Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Roxy Foxy

Czy Zachować niewinność do ślubu?

Polecane posty

autorka poinformowala nas, ze to jej topik i ona go zamyka. \'THE END\' Od tej pory jej nie widac:P Dzidka50 stala sie slawna przez wykasowany juz topik, na ktorym pytala, czy mozna jakos malzonka zniechecic do seksu, bo sa 2 tyg. po slubie i choc mu powiedziala \'nie\' on ciagle sie dopomina. A ona nie chce sie zbrukac.

a to ta, pamietam:P to po co wychodzila za maz jesli nie chce seksu?:P zamiast malzenstwa mogla isc do klasztoru, tam by sie spelnila:D

Gość garryparrymary
dzieki za informacje szkoda ze nie czytałem tego topiku...

Gość Karolinkamalinka
Ja pamietam teraz tez, ona z jakąś Edzia działała nie myle sie?

Gość garryparrymary
zawsze wciagaja takie topiki

Gość angielka2
zgadza sie dlatego ta roxy w duecie z kwiatemcostam wydaly mi sie prawdopodobnymi kontynuatorkami tamtego topiku

a mi tak brakuje topiku - kobiety biorace tabsy sa pozbawione kobiecosci - czy cos takiego :P taka fajna byla ta a utorka a jaka glupia:D:D

Gość Karolinkamalinka
To moga byc one, bo ponoc ta dzidka zawsze działa w duecie bo posty sie nawzajem wspieraja.

bo najlepiej jest miec pomaranczowego nicka, jak ktos zaklada topik na jakis temat to moze siebie wspierac wymyslajac rozne nicki :P ale to od razu widac bo nikt glupi nie jest:D

Gość Karolinkamalinka
no ale co za problem zrobic sobie 10 na czarno. tez sie da jak ktos zawziety. a ta Dzidka była akurat na czarno z eda

O witam fanów mojego topiku, widze ze wciąz trwa i jest prtzebojem na listach tematów. Pogratulować sobie inteligencji

a dziekuje kochanieńka, świetnie a twoja pusta przestrzeń jak?musi ci tam strasznie przewiewac takie wiatry ze az huczy

Gość Karolinkamalinka
Witam autorke, jak tam Dzidka50/

ojj prawda boli, oj boli.. tak wyzywaj sie na mnie, lecz swoje kompleksy, ale i tak nic nie zmieni twojego durnowatego myslenia.. o moja glowe nie musisz sie marwtic, lepiej martw sie o swoja cipe ktora i tak pewnie juz jest zarosnieta...

poza tym ty za taka katoliczke sie uwazasz??!! w momencie kiedy mnie obrazilas popelnilasz jeden z najgorszych grzechow - i jak sie z tym czujesz? lepiej do spowiedzi zmykaj

Nie padło żadne wyzwisko z mojej strony. Wręcz przeciwnie jestem bardzo miła zwracam sie do ciebie kochanieńka a ty co ?

a tak btw, skad wiesz ze jak jest przestrzen to w srodku huczy?:P bo ja nic nie czuje ani nie slysze zeby cos huczalo:D wiec chyba ty masz z czyms problem kochana...

Gość arnes
Ja myślałem, że kobiety trzymają niewinność , żeby nie żałować. Nie żałować tego, że zrobiły to z nieodpowiednią osobą. Bo gdy później pokochają kogoś naprawde mocno, zostaje żal , że ten ukochany nie będzie tym pierwszym.