Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona_19

Poszukuje przyjaciolki.. szczerej

Polecane posty

Gość noffa
ja nie bylam na praktykach tylko papierek sobie zalatwilam bo si eobawialm ze wlasnie mnie takie cos spotka:(eh nio ty masz jeszcze studia a jak o rok starsza i juz skonczylam informatyke...hmm rehabilitacja..umialam wlozyc reke pod lopatke:)))) oj to chlopak pewnie szczescliwy ze cie ma:)

Gość noffa
Lady of Shalott a to cio sie stalo??

szkoda gadać, nic mi dzisiaj nie wychodzi, mimo dobrych chęci.. Nawet mój własny prywatny facet mnie olał :-( Ale biorę się w garść i mam ochotę pogadać na miłe tematy. Coś zaproponujecie?

Gość noffa
ehh a wlasnie mialysmy slay temat bo o pracy krotej nie mamy:(

to może lepiej o pracy którą chcecie dostać i którą napewno dostaniecie? :-) Ja jeszcze nie mam doświadczenia w tym temacie, ale powoli zbieram w sobie siły. Strasznie sie boje że sobie nie poradze w jakimkolwiek zajęciu :-(

Gość noffa
a ile masz latek?

Gość noffa
oj to fajnie ci:)w tym wieku chce sie juz skonczysz szkole a w moim chce sie znowu chodzic do skzoly:)

pewnie tak, wcześniej chciałam już iśc do liceum a teraz tęsknie za podstawówką :-) ale nic nie poradze na to że nie lubie swojej szkoły, mam jej dosyć i panicznie boje sie matury :-o A Ty ile masz lat? pewnie już pisałaś, ale jakoś nie wyłapałam, przepraszam...

Gość noffa
23 oj ta matura..pamietam tez sie balam okropnie pomimo ze wsyzscy mi mowili ze to smieszne jest naprawde..i wiesz co mieli racje gorsze sa naprawde niektore klasowki...ale to jest tlyko latwo mowic osoba juz po maturze

no wiem że troche przesadzam, ale jeszcze wymyśliłam sobie takie przedmioty na maturze, do których w mojej szkole nie jestem odpowiednio przygotowana. Musze wiec dużo pracować sama, a mam naturę lenia :-p Chyba już pójde spać, strasznie zmęczona jestem. Dobrze że juz mamy nowy dzień, mam nadzieje że lepszy od poprzedniego :-p Dobranoc

Gość noffa
dobranoc papapatki

Gość noffa
aleja gwiazd wstawaj!czas juz sie upiekszac:)))

noffa-----> jak ty to robisz ze tak wczesnie wstajesz? ja codziennie sobie obiecuje że wstane wczesniej a potem spie do 10:( ide się kompać a potem lece do fryzjera, jak znajde czas to jeszcze tu wpadne. Życze wam miłego dnia dziewczynki:)

Gość noffa
ehh ja tez bym chciala tak sobie pospac dlugo nio...ale nie wiem ja tak mam ze o 7 wstaje nio a juz zadkosc jak o 8 wstane:( to zycze udanej zabawy nio tylko mi grzecznie tam i nie spij sie zabardzio;)

Gość noffa
ehh ale pusto:(

jak ci minął weekend noffa??? ja dziś odsypiałam wczorajsze wesele:) nie było tak żle, ale na końcu zepsuł mi się humor, mój troche za dużo wypił i robił mi sceny zazdrości (bo inni prosili mnie do tańca), byłam wkurw**iona że traktuje mnie jak niewolnice Izaure i swoją własność...wystarczy mi już to że na co dzień w tym związku mam za mało swobody, więc te sceny mógłby sobie darować...im dłużej z nim jestem tym więcej dostrzegam w nim wad i więcej rzeczy mi przeszkadza. Ale generalnie wesele było bardzo udane:) a dziś mam jakiś przygnębiający dzień:(

Gość noffa
nio mam nadzieje ze wypilas za nasze zdrowie:)chociaz pusto tu ostatnio:(ehh masz racje faceci sa naprawde nienormalni...ale wiesz ja sie nieraz czepiam ze niby z zazdrosci tak specjalnie,pomimo iz ja jakos wogole nie jestem zazdrosna-chyba:)humorek slaby..hihi pewnie alkohol z ciebie wychodzi;P u mnie fajnie nawet bo dowiedzialam sie ze znowu jade nad morze ale juz tym razem z moim malym psiakiem:)a jak po wizycie u fryziera zadowolona?:)

Gość noffa
nie no przciez kazdy tu moze powymieniac zdania:)

Gość Ona_19
czesc dziewczyny !!:D ale wstyd.. zalozycielka topicu i nie ma jej :P heh sorki ale ostatnio bardzo zabiegana jestem :P i na gadu rzadko bardzo jestem :((( mnie dzis .. znaczy wczoraj :D dzionek minal bardzo fajnie :):) Bylam w Zoo z misiakiem moim :P i pozniej na pizzy :D mowie wam jakie maplki byly smieszne hehe jedna buta dorwala :P to sie nie mogla z nim rozstac:P hehe ogolnie dzionek minal sympatycznie a co na dzis planujecie ??:):)

Ona jak bedziesz miala ochote pogadac czy cos to ja sie pisze hehhe moje gg 4811329 .pozdrowionka

Gość Ona_19
wioluska niestety ale na gadu rzadko bywam teraz :((( i jeszcze rzadziej bede bo w tym tygodniu zaczynam prace.. wiec nawet nie ma co zagadywac na gg :((( przykro mi... Ja juz chyba lecem lulac bo nie ma nikogo do pogadania :( no to dziewczynki buziaczki :) kolorowych snow no i rano jak bedziecie.. milego dzionka :):):*

Gość noffa
eh i ja znowu jestem pierwsza rano:) nio wreszcie ona_19 wrocilas..ja niestety bede musiala was na tydzien opuscic:(ale mam nadzieje ze jak wroce to topik sie rozwinie:)

witam was dziewczynki:) ja właśnie pije kawke... noffa----> fryzurka się udała, ładnie mi było, lubie chodzić do fryzjera bo to na jakiś czas poprawia mi samopoczucie:) a kiedy wyjeżdżasz? będzie nam ciebie brakowało:( mam nadziej że milo spędzisz czas...ja w tym roku nie byłam nigdzie na wakacjach:( z chęcią pojechałabym nad morze, ale z mojego miasteczka to około 10 godzin drogi:( za to góry mamy blisko, ale to mnie tak nie cieszy bo w górach się wychowałam i mam tam dom więc w każdej chwili moge wyjechać. Ona_19 gratuluje znalezienia pracy:) zazdroszcze ci, ja niestety nie mam tyle zapału żeby sobie coś znależć...z jednej strony chciałabym pracować i mieć własne pieniądze a z drugiej tak dobrze mi jest w domku, ale to chyba przez to że za bardzo się zasiedziałam i teraz po prostu mi się niechce:( Wpadaj tu częściej, pozdrawiam:) Justa007 mi twój wiek absolutnie nie przeszkadza. ja bardzo dobrze wspominam te czasy kiedy miałam 15- 16 lat:) to były najlepsze lata w moim zyciu, których nigdy nie zapomne:) jak spędzasz wakacje? za dwa tygodnie chyba zaczyna ci się szkoła? dla mnie najgorsze w szkole zawsze były pierwsze 3 miesiące...potem już jakoś leciało...Justa jesteś na diecie????

Gość noffa
hmm chyba dalej troszki nad morze od ciebie bo ja mam 600 km i niedawno jakjechalam to mi zajelo 11 godzin a teraz jak z psem to chyba z 15 zejdzie:(((nie martwcie sie za tydzien bede z powrotem,szybko minie:)caluje wasz wszystkie:***

Jestem ale nie na jakies typu kopenhaska, 1000kcal i takie tam tylko po prostu mniej jem i zdrowiej się odżywiam. I więcej ruchu :D Nie chce mi się iść do szkoły... A najgorsze te mundurki. Bleeeee!!! :) A mój sposób suszenia głowy skutkuje?

Justa007----> właśnie dzis próbowałam tak suszyć głowe i niby lepiej się układają ale moim marzeniem są włosy tak proste jak po prostownicy. w sobote miałam wyprostowane u fryzjera i nie mogłam sie nacieszyć:) były takie idealnie gładkie i prościusieńkie:) całkiem inaczej wyglądam i czuje się w takich włosach...na co dzień wykręcają się w każdą strone i się puszą:( myślałam o zakupie prostownicy ale bardzo dbam o włosy i nie chciałabym ich zniszczyć, musze wypróbować jedwab ( bo czytałam na forum uroda, że wygładza włosy i zapobiega puszeniu). co do odchudzania, ja jak miałam 17 lat to schudłam prawie 10 kilo przez 2 miesiące wakacji, ale musiałam z powrotem troche przytyć bo moja mama panikowała że wyglądam jak anorektyczka...nie jadłam kolacji, słodyczy, piłam tylko wode, przestałam cukrować herbate, praktycznie jadłam tylko kanapke na śniadanie i mały obiad, poza tym skakałam na skakance jak szalona (sąsiedzi pewnie myśleli ze mi odbiło:) te nawyki z piciem wody i niesłodzeniem herbaty już mi zostały, ale jem teraz dużo więcej, moja waga waha się w granicach 48- 50 kg, ale nigdy więcej, wzrost 160cm. Życze wytrwałośći w osiągnięciu wymarzonej wagi. pozdrawiam.

Dzięki :) Ja używam takiego czegoś do prostowania, to włosy się nie niszczą. Przed uzyciem prostownicy nakładam na włosy krem ułatwiający prostowanie,, Sunsilk proste włosy, efekt żelazka\"