katinka123 0 Napisano Marzec 12, 2008 dzieki...serdeczne dzieki.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Marzec 16, 2008 hej dziewczyny pozdrawiam z bytomia...jestem w Bytomiu u rodzicow.....wiec z dieta to roznie...ale ....jakos to bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Marzec 30, 2008 co to ma tutaj znaczyc.....dziewczyny.......zbiorka......ale juz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Kwiecień 3, 2008 wstyd się przyznać ale zgubiłam nasz temat :p Diety nie widać ale cwiczę od 4 dni :) Teraz pochłania mnie koniec szkoły i formalności ślubne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Kwiecień 19, 2008 halo??dziewczyny.........halo........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monira Napisano Wrzesień 30, 2008 Mam 26lat,wzrost 175cm.Waga 82kg.Chcialabym wazyc 65kg.Nie moge dac sobie rady z nadwaga.Jaka dieta jest dobra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monira Napisano Październik 1, 2008 HEJ.Czy ktoś jest jeszcze na tym forum?Potrzebuje wsparcia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach