Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznająca się

dobry aparat cyfrowy do 600 zl

Polecane posty

Gość nieznająca się

polećcie mi jakis dobry aparat cyfrowy tak do ok 600zl. nie znam sie na tym wogole a chce sobie kupic. jednoczesnie moje fundusze sa raczej skromne

Gość dobry za 600 zl
:P, to raczej niemożliwe:P ale to będzie Fuji F20, ale musisz dołozyć

Gość nieznająca się
wiesz to ma byc aparat dla amatora

Gość Fuji F20 to aparacik dla
amatora:P, cena 600-1000 zl zaleznie od sklepu. Najbardziej uniwersalny aparacik, równie wyśmienicie radzi sobie ze zdjęciami nocnymi. nic lepszego w tej cenie nie dostaniesz. A jesli chcesz cos najtanszego to kup sobie Nikona L10,cena od 380 zl Przyjemny aparacik, dla wiekszosci osób wystarczy.

Gość nieznająca się
a canona albo olympusa? podobno sa dobre tylko jest ich tyle ze szok

Gość ja mam olimpus
i robi super zdjęcia...dla mnie amatora lepszy i bardziej skomplikowany nie był mi potrzebny...

Olympusa nie bierz, sa lepsze aparaty:P

canona sa niby ok, ale ten fuji jest lepszy:P ew. może być panasonic LS60, ale nie ma filmikow z glosem, ale do zdjec jeden z lepszych w tej kategorii cenowej.

Gość ja mam olympus
a właśnie że olympusy są dobre...wcale nie powiedziane ze canon czy fuji będzie robił ładniejsze zdjęcia...a płacisz za firmę....a olympus tez jest już znaną na rynku firmą cieszącą sie powodzeniem

własnie olympusy sa cenowo mało konkurencyjne;), ale to nie moja sprawa i nie moj wybor:P 🖐️

Gość ja mam olympus
ale o co ci chodzi ze cenowo mało konkurencyjne?

Gość nieznająca się
chodzi mi glownie o zdjecia nie zalezy mi na kreceniu zadnych filmikow do tego sa kamery :-) a jaki masz z tego olympusa bo jest kilka rodzajow. zalezy mi rowniez na satabilizacji obrazu

Gość ja mam olympus
olimpus camedia c-180

Gość ten C 180
nie ma zoomu optycznego:P:P:P

Gość ja mam olympus
no nie ma bo ja nie chciałam żeby miał...to miał być łatwy w obsłudze aparacik...a z optycznym zdjęcia się robi trudniej i trzeba mieć wprawe bo często wychodzą zdjecia zamazane lub nieostre a ja z moim nie mam takiego problemu :)

Gość nieznająca się
a do czego sluzy ten zoom optyczny. siostra mi podpowiada ze lepiej zeby byl

Gość ja mam olympus
do przybliżeń...w tym moim jest zoom cyfrowy...z optycznym trudniej się ustawia żeby zdjęcia były czyste...kolega kupił z zoomem optycznym na wesele kolegi bo chciał robić ''super'' zdjęcia...wszystkie co zrobił nadawały się tylko do wyrzucenia takie były niewyraźne bo nie miał wprawy z tym zoomem...z tym miom nie ma problemu...zdjęcia wychodzą czyste i ładne

Gość do ja mam olympus
Nie wprowadzaj ludzi w błąd ze swoimi żałosnymi radami, jak sie nie znasz na aparatach to lepiej sie nie wypowiadaj. Przykro to czytać, tak jakby sie czytało tekst jakiejś niezbyt mądrej blondynki która ma zawsze racje:P

Gość ja mam olympus
nokogo nie wprowadzam w bład...mówie tylko jak jest...przecież nie zabraniam jej kupić z zoomem optycznym ani nie nakłaniam żeby kupiła z zoomem cyfrowym...

Gość ja mam olympus
nikogo

Gość do ja mam olympus
no dobrze;), ale nie masz racji. Wcześniej były przykłady dobrych aparatów ;) Ale fajnie ze probowałas komus doradzic;) To co piszesz to takie herezje:P:P:P, tak jakby powiedziec ze aparat w telefonie komorkowym tez robi dobre zdjecia :classic_cool:

Gość ja mam olympus
na ale naprawdę ten aparat kolegi robi fatalne zdjęcia...i wiesz co ? to niektóre aparaty w telefonach robią ładniejsze zdjęcia niż ten jego canon :O

Gość aparat123
aparat w telefonie robi dobre zdjęcia!?-no cóż zależy jaki telefon ..wg mnie taki za ok. 100o zł nie ma prawa robić dobrych zdjęć wystarczy "wrzucic" na kompa to zaraz widać jaka jest rozdzielczość i wogóle jakoś nieporównywalna z 'normalnymi" aparatami ale dla amatorskich zdjęc wysyłanych główne w celu 'korespondencji" między telefonami tzw. MMS-y to jak najbardziej :)

Gość do ja mam olympus
ale to nie jest powiedziane ze kazdy cannon robi dobre zdjęcia:D Zdjęcia tez trzeba umiec robić, po to sa tryby manualne w lepszych modelach obok trybu automatycznego. A jak komus sie rece trzęsą podczas robienia zdjęc to nic dziwnego ze zdjecia sa nieostre.

Gość nieznająca się
no ale od tego jest ten stabilizator obrazu czy jakos tak zeby np wlasnie drzenie rak nie psulo jakosci zdjęć. a jaka jest roznica miedzy zoomem cyfrowym a zoomem optycznym? nie mam zielonego pojecia

Gość zdenek smetana
na zoom cyfrowy nawet nie zwracaj uwagi , liczy sie zoom optyczny (przyblizenie optyczne obrazu )

WItam CIe jesli chcesz kupic dobry aparat i prosty w obsłudze z polskim menu i nie bedziesz robila jakis bardzo profesionalnych zdjec to proponuje Canona A430.

Jeśli ktoś jest trochę dalej, a Ty chcesz jego twarz zrobić, to pokręcasz i masz twarz. To jest optyczny. No tak, jak w lornetce przybliża Ci.

Gość zdenek smetana
Canona A430 juz chyab nie produkują poecam nastepce canona A460 akurat zmiescisz sie w cenie i ci jeszce zostanie ;-)