Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23423423

a mowi sie ze kobiety to zimne suki

Polecane posty

Gość 23423423

a jak jest jakas ktora jest mila dobra kochana to zawsze trafi na takiego ktory z niej robi zimną sukę.

Gość buhahahahahaha
to prawda :( czasem sie zastanawiam czy warto kochac, byc wierna i oddana? i tak jakis dran zlamie serce, zniszczy uczucie i pojdzie do innej :o pocieszajace jest tylko to, ze pozniej w zyciu za to zaplaci podwojnie 😠

popieram to faceci ucza nas jak bys wyrachowanymi zolzami to glupie ale teraz wszedzie wszystko jest na zasadzie albo ja tobie albo ty mi dojeb..... kto pierwszy ten lepszy... szkoda ze tak rzado mozna spotkac normalnych ludzi...

Ja taki nie jestem, tzn. nie robię z kobiet zimnych suk (aleź wulgarne określenie)

Gość bardzo mocno zraniona
Ja spatkałam już kilku takich facetów,po których nigdy nie spodziewałabym się podłego zachowania,a jednak...Teraz już wiem,że nie warto ufać komuś bezgranicznie,szybko się angażować,bo wtedy faceci przestają się starać!

A czy to, że facet przestanie się trochę starać oznacza, iż się podle zachowuje???

dawno, dawno temu tez kiedys zaufalam facetowi, ktory szalal, twierdzil, ze kocha a jednak zdradzil, gdy wybaczylam, zrobil to drugi raz, niestety tym razem podzialalo to na mnie strasznie, skonczylam z nim, byly wielkie lzy, zal, ze odeszlo cos, co bylo czescia mnie, ale dalam rade i nie wybaczylam. Od tamtej pory jestem w szczesliwym zwiazku, ale czasem mysle, ze nie warto oddawac siebie calej dla drugiej osoby, myslec tylko o niej, czasem warto spojrzec tylko na siebie, choc przez chwile byc egoistka, bo tylko w taki sposob mozna spojrzec realnie na to co sie dzieje miedzy nami, milosc potrafi oslepic, uspic czujnosc, bo to przeciez najslodsze uczucie na swiecie a najgorzej jest wtedy, gdy ktos pod plaszczykiem milosci wbija Ci noz w serce, gdy dostajesz cios, ktorego sie nie spodziewasz, potem juz tylko pozostaje byc kobieta z tytulu tego topiku.

hmm czesto jest tez tak ze ludzie rania sie nieswiadomie np. gdy facet przestaje sie starac kobieta odbiera to tak ze juz mu nie zalezy i boli ja to ma mu to za zle nie zawsze jest tak ze faceci rania nas celowo czasami robia to nieswiadomie nie miesci sie to w ich meskich rozumach ze takim zachowaniem sprawiaja przykrosc....

zimna suka--> to okreslenie wymyslili chyba mezczyzni, ktorzy nie radza sobie z tym, ze kobieta nie jest juz ofiara, potrafi stac sie godnym przeciwnikiem jesli zajdzie taka potrzeba ja uwazam ze mozna to nazwac zaradnoscia zyciowa i uczeniem sie na bledach

Anonimek masz bardzo fajny opis w stopce az sie usmiechnełam sama do ciebie :)

olivia napisała: \"(...) ale dalam rade i nie wybaczylam. (...)\" Wiesz, byłoby lepiej, gdybyś jednak wybaczyła, co nie znaczy, iż miałabyś pozwolić mu znów wrócić. Jezus powiedział, byśmy przebaczali zawsze 🖐️

Anonimek, dalej napisalam tez to: \"milosc potrafi oslepic, uspic czujnosc, bo to przeciez najslodsze uczucie na swiecie a najgorzej jest wtedy, gdy ktos pod plaszczykiem milosci wbija Ci noz w serce...\" on zrobil to drugi raz, nie mialam ochoty juz wybaczac choc bardzo, ale to bardzo go kochalam, zaufanie do niego leglo w gruzach :o