Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona_19

Poszukuje przyjaciolki.. szczerej

Polecane posty

Gość noffa
witaj Korolina85 pewnie ze mozesz wszyscy i w kazdym wieku sa mile widziani:)

Gość noffa
sorrki za przekrecenie nicku

Gość noffa
masz na imie karolina?(sadzac o nicku) bo ja mam tak wlasnie ale jestes o rok starsza od ciebie

Gość przyjaciółkaa....
hej i jak tam dzionek minoł :))??

Gość Lady of Shalott
witajcie, czy ja też mogę się przyłączyć? Jestem w wieku Autorki i mieszkam w Warszawie. Serdecznie pozdrawiam :-)

Witajcie wszystkie Nowe Przyjaciółki :) I jak kolorek? Wyszedł? Ja też mam pieska :D Wabi się Mori. To kundelek. Jest bardzo kochany :)

Gość noffa
hej Lady of Shalott ..wreszcie ktos z mojego mazowiectwa... nio wreszcie zaczynacie sie pojawiac bo smutno mi bo tak samej

coraz więcej nas dziewczynki:) noffa-----> dzięki, mam nadzieje że tym razem sie uda, tak bardzo sie boje, to bedzie już czwarte podejście:( kurde nie myslałam ze to bedzie aż takie trudne, wolałabym powtarzać mature:) w życiu się tak nie stresowałam jak przed egzaminem na prawko, presja pięniędzy:( to wszystko tak dużo mnie już kosztowało że tym razem musze się postarać. a włoski wyszły rude (a miał byc ciemny bląd) ale ładne, miałam już kilka raz rude i dobrze mi w tym kolorze. dziewczyny jesteście w jakichś stałych związkach? ja mam chłopaka, ale brakuje mi koleżanek:(

Gość przyjaciółkaa....
ja uciekam spacku jutro sie odezwe buzki :* słodkich snow :)

Gość noffa
aleja gwiaz ja tez niedawnio zdawalam prawko znaczy sie we wrzeniu i tez tak mowilam ze rzucam jak zdam bo teraz mialam wymowke ze sie stresuje i wiesz do tej pory pale:)z tym prawkiem to cie naprawde rozumiem:(

Gość Lady of Shalott
A' propos farby to ja zaszalałam w wakacje i zrobiłam sobie czerwone włosy :-o Farba bez amoniaku, niby miała się zmyć po 20 myciach...... Będe musiała przed szkołą ufarbować na blond. Zachciało mi się poszaleć :-o Ja jestem w trzeciej klasie liceum, dopiero w tym roku matura. Szukałam jakiejś pracy w wakacje, ale jakoś tak nie wyszło :-p Mam chłopaka i jedną ukochaną przyjaciółkę :-) ogólnie nie jestem zbyt otwarta, chociaż chciałabym to zmienić.

kurde ja już tyle razy próbowałam rzucić, miałam po maturze, potem po sesji (jednej, drugiej), teraz jak zdam prawko...ciężko jest, jak pali się kilka lat...

Gość noffa
Lady of Shalott to uwazaj zeby ci teraz nie wyszly pomaranczowe wloski... aleja gwiazd a twoj chlopak tez pali?

pali niestety:( i to bardzo dużo, nie próbuje się nawet troche ograniczyć, a mi przy nim ciężko rzucić. a ty długo palisz???

Gość noffa
ja tak od 6 lat ale tak od 4 to juz nalogowo paczka dziennie...eh nio mam tak samo moj pali jak smok i ja tez tak wlasnie zaczelam bo siedzimy na piwko albo cos a on tylko fajka i fajka to i ja:(i rzucic wogole nie zamierza..a ceny tcyh papierosow to juz wogole powariowaly

Rzeczywiście już trochę tego jest. Nie czepiam się osób palących, ale ja tego świństwa nigdy bym do ust nie włożyła :D

no ja też od 6 lat:) masakra:)własnie przez mojego zaczęłam duzo palić (do piwka zawsze trzeba zapalić:) my kupujemy z przemytu, cały karton tak się bardziej opłaca. ostatnio jak się pokłócilismy to poszłam do sklepu po papierosy (musiałam się jakoś uspokoić), kupiłam caro i zapłaciłam 7,50!!!!!!!! jeszcze pamiętam te czasy kiedy caro były po 4,50:)

Gość Lady of Shalott
noffa> dzięki. wiem, musze je najpierw rozjaśnić. Strasznie je zniszcze, ale trzeba płacić za swoje czyny :-p Ja też pale, niestety. I też jakoś od 16 roku życia. Po maturze rzuce :-p Mój chłopak nie pali, trochę mnie to motywuje, ale lepiej jakby mi w ogóle zabronił.

Gość noffa
o kurde ale u mnie wiatr sie zerwal...chyba niezla burza bedzie:(a u was jak z pogoda? eh a ja sie tak przyzwyczailam do jednek marki ze nie moge wogole sie przerzucic:(oj to wkoncu powstanie topik palaczek:)

Gość noffa
o to wkoncu jak narazie ja sama pomaranczowa zostalam..zreszta lubie pomaracz fajki tez pomaranczowe pall mal :)dziewczynki ja juz lecem lulac bo widze ze coraz trudniej idzie mi pisanie i moze burze przespie bo ja sie boje:(do czytania do rana i tlyko nie spac mi za dlgo;)pa

Gość noffa
dzien dobry wszystkim, kto pije kawke?