Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona_19

Poszukuje przyjaciolki.. szczerej

Polecane posty

Gość jakbyscie tak kochaly tych
ja spotkalam takie osobtu na kafe wlasnie :) i wam tez tego zycze :D

Gość noffa
ehh to ja w takim razie biore sie za sprzatanie

Gość noffa
hihi to moze dala bys nam spragnionych szczerosci jakis namiar;)))

Gość asd21
jestem szczery tyle że w portkach mam penisa :o :p :classic_cool:

Gość przyjaciółkaa....
hej moge sie dołączyć :))?

przyjaciółka----> jasne:) będzie nam rażniej:) dziewczynki co robicie na co dzień? praca? szkoła?....ale dziś ładna pogoda:):)

Gość przyjaciółkaa....
aleja gwiazd podaj nr gg :)) jestesmy w prawie tym samym wieku :)) a skad jestescie ??

Gość ATORKI
Czesc dziewczyny:)

Gość noffa
jak narazie nie robie nic znaczy leniuchuje sobie:)bo szkole skonczylam a do pracy to tak od wrzesnia dopiero:)ah to sloneczku chyba lece sie troche po opalam:) aleja gwiazd to juz teraz zaczynasz robic sie na bostwo? ja jestem mazowieckie/radom

Gość przyjaciółkaa....
hej Atorka :)) aleja gwiazd jestes na gg :D? bo Ciebie nie widze :D ja jestem z Trojmiasta :)

Gość ATORKI
aleja gwiazd ja mam 24 latka i mieszkam tez blisko katowic:)

Gość noffa
a i z gory przepraszam za moje wszytkie bledy i literowki...niestety tak juz mam:(

noffa----> ja też będe szukac pracy od wrzesnia, bo na razie tak dobrze mi się leniuszkuje:) dziś farbuje włosy, a w sobote ide do fryzjera na prostowanko:) bo niestety nie mam swojej prostownicy...wypije kawke i lece farbować:)

Gość ATORKI
ale wam dobrze dziewczyny ze mozecie leniuchowac, ja wlasnie siedze w pracy:(

Gość noffa
to Ty zreczna dziewczynka jestes z tym farbowaniem:)a to na jaki kolorek? jakas duza zmiana bedzie? ehh ja to jak ide do fryziera to tak dlugo schodzi a i tak zawsze mnie uczesza inaczej niz chce:(ato masz krecone wlosy czy poprostu chcesz miec gladziutkie?:)

przyjaciólka-----> Ale masz dobrze, chciałabym mieszkać w Trójmieście:) pewnie się nie nudzisz:) Atorki----> a z jakiego miasta jesteś? pozdrawiam:)

Gość noffa
no i nici z mojego opalania..musze jechac do sklepu zoologicznego pokupowac dla psa jakies swinstwa zeby go czyms zajac bo przeciez z draniem nie ma spokoju chwile:)

Gość ATORKI
Gliwice:)

ja tez mieszkam niedaleko katowic ale ja jestem z takiej malej wioski hehe a swoja droga ja tez w pracy i wlasnie mi sie nudzi buuu a gdzie tam koniec...

Gość przyjaciółkaa....
ja ostatnio u fryzjera siedziałam 5 godzin myslałam ze oszaleje juz tam :D jeszcze chwilka i zaczełabym gryźć suszarke :D a Trójmiasto bardzo fajniutkie jest :)) ale tez czasem sie nudzi :PP

Gość ATORKI
no mi tez sie nudzi a siedze dzis do 20 masakra:O

noffa-----> sama sobie farbuje bo jestem zrazona do fryzjerów po tym jak miała bląd ( a raczej białe pasemka na całej głowie) i wypadłam mi połowa włosów a przywrócenie ich do normalnego stanu zajęło mi 2 lata...mam włosy do ramion więc spoko, dam rade:) a włosy mam nie proste i nie kręcone, ale wywijają się na wszystkie strony:( chciałam wygładzic prostownicą.

Gość noffa
mufaa to chyba fajnie masz w pracy jak sie nudzisz...a pozatym jestesmy my:)

Gość przyjaciółkaa....
noffa ja sie przed chwilka zdenerwowalam bo nie mogłam psa znalezc i zgadnijcie gdzie ja znalazłam - w butach sie schowałam i jeszcze w najlepsze sobie chrapała :D zawału kiedys dostane przez nia :D

aleja gwiazd mam pytanko apropo wlosow bo jakby to powiedziec ja jestem na etapie ratowania swoich po rozjasnianiu wiec jak udalo ci sie wkoncu doprowadzic je do normalnosci czegos konkretnego uzywalas?? ja w pracy tylko do 17 wiec krocej niz do 20 ale jakos i tak mi sie nie chce tu siedziec rozleniwilam sie po wczorajszym wolnym dniu. no a praca nie ciezkla tylko czasami jak jest tak spokojnie to chyba wolalabym ciezkie prace fizyczne niz takie siedzenie i odliczanie do konca....

Gość noffa
to cio to za malutki pieseczek musi byc?:) nio ja tez tak mialam kiedys jak mialam kotke tamta to juz wogole wszedzie wchodzila:))