Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DziabaDziaba

Do mam, które w 1-ych miesiącach ciąży miały okres

Polecane posty

Gość DziabaDziaba

Jak to krwawienie wyglądało, czy było tak samo obfite jak okres i czy bolał brzuch jak podczas okresu? I w którym miesiącu ustąpiło. Bardzo proszę o odpowiedzi

Moja przyjaciółka która jest teraz w ciąży miała miesiączkę przez pierwszy miesiąc.Mówiła że niczym sie ona nie różni od tej która miała zanim zaszła w ciażę. Pozdrawiam :)

Gość DziabaDziaba
Misia Tysia --> dziękuję za odpowiedź :) Może ktoś jeszcze wie coś na ten temat?

Gość zielonooka27
ja miałam krwawienie podobne do miesiączki w czasie kiedy powinna wystąpic,bóle brzuszka takie jak na prawdziwa miesiączkę,ale samo krwawienie bardzo skąpe i śluzowate trwajace 3,4 dni,z kilkugodzinnymi przerwami,tak było przez trzy miesiące,poza tym żadnych innych komplikacji nie było, krwawienie zawsze wystepowało w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki, dzidzia urodziła sie duza,zdrowa i w terminie, ;)

Gość zielonooka27
KRWAWIENIE WYSTĘPUJĄCE W CIAZY NAWET JEŻELI WYSTĘPUJE W TERMINIE SPODZIEWANEJ MIESIĄCZKI NIE JEST MIESIĄCZKĄ!!!!!!!!!!!!!!

Gość DziabaDziaba
No tak, dziękuję za odp Zielonooka27 :) W temacie okres wzięty był w cudzysłów, nie wiem dlaczego teraz go nie ma...

Gość DziabaDziaba
Ciekawa jestem jeszcze czy wraz z ustąpieniem krwawienia, ustąpiły też objawy PMS, np. ból piersi...?