Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anuLkA19_

DAJE SObIE 60DNI ZMIENIAM NAWYKI ZYWIENIOWE

Polecane posty

Ja dopiero teraz po sniadaniu:) dzisiaj wybieram sie na basen bo wiem ze jutro czeka mnie piwko:P

Hejkaaaaaa dziewczyny!:* Ja wlasnie wróciłam ze szpitala-bo siostra urodzila niedawno maluszka pięknego i dziś ich wypisali:):):):):) i niestety z tego zachwytu zjadłam z 15 cukierkow czekoladowych do kawy :(:(😭 zastanawiam się co ja robię na tym topiku,skoro się nie trzymam zasad zdrowego zywienia....

hej słitka jutro bedzie lepiej:)najwazniejsze sie nie zalamywac :) ja wlasnie pije wode i zaraz bede jadlam jogurt z otrebami:)dzisiaj przechodzilam w sklepie kolo moich ulubionych slodkich jogurtow ktore kiedys jadlam bardzo duzo i nie kupilam ich:)zamiast tego wzielam 3jogurty naturalne:) i bardzo jestem dumna z siebie:D

ide zaraz na mecz z moim chlopakiem i kolega:)a pozniej do baru:) ale bede pila tylko wode:):)no moze pozwole sobie na malutkie piwko

Ja wlasnie wrocilam:) na basenie troszke sie wymeczylam choc mam @.A na dzialce zjadlam kurczaka,ale z grila wiec malo kcal bylo:)

hej babeczki !!!!!!!!! no ja dzien pod wzgledem dietkowania zaliczam do udanych, kolejny juz zreszta :) za to dzien w pracy miałam nie miłosiernie meczacy, wiec padam z nog, a z odpoczynku nici bo zaraz przyjada moi rodzice.... a jak wam minał dzionek?

Gość dziewczyna jak malina
dziewczyny ,musze sie Wam pochwalic;w ciagu tygodnia zgubilam pierwszy kilogram.Jestem z siebie dumna,byle tak dalej.

Gość dziewczyna jak malina
aha,a slonecznik odradzam,ma podobno ogromna ilosc kalorii...

Gość oj dziewczyny
prawde mowiac to wy ciagle gadacie i myslicie o zarciu, anulka jak wypijesz pare piwek nic ci sie nie stanie, no chyba ze nie lubisz

bylam dzis na miescie z kumpelą i poszlysmy na kawusie--tak mnie zasycila,że odechcialo mi się juz kolacji..;] ale po niedlugim czasie tak mi zaczęlo wiercić w żolądku,że myslalam,że nie dolece do WC.Chyba źle trawie kawe ;];] :o

babeczki zajrzyjcie na ta stone goraco polecam www.dietaplan.pl

widze,ze sama tu jestem:(no szkoda:(wlasnie zjaldam obiad zrobilam pilling kawowy,nasmarowalam balsamem i owinelam folia:)i siedze :)pijac wode

Gość zajmij sie czyms kobieto

hej:) Ja dzisiaj zaszalalam, bylo piwko i pizza, ale w koncu z kolezanka nie widzialam sie dobre kilka miesiecy. Rano bylo tylko sniadanie(Danio) wiec nie jest tak tagicznie