jeść za dużo ;) :P Interesuję się właściwie wszystkim po trochu, lubię Bollywood i taniec brzucha, ale też gry komputerowe, którymi zaraził mnie mój facet ;) :P Mam więc dużo czasu na internetowe pogaduchy i, jakby ktoś był chętny, to ja też ;) Rozgadałam się. To tyle. Teraz Wy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniele 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Ja studiuje i pracuje w bankowośći i za dwa lata będę żoną policjanta. Powyższy fakt tłumaczy iż muszę być piękna, szczupła i wspaniała. I do tego brakuje mi jedynie tej nadprogramowej 5tki:):D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazy goes nuts 0 Napisano Sierpień 13, 2007 wróciłam, to teraz coś o mnie, żebyście miały rano co czytać ;) mam te swoje 20 lat (fakt, który do mnie nie dociera, zatrzymałam się gdzieś na gimnazjum ;) ), teraz będę na drugim roku dziennych stosunków międzynarodowych, ostro się zastanawiam nad specjalizacją, ale do października daleko :D aktualnie się maksymalnie obijam (ale czasem trzeba) - nadrabiam braki w lekturach, filmach, spotkaniach ze znajomymi i jakoś się kręci ;) poza tym nie będę chyba zbyt oryginalna jeśli powiem, że uwielbiam podróżować - co roku staram się zobaczyć coś za granicą - w tym roku się chyba nie uda, ale może pojadę na Mazury, a tam (wstyd!) nigdy jeszcze nie byłam, więc zawsze coś! :D faceta chwilowo brak, jakoś po ostatnim odechciało mi się na jakiś czas ;) ale zbyt gwałtownie bronić się nie będę jak się pojawi jakiś fajny :D dobranoc wszystkim, które już poszły odpoczywać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emica 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Crazy, mam tak samo :) Dla mnie czas się zatrzymał gdzieś w okolicach szesnastego roku życia, jak ktoś mnie pyta o wiek, to muszę się dobrze zastanowić, zanim coś odpowiem :P Ale dobrze mi z tym. Na razie nie mam ochoty dorosnąć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazy goes nuts 0 Napisano Sierpień 13, 2007 no ja też nie mam ochoty dorastać ;) fajnie mieć trochę z dzieciaka w sobie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniele 0 Napisano Sierpień 13, 2007 nick..........skądjestem........wiek.......wzrost..........waga.......cel Aniele............śląsk................22...........177.........64,5.........59 Taka jednakobitka.śląsk.......18.........164...........66... .........55 Novika_86.........śląsk.....21.........171............67...... ....59-61 katinka.....Bochum.......34.........160....... ......82................70 DOpisywać się do listy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazy goes nuts 0 Napisano Sierpień 13, 2007 i się rozwiązał problem obiadu :D tata wrócił do domu z papryką, pomidorami, fasolką szparagową i innymi tego typu skarbami i robi jutro pyzy z sosem ;) ale wiecie, takie poznańskie pyzy, nie wiem jakie Wy znacie :D ale u nas to są kluchy drożdżowe, gotowane na parze :D w czasach swojej świetności ścigałam się z wujkiem kto zje więcej i zjadałam z 9 :D jutro będę bardzo dzielna i skończę na jednej, no max na dwóch :D oj uwielbiam pyzy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Novika_86 0 Napisano Sierpień 14, 2007 Cześć dziewczynki! No to dzisiaj pierwszy dzionek:) Zjadłam dwie kromki wasy z połówką plasterka chudej szynki i plasterkiem pomidorka:) Zaraz wsiadam na rower i jadę do pracy, w pracy pewnie będę popijała wode z dystrybutora i nieomieszkam też wypić kubek kawki zbożowej (oczywiście bez cukru) A słyszałam na kaffe, ze dobra jest przy odchudzaniu:) Odezwę się później, mam nadzieje, ze szef dzis będzie spokojny i nie będzie mnie wkurzał:D Dobrze, ze jutro wolne:) Aaa ważyłam się dzisiaj i waga pokazała dokładnie 67,1 kg. Mam wagę elektroniczną, więc proszę zmieniam a w tabelce. (wkońcu musze patrzeć na rzeczywiste spadki wagi :D) nick..........skądjestem........wiek.......wzrost..........w aga.......cel Aniele............śląsk................22...........177..........64,5.........59 Taka jednakobitka.śląsk.......18.........164...........66... .........55 Novika_86.........śląsk.....21.........171............67,1 ............59-61 katinka.....Bochum.......34.........160..............82................70 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniele 0 Napisano Sierpień 14, 2007 JA również witam, ja też po śniadaniu, może nie tak skromnym jak ty ale wiadomo śniadanie może być duże byle potem się nie najeść:) JA dziś też coś pokombinuje z ćwiczeniami, możę rowerek:) ALe napewno będę robić peeling i okłady z kawy przez następne 5 dni. Zobaczymy co z tego będzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazy goes nuts 0 Napisano Sierpień 14, 2007 witam :D ja właśnie w trakcie śniadania: kromka wasy z serkiem wiejskim i kubeczek malin ;) potem jeszcze standardowo zjem za jakieś 3 godzinki trochę maślanki z musli ;) przewiałam sobie ucho po basenie ;( więc nie wiem czy dzisiaj pójdę... albo zaopatrzę się w czapkę w środku sierpnia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emica 0 Napisano Sierpień 14, 2007 Ja też już po śniadaniu - dziś płatki Fitness z jogurtem. Chyba mi się żołądek skurczył, bo jeden mały talerzyk okazał się za duży :P Czyli wszystko idzie w dobrym kierunku ;) Nie wiedzieć czemu, coś mnie wyrzuciło z tabelki :P Także wskakuję ponownie, mając nadzieję, że waga wkrótce będzie mniejsza ;) nick..........skądjestem........wiek.......wzrost....... ...w aga.......cel Aniele............śląsk................22...........177..... .....64,5.........59 Taka jednakobitka.śląsk.......18.........164...........66... .........55 Novika_86.........śląsk.....21.........171............67 ,1 ............59-61 katinka.....Bochum.......34.........160..............82. ...............70 Emica.......Kraków........21..........170.............62................57 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach