Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona_19

Poszukuje przyjaciolki.. szczerej

Polecane posty

Gość noffa
oj muffa to ja sie troszki spoznilam bo ja juz po kawce heratce i sniadanku..i musze zaraz wyjsc...wiem wiem ze bedziecie za mna tesknic;)ale nie martwcie sie niedlugo wroce:)))

Gość noffa
pusto tu:(

ja jestem:) właśnie pije kawke, wczesniej byłam w solarium, bo jutro wesele i chciałam choc troche pozbyc się bladości:) ja i mój chłopak jesteśmy świadkami, ale nie chce mi sie iść, bo nie niestety nie lubie tego rodzaju imprez...a ty jak spędzasz dzisiejszy dzionek?

Gość szukam dziewczyn do cybersexu

Gość noffa
echh musze wyjsc z psem:(((

Gość noffa
ja tez bylam tydzien temu na slubie ale naszczescie wrocilam niedawno z nad morza to mi troche opalenizny zostalo,bo tak to normalnie jestem biala jak sciana:(hihi kurde aleja gwiazd ale jestesmy podone do siebie ja tez nie znosze wesel:)a pozatym mam przykre wspomnienia:(hm a w co masz za kreacje?

Gość noffa
oj dziewuszki ale my sie dzisaj mijamy:(

zamówiłam sukienke na allegro, skromna, brązowa przed kolana, na ramiaczkach, do tego szpilki, tak się boje że połamie nogi w tych butach, nie umiem chodzić w szpilkach (na co dzień adidasy, dzinsy, bluza). a mój to już wogóle jest nierozgarnięty, wesele już jutro a on nie ma ani butów, ani koszuli i w dodatku wogóle się tym nie przejmuje. bedziemy musieli dziś jechać na zakupy. nie lubie wesel i spotkań rodzinnych ( nawet na studniówce żle się czułam). tylko spotkania w gronie najblizszych znajomych ( grill, prażone):) to lubie:) za dyskotekami też niestety nie przepadam...choc czasem mam ochote iść. noffa jak długo jesteś ze swoim facetem????

Gość noffa
pewnie cie juz nie ma..a ja mialam problemy z netem ta cholerna neostada:(oj nie martw sie szpilkami jak popijesz to napewno bedziesz w nich ostro tancowac:))nio ja juz jestem z nim ponad 4,5 roku a wsumie jak by to zebrac to znamy sie juz od niecalych 10 lat..kawal czasu..

Gość Luthien00
hej ja tez poszukuje takie j kumpelki mój gg 3776219

Gość noffa
aleja gwiazd a wiesz jak to chlopak wejdzie do pierwszedo sklepu i powie ze bierze:)i szczerze im wsumie tego zazdroszcze bo by oblatamy sie po wszystkim jak te idiotki a i tak nam sie nie do konca podoba..nio przynajmniej ja tak mam:)

Gość noffa
Luthien00 hej milo cie poznac

ja ze swoim 6 lat:) mieszkamy niedaleko siebie...taka \"sąsiedzka\" miłość. ja wogóle nie mogłam wejśc na piątą strone tego forum, chyba przez godzine...niewiem co się stało. własnie tym się pocieszam, ze jak troche wypije to moje nogi przestana byc takie sztywne w tych szpilkach:) kurde szkoda tylko że mój nie bardzo lubi tańczyc...ma dwie lewe nogi do tańca:):) Lece do niego i jedziemy po koszule, odezwe sie wieczorkiem:) Luthien00 witamy na forum:)

Gość noffa
hm a to ty tez nie moglas wejsc a ja zwalam juz wine na neostrade:)powodzenia na zakupach

Gość noffa
ja tez zaraz spadam bo musze leciec na tresure z moim rozrabiakiem:)ahh...rozmarzylam sie..zreszta niewazne;)

Gość noffa
ee tam slub...ja tam nie chce jestem za mloda na to:))))

Gość noffa
aleja gwiazd jak masz na imie??

my jesteśmy zaręczeni. ale zaręczyny były nieoficjalne (tylko my dwoje) ale do slubu jeszcze daleko...nic nie planujemy, tak jest dobrze:) moje imię to sylwia. gdzie się podziały wszystkie dziewczyny?????

Gość noffa
eh pewnie gdzies baletuja....a my w domku:( eh oj ja tez nic nie planuje jeszcze dlugo..bo zreszta wiadomo jakie sa warunki u nas w kraju:(nio chyba ze wpadne wkoncu;)

Gość noffa
ladne imie:)

ha ha ja też tak zawsze mówie:) ale jakoś przez 6 lat się udawało (choc nasz sex nie zawsze był bezpieczny) nio ja też siedze w domku u mojego, ja na kompie a on oglada mecz w telewizji i pij piwko. kurde ja też bym się napiła, ale mam duzy brzuch od tych piw:) i od paru dni nie pije bo dbam o brzuch przed tym cholernym weselem...

Gość noffa
ehh dlaczego nasze zycie jest pelne wyzeczen oni pija a my na diecie:))i jak zakupy wszystko udane?chlopak grzeczny i wziol to cio sie tobie podoba? ja karolina ale wiesz chyba z tymi imionami juz tak jest ze samemu sobie sie nie podobaja ...ja zawsze chaialm byc natalia chociaz ostatnio jakos bardzo popularne imie sie zrobilo

zakupy były szybkie, weszlismy do jednego sklepu i tam kupił koszule, sam wybrał, choc ja zawsze staram się mu doradzić...niestety nie zawsze mam wpływ na jego decyzje...a mi rodzice chcieli dac na imię zuzanna ( zuzia lalka nie duża:) dobrze że jest sylwia...bo zuzanny bym nie przezyła:) co robisz na co dzień? praca? studia?

Gość noffa
nio jak to facet cio pisalam wczesniej:)))jak ja bym tak z moim siedziala i pisala na necie to odrazu przez ramie by mi czytal:)narazie mam labe:)) 1 studia skonczylam i mysle o kontynuacji ale w moim miesice nie bardzo moge a jazdzic mi sie nie chce a do pracy to pojde moze we wrzesniu..ehh nie chce mi sie...ale jak to mowia do pracy rodacy:)

ja też na razie bez pracy...jestem po jednym nieudanym stazu, gdzie stażyści byli do podlewania kwiatków i robienia kawy, na posyłki...poniewierali każdym. kilka razy płakałam gdy wracałam do domu, ale jakoś dotrwałam do końca...i teraz został we mnie taki uraz:( strach choć wiem że nie wszędzie tak traktują ludzi...skończe trzeci rok i będe szukała czegoś w zawodzie (rehabilitacja). a ty jaki kierunek skończyłaś?