Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....xxxbutyxxx....

Buty - czy warto?

Polecane posty

Gość ....xxxbutyxxx....

Podobają mi się te buty http://allegro.pl/item223391010_sexi_srebrne_bokserki_59_99zl_darmowa_wysyl_r_39.html http://allegro.pl/item223390090_sexi_zlote_bokserki_59_99zl_darmowa_wysyl_r_39.html Wiem, że większość osób uważa je za kiczowate, ale mnie się podobają. Chciałabym kupić sobie obydwie pary - srebrne i złote, bo lubię błyszczące dodatki, a te buty wyglądają na wygodne i są bardzo tanie. Co o nich myślicie?

ja jestem z tych co uwazaja je za kiczowate, kiczowate to i tak lagodne okreslenie:P jak chcesz to kupuj ale po co odrazu 2 pary? bez przesady ja tam bym ich za darmo nie chciala:P ale to Twoj wybor:)

Gość wybór
Zależy kto i czym nosi. Kate Moss wyglądałaby super, Boguśka z Kozichgłów kiczowato.

Kiczowate są faktycznie:-) Ale do prostego sportowego stroju dla jego ożywienia mogłyby wyglądać całkiem fajnie... Tylko nie wiem, czy za tę cenę szybko Ci się nie rozwalą. Kup najpierw jedne, a potem jeżeli będą dobre, drugie

Gość rety
też należę do tych co za darmo by tego nie wzięły.... myślę, że słowo kicz nie oddaje natury tych botków, jakaś pomyłka... ale jeśli Tobie się podobają to kupuj, ale też pytam po co od razu 2 pary?takie buty są dobrze miesiać później sie rozwala

sama sobie odpowiedziałaś. więc nie rozumiem po co pytasz. jeśli uzyskasz wypowiedzi ze to tandeta to na przekór powiesz \"a mi sie podobają\". jeśli ktoś powie ze są super to co wtedy? chyba ugruntujesz sie w przekonaniu ze są fajne. powiem ci szczerze dla mnie te buty to absolutny kicz osobiście nie jestem w stanie strawić kozaków (wyższych butów) w tych kolorach. dalej ich wykonanie styl z zdjęcia widać raczej kiepska jakość tanie hmmm... tu można dyskutować o ile pamiętam w tamtym roku na allegro były więc za zeszła kolekcje 60 zl + made in china tak średnio.... także nie praktyczne niepraktyczne. mam buty z złotym obcasem z kazara 1 wyjście obcas wygląda tragicznie a tu cale takie buty... lubisz błyszczące dodatki super poszukaj czegoś z złotymi/srebrnymi wstawkami. bokserki są super ale może raczej w spokojniejszym wydaniu bo te zdominują cię niestety nie jesteś kate moss tylko normalną dziewczyną więc co przechodzi u kate moss nie koniecznie przejdzie na codzień.

Gość ttigfduv
gdyby były z porządnbej czarnej skóry z jakimis kolorowymi delikatnymi elementami to do sportowego stroju czemu nie... ale takie to do niczego. fason fajny - a raczej sam pomysł nawet - ale nie takie z tandetnej dermy i nie w takim kolorze który zejdzie zaraz z nich... tyle!