Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o wypowiedz

kto ma zone lub meza niech wejdzie plzzzz

Polecane posty

Gość prosze o wypowiedz
ktos tu napisalm porozmawiac,opowiedziec ... marzenia... jak jedzie do pracy rano, wrca wieczorem , myje sie i idzie spac. i tak ciagle a ja ma tylko wolny dzien to go nie ma...

to pokaż mu ten topik, moze zrozumie ze inni mysla tak jak Ty i to on tutaj niewlasciwie postepuje wobec Ciebie

Gość ma kochanke jak nic
albo patrzy na ciebie jak na cuchnącą ścierę (sorry- jak ci przykro- ale ja tak mam......) albo ma na boczku inną- a ty udajesz że nie wiesz

Gość prosze o wypowiedz
wlasnie chce mu to pokazac co tu napisaliscie

pokaż i trzymaj sie, nie martw sie moze spotkaj sie z jakimis kumpelkami, to ze jestes żoną nie znaczy ze nie masz miec jakiegos zycia towarzyskiego, i oczywiscie spedzaj czas ze znajomymi ale nie z nim

Gość mam niezly ubaw
Ariane84... ja nic nie napisalem o szpiegowaniu ;) zasugerowalem tylko ze kazdy zasluguje na odrobine czasu ktory mozna przeznaczyc tylko dla siebie .... nie laze za zoną jak ciele! czasem spedzamy czas osobno i ona to lubi i ja :D

Gość mam niezly ubaw
przestancie dolowac dziewczyne ! Inna ? po dwoch latach ? absurd ..innej szuka sie przynajmniej po 7!!!

Gość fgkmkbmgkgmk
może cię zdradza?????????????

ja z mężem jesteśmy 12 lat po ślubie i cały wolny czas spędzamy razem. Mamy 2 dzieci - syn 11 lat, córka 1 rok. Ja pracuję poza domem on w domu (zarobkowo). Jak wracam z pracy on czeka na mnie na przystanku z córką (nieraz z synem jak syn nie ma innych ciekawszych zajęć) i do 19 spacerujemy. Potem w domu kąpiel dziecka, jedzenie i mała idzie spać. A od 19.30 mamy czas tylko dla siebie. Dzisiaj święto - byliśmy nad wodą. A Ty jak rozumiem - dzisiaj na niego czekasz? Niby gdzie poszedł w święto? Jest nie w pożądku i tyle.

mam niezly ubaw- czasem spedzacie czas osobno, ale czasem tez razem, a oni w ogole nie spedzaja wolnego czasu razem i to jest chore wedlug mnie

Gość agaww
ja tam nie mam nic przeciw jak mój sobie jedzie np na rybki On by chciał zebym z nim jechała ale już dawno przestał nawet proponować bo wie że nic z tego ja po prostu nie lubie takich wyjazdów czy tam wspólnych wypadów jak to nazywacie Nad rzeką np okropnie sie nudze i marze aby jak najszybciej z niej wrócic i wtedy muszę sie wykąpac i....odpocząc Ogólnie jesteśmy udanym małżenstwem nie kłócimy sie itp ale ja nie cierpie wyjazdów z nim on wie i nie nalega a ja nawet lubie jak pojedzie na te swoje rybki ale my już starym małżenstwem jesteśmy może i coś w tym jest.... Dziś np był na sumach na noccee więc cały dzień przespał a ja sobie tak fajnie spokojnie odpoczęłam troche na kompie troche na lezaku przed domem z kawą i gazetami troche z córką pogadałam syn mnie motorem przewiózł...szkoda ze jutro do roboty... Ja bym sie nie przejmowała na miejscu autorki no bo np na giełdę to w życiu by mi sie nie chciało jechac...

Gość Dziewczęca
w łeb się puknij autorko wątku - a najlepiej przywiąż faceta łańcuchem do kalorfyfera! Skandal! Ma kolegów! Ma hobby! Ma czelność odpocząć, keidy ty biedna siedzisz w pracy! Skandal! Powinien się umartwiać i siedzieć w domu. Co się z ymi facetami porobiło... w głowach im sie poprzewracało.

ehhh wy chyba nie czytacie dokladnie o co jej chodzi, nawet jak maja oboje wolny czas to go spedzaja osobno, czy to normalne???

Gość więc najpierw przeczytaj
dokładnie, Paczeko, a dopiero potem się wypowiadaj, półanalfabetko

Gość czy to jest problem
Ja jestem ze swoja dziewczyna,(jeszcze nie zona) juz 7 lat i kazda chwile wolna mam ochote spedzac z nia.Jak mam tylko chwile wolnego to zawsze planujemy wspolne wyjscie albo wyjazd. Oczywiscie ze czasami trzeba pojechac na giełde samochodowa, pojsc do sklepu komputerowego- czego kobiety robic nie chca:)Musi miec czas na spotkania ze znajomymi- nie mozna sie ograniczac, ale nie mozna tez przesadzac.

Gość Tomcio z Paluch2
Ty sie lepiej dowiedz czy on Cie kantem nie puszcza, bo takie zachowania sa dosc mocno podejrzane.Nic nie sugeruje- tylko ostrzegam