anuLkA19_ 0 Napisano Sierpień 20, 2007 nie bede sie juz katowac glodowkami,zaczne jesc zdrowo wczoraj gadalam z lekarzem i on powiedzial,ze musli ktore tak lubie jesc jest kaloryczne i niezdrowe,wiec przezucam sie na platki owsiane i otreby,jogurty naturalne i malutki jogurcik owocowy1,2%,warzywa,miesko gotowane,jabluszka bede tez cwcizyc codziennie 30-40minut....i nie bede przekraczac dziennie 1000-1200kcl!!!!mam nadzieiej,ze przez miesiac pozbede sie moich 5kilo:)3majcie kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anulka gwarantuje Napisano Sierpień 20, 2007 efekty :) Jak zmienisz nawyki zywieniowe, to sie moze okazac zbedne liczenie kalorii :) 13 kg mniej bez glodzenia sie i dziwnych diet :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Sierpień 20, 2007 no nie bede sie juz meczyc dietami ktore tylko mnie wykanczaja a po paru dniach i tak sie rzucam na lodowke...narazie chce w 30dni schudnac 5kilo a pozniej w kolejne 30-40dni drugie 5kilo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Sierpień 20, 2007 Czesc anulka_19 Chetnie sie do ciebie przylacze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Sierpień 20, 2007 milo mi:)a tez sie odchudzasz jak ja???tzn,ja sie juz nie odchudzam mam zamiar zaczac jesc zdrowo i lekko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Sierpień 20, 2007 Ja chce w swoje zycie wprowadzisz zdrowe produkty i duzo sportu. Dzisiaj ide sobie po hantelki 3kg. anulka skad jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Sierpień 20, 2007 czestochowa.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Sierpień 20, 2007 a ile wazysz i jaki masz wzrost???:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Sierpień 20, 2007 Ja tez Śląsk, ale Zabrze kolo Gliwic:) a jakie cwiczenia bedzie wykonywac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Sierpień 20, 2007 moze ktos chce sie tez przylaczyc???:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Sierpień 20, 2007 ja mam 170cm i waze 55kg a wygladam jakbym wazyla ponad 60. moim glupim marzeniem jest rozmiar 34 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Sierpień 20, 2007 hej ale nie obrazac sie!!!!!!!!!!to jest kazdego osobista sprawa kto ile chce wazyc.moim zdaniem jestes szczuplutka ale super ,ze chcesz sie zdrowow zaczac odzywiac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Sierpień 20, 2007 do o kurwa kolejna psychiczne-->Tylko ja przy mojej wadze wchodze w 40:/ ja chce max schudnac 4kg a najbardziej to pragne zmienic swoje nawyki zywioniowe i przestac wpieprzac jakies obrzydlistwa. jakbys przeczytala uwaznie to zauwazylabys ze chce duzo cwiczyc!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Sierpień 20, 2007 ciesze sie,ze sie przylaczylas do mnie:)nie przejmuj sie tamtym wpisem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Sierpień 20, 2007 i co cieszy cie to???nie zycze ci tego zebys wpadla kiedykolwiek w sidla bulimii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Sierpień 20, 2007 niektorzy ludzie sa glupi, nie wiem co ich obchodzi to ile wazymy. za anorektyczke sie nie uznaje bo ja kocham jesc, uwielbiam to! a anoreksja to wstret do jedzenia!! Ludzie doksztalccie sie najpierw a pozniej osadzajcie innych Przepraszam cie anulka ale ja czasami juz nie moge, chce zaczac sie zdrowo odzywiac i umiesnic cialo a jacys idioci zaczynaja mnie od anorektyczek wyzywac:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Sierpień 20, 2007 nie przejmuj sie:)ja musze schudnac z 10kilosow:)mam nadzieiej,ze dam rade ale przede wszystkim wiem,ze jak zmienie nawyki to sie poczuje wspaniale odrazu:)przede wszystkim ten lekarz mi powiedzial,ze cukier to b iala smierc dlatego chce ograniczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Sierpień 20, 2007 Ja juz nie uzywam cukru chyba od 3 lat:) Jak bedziesz miala jakis kryzys, ze bedziesz chciala cos niedozwolonego zjesc to pisz tutaj albo na gg mozemy:) wtedy nakrzycze i mam nadzieje ze ochota przejdzie. ja teraz ide zjesc jednego krokiecika z kapusta i grzybami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Sierpień 20, 2007 ok :)ja bede pozniej:)o 12 zajrze ide sprzatac:)smacznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PuchateQ 0 Napisano Sierpień 20, 2007 Anulka brawo! Będę ci kibicować :) masz gg?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ostry pilniczek Napisano Sierpień 20, 2007 hej dziewcyny...jestemn w podobnym wieku, tyle ze wojewodztwo nie te ;) ale mysle, ze to nie ma znaczenia i przyjmiecie mnie do Waszego kolka odchudzania... chce zrzucic jakies 10 kilo ale chce tez zrobic to wolno, kiedys odchudzalam sie drastycznie i potem kilogramy wrocily i to z nadwyzka, nie mialam juz sily walczyc i taka kulka zostalam do dzis... pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Sierpień 20, 2007 ostry pilniczek zapraszamy:) ja was dziewczyny zachecam rowniez do cwiczen one bardzo pomagaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Violik 0 Napisano Sierpień 20, 2007 Anulka ja tez zycze ci powaodzonka:) i zebys za pare dniz nowu nie jeczala:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula89 0 Napisano Sierpień 20, 2007 ja zaraz ide do miasta zaplacic za prawko a przy okazji kupic sobie hantle:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ostry pilniczku a ile wazysz Napisano Sierpień 20, 2007 i jaki masz wzrost???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Sierpień 20, 2007 jestes:)posprzatalam zaraz jade na zakupy:)wlasnie zjadlam jogurt z otrebami:)oby do przodu malymi kroczkami:)dzieki za wsparcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Sierpień 20, 2007 hantle mam 1,5kg:)lubie cwiczyc ramionka:)troche mam obrosniete tluszczem:(musze je wyrzezbic troche:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M-A-L-U-U-U-T-KA 0 Napisano Sierpień 20, 2007 dziewczyny powodzenia wam zycze! ja jestem z natury drobną osobą ale pare lat temu (głównie dla zdrowia) rowniez postanowilam zmnienic nawyki zywieniowe. i tak: codziennie na sniadanie jem płatki owsiane z otrębami pszennymi+len mielony(ostatnio zaczelam dodawac). to wszysto zalane wodą. zrezygnowalam z napojów. przez caly dzien pije wode niegazowaną, czasem tez herbate lub kawe boez cukru. kolacje jadam nie pozniej niz o 18(czasem oczywiscie są wyjątki:)). te nawyki nie są dla mnie zadnym wyrzeczeniem. na poczatku rzecz jasna nie bylo tak latwo nie jesc po 18 ale przyzwyczaiłam sie. tak więc powodzenia dziewczyny. grunt to nie zmuszac sie do niczego. trzeba polubic nowe nawyki tak, aby przy nich pozostac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noo Anulka nareszcie Napisano Sierpień 20, 2007 obserwuję Cię już jakiś czas (a raczej widzę w każdym możliwym topiku) jak desperacko pytasz się "jak schudłaś?, co ćwiczyłaś?, ile Ci to zajęło?" I tak juz pare misięcy się pytasz pytasz i nic... A mogłabyś już być super laska a Ty nic nie robiłaś tylko się pytałaś. No i dziś czytam i nareszcie mądrze myślisz NAWYKI ŻYWIENIOWE to jest to :) sama schudłam w ten sposób do 50 kg w 2 misiące. Do tego ćwiczyłam callanetics (GENIALNY) i nareszcie dobrze się czuję. Nie przekraczałam 1200 kcal a jeśli się już zdarzyło to wtedy więcej ćwiczyłam. Jeśli byłam niemiła lub Cię uraziłam to przepraszam, nie chciałam. Po prostu cieszę się, że zaczęłaś się tak odchudzać. Trzymam mocno kciuki chociaż pewnie niepotrzebnie bo i tak Ci się UDA. Ja w to wierzę. Diety cud nie istnieją :) Pozdrawiam Cię serdecznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Sierpień 20, 2007 dzieki dziewczyny za wsparcie:)wlasnie sobie kupilam twistera:)teraz pije zielona herbatke:)a jak u was??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach