Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwina_28

DLA WSZYSTKICH KTORZY CHCA WYCHODZIC Z DOMU I SPOTKAC SIE Z CIEKAWYMI LUDZMI

Polecane posty

dzien dobry weekendowo stononga_gracja-tym razem nie ma szczesliwego happy endu;)

_kwiatek, czy masz cos do powiedzenia/??? bo tak jakos dziwna atmosfera sie zrobila.... czy znowu topik umrze????

Gość luki_30
widac jakie mial _kwiatek intencje, skoro nawet nie potrafi nic odpowiedziec:-( usmiechnij sie, nie przejmuj sie, tak to bywa z tymi facetami, chociaz sam nim jestem, to oczywiscie nie odpowiadam za wszystkich ale znam bardzo dobrze te plec

14:59 _Kwiatek oliweczka, co masz na mysli mowiac ze za daleko chyba on jeszcze jest? PS. jestem jeszcze z pol godziny wiec potem nie bede "zasmiecal" tematu osobom zainteresowanym ;)

ze mam faceta i nie chce zeby ktos mnie podrywal, a teraz to co napisales i te wczesniejsze twoje wpisy to normalne podrywanie;:))) a jezeli chodzi o romansowanie z Toba to nawet nie zamierzalam tego robic, rzucilam temat i chcialam zobaczyc co facet taki jak Ty na to odpowie i mamy sie......to bylo do przewidzenia:)pozdrawiam i uciekam do domku, milej soboty i niedzieli wszystkim zainteresowanym zycze, a temat jest chyba wasz, tzn usmiechnij sie i twoj kwiatek, zatem ja wam nie zasmiecam juz topiku 👋👋👋

hihi temat brzmi jak w temacie, a ja cie nie podrywalem, nie wiem gdzie to widzialas :)

sluchajcie.....ja dzis wychodze gdzies wieczorem, jezeli ktos ma ochote wyjsc rowniez to dajcie znac na maila:) jestem jeszcze ok 15 min tutaj:)

Gość luki_30
i nastala ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-P

kwiatek - chlopie, bierz sie , bo kobieta Ci ucieknie sprzed nosa:-P

luki_30 ...jakies masz niepelne informacje:) ja nie swatam ja tylko dopingowalam,myslam,ze sie spotkaja a oni uprawiali wymiane mysli na kafe :) ale co mi tam:) a maila wstawie :) a co do gali i faktu ...to lezy zdecydowanie poza kregiem mojego zainteresowania wole przekroj i polityke:)

witajcie milloo ze kogos zainteresowal topik jestem tylko ciekawa czy to tylko zwykle pisanie czy ktos zamierza skorzystac w temacie zawartym w topiku pozdrawiam usmiechnij sie i _kwiatek oraz trzymam za was kciuki...poznajcie sie moze warto, chociazby dla was samych, nie musicie odrazu byc malzenstwem,,,,mozecie byc super kumplami,ja wlasnie tutaj na topiku poznalam takich kumpli z czego z jednym naprawde super sie przyjaznimy zycze Wam tego bardzo i przylaczam sie jesli bedziecie miec ochote na jakies zorganizowane wyjscie:) a do reszty....fajnie ze jestescie, milo poznac nowe osoby pojawiajace sie tutj pozdrawiam wszystkich

malwina28, kumpli to ja mam w wydaniu meskim, jakos nie wyobrazam sobie miec kumpla w kobiecie.

czesc kris69,_Kwiatek to nie jest tak jak mowisz _Kwiatek, ja tez sadze ze kumpli mozna miec w kazdej plci, dlatego tak napisalam:) pozdr

Widzę że już się ktoś obudził :-)) Pozdrawiam ciepło kumpli w rodzaju żeńskim i męskim :-))

ale kazdy sie rozgadal, moze lepiej powiedzcie cos na swoj temat:) kwiatek-->>poniedzialki maja to do siebie ze nie chce sie pracowac