Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majlenkaaa

Świetna sukienka do sprzedania!

Polecane posty

Gość a jak sie czuje pan kasztan
przepiekna :O

nie prosiłam o komentarze:/ jesli ktos nie jest zainteresowany to przecież mu nie wciskam na siłe:/

nikt nie kupi sukienki od kogos kto jest tak nieuprzejmy. A już mialam nadzieje ze cos kupie. Nawet nie napisze czy jest ladna czy nie bo jak pisalas,nie prosisz o komentarze

Gość kitenna
Zgadzam sie z wypowiedzią wyżej... Ps.A sukienka i tak jest paskudna...I obciachowo tandetna...

Gość boże jak jest taka
pikna to nie sprzedwaj jej! i bedziesz najpiekniejsza w ,kole gospodyn wiejskich'' :O

Gość dlaaczego
masz podałaś taką wysoką kwotę za przesyłkę??? Przecież to równo dwa razy tyle ile jest w rzeczywistości - paczka ekonomiczna kosztuje 6 zł! Kurde jak ja tego nie lubię, tacy naciągacze powinni być wywalani z Allegro!

dobra sorry. rozumiem ze moze wam sie nie podobac ale nikogo nie naciagam przeciez wysylka za pobraniem kosztuje 12 zł a nie ma mozliwosci wpłaty na konto. 6 zł to koszt wysłania paczki zwykłej a nie za pobraniem

Moja tesciowa miała podobną...zarówno pod względem fasonu jak i koloru na moim slubie...16 lat temu :D

Gość tandeta i za
darmo bym jej nie chciala, no chyba ze na szmate do mycia podlogi ale pewnie nawet na to sie nie nadaje ;) i zonk ;)

Gość JaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaa
prawie jak elf :D

każdy ciuch który jest pokazany na kafeterii jest okreslany mianem \"tandety\" \"szmaty\" itp. Tu siedzą same \"znawczynie mody\" ktore pewnie i tak ubieraja sie na bazarze. Dałam tu ten link bo myslałam ze kogos zainteresuje taka sukienka a jesli nie to nie zmuszam nikogo do kupna.