Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorotka83

dla tych, ktore uwielbiaja mode D

Polecane posty

yyyyy hmmmm... marnie nawet nie zaczęłam wzięłam się za czytanie książki:P:P:P jakieś romanso coś właśnie dochodzę do kluczowego momentu:P:P czytaj jedynego ciekawego:P:P ale wszystko lepsze od angielskiego:P:P odbiegając od tematu moda byłam dziś w ikei i tyle rzeczy mi się podobało ah:):) pościele w śliczne wzory kolorowe salaterki kwadratowe talerze:P kremowe lampy łączone z brązowym drewnem. brązowe ciężkie zasłony. po prostu czułam się jak w raju:P:P niech tylko ktoś da mi pieniądze i mieszkanie do urządzenia a będę najszczęśliwsza istota pod słońcem:P:P

nibys ..ja tak czasami marze o wygraniu w toto lotka...ale bym sie wtedy obkupila... :P czekam na poniedzialek...bo wtedy w koncu sie pojawicie :P

no wiec skoro mamy poniedzialek... to prosze mi sie tu ladnie zjawiac :P ;) a ja zjem sniadanko i ide kupic cos dobrego do jedzenia :D

ooo nieladnie.wchodze, patrze a tu NIKOGO nie ma :( no gdzie sie podziewacie? wracac mi tu natychmiast :(

witajcie :) ja juz wrocilam do kraju :) z powodu podrozy nie pisalam. no i koniec moich zakupow. teraz to juz beda kosmetyczne :) az do kolejnego wyjazdu. Piszcie teraz co wy kupujecie bo juz mi brakuje lazenia po sklepach :o pozdrawiam :)

no dziewczyny :D widze, ze niektore szalaly, niektore jezdzily po swiecie... :P a ja dostalam wczoraj telefonik z pewnej firmy..i ide na rozmowe do pracy :D jutro :D tylko kurde chyba wskocze zaraz do lozka..bo coraz gorzej sie czuje (wczoraj mialam podwyzszona temperature) ..czuje jak mnie miesnie bola i temp. tez chyba mam wyzsza ... yhhh nawet nie wiem gdzie sie moglam przeziebic.. oczywiscie jutro skocze tez do jednego sklepu..musze kupic cienka bluzeczke pod moj sweterek.. :) jaki byscie mi doradzily kolor tej bluzki? (moj sweterek jest ciemnobrazowy) a i jeszcze jedno pytanie..mam jedna bluzke .taka koszulowa, elegancka w brazie (z kolnierzykiem).. i ona wyglada jakos taksmutno sama...jak ja rozweselic? co dodac, zeby wygladala ciekawiej? macie jakis pomysl? ..bo mi nic nie przychodzi do glowy..

Mysle ze do ciemnego brazu pasuje wiele rzeczy :) wiec kolor bluzki mozesz wybrac rozny zalezy w czym sie najlepiej czujesz :) moze jakas bezowa?? a do rozjasnienia ja bym wybrala zloto :) ale nie takie zolte strasznie tylko bardziej moze miedziane :) jesli wiesz co mam na mysli :P

wlasnie myslalam o bezu badz zlocie :) ale chcialam zobaczyc jakie wy bedziecie mialy propozycje :P

czesc smerfetka :D bylam dzis na rozmowie i mnie przyjeli huraaaa! a przy okazji kupilam czarna bluzeczke z lycry na ramiaczka ( niestety nie bylo innych ladnych kolorow) pod moj sweterek... ide teraz cos kupic do jedzenia :D

No to gratuluję z całego serca... :D :D :D Ja niestety na razie muszę zrezygnować z zakupów ciuchowych, bo zmieniam autko i trzeba jeszcze zapłacić za OC i przerejestrowanie, więc muszę oszczędzać... :( Ale mam nadzieję niedlugo :P

dziekuje :) smerfecia ...moze cos ciekawego na necie znalazlas? :) ja jak na razie czasu nie mialam na buszowanie po stronkach, ale niedlugo to nadrobie hehe ;) a jak na razie wcinam czipsy...serowo-cebulowe..bo mnie jakos ochota naszla ;D

no nie do konca cho choc tez sa ladne, chodzii zeby byly takie falowane jak spodniczka plisowana... i z paskiem w talii najlepiej.. ale dziekuje za chec pomocy. tu na kefe jestescie tacz zyczliwi..

Z tych plaszczykow, to tylko ostatni mi sie nawet podoba. Ja lubię rzeczy kobiece i eleganckie :) Ale lekko zwariowane Czy chodzi Ci o tego typu płaszczyk ? http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=19551&storeId=12556&categoryId=85549&parent_category_rn=&productId=462906&langId=-1

cześć:):) oj duża tu moja nieobecność:):) zaczął się szał kampanii wrześniowej:P:P rewelacja.---psepraszam:(:( może korepetycje:P:P:P oj moje talenty lingwistyczne będę udowadniać w piątek:P:P obawiam się ze raczej marnie będzie:P:P Dorotka83--- gratulacje:):):) mam nadzieje że moja rozmowa jutro tez przebiegnie tak pomyślnie:) jestem jutro umówiona:):) i właśnie z tej okazji kupiłam sobie dużo rzeczy:):) 1. czarne rurki w zarze z kremowym pakiem w czarne piramidki ale pasek wyrzucam:P:P 2. czarny golfik z krótkim rękawem i malutkimi bufkami z reserved 3.torebkę baty ta która tak bardzo mi się podobała 4.korale w kolorze torebki też w reserved do tego ubieram czarny żakiet i nad butami się zastanawiam chyba czarne ale niestety mam z długim noskiem dostałam od kumpeli bo za małe na nią były;/;/ ale tylko od mi pasują bo nie mam innych:( poza tym kupiłam sobie portfel czarny z wybitym wzorem kwiatowym:) i wypatrzyłam fajny golf z krótkim rękawkiem w szaro białe pasy cudo:):)

nibys nie widzialas gdzies moze jakiejs bluzeczki bez ramaczek, styl golf..ale taka cienka zeby byla..?(najlepiej w kolorze zlotym:D) szukam szukam i nie moge takiej znalezc :/ no oprocz bluzeczki czarnej z lycry to dzis nie kupilam .... :P

dorotko chodzi ci o coś takiego jak moja?(ta z foty?) tylko bez kokardki?

nibys ale sie obkupilas :D. ja tez tak chce :( ja troche mieszkanie doprowadzam do porzadku i walcze ze zmiana czasu. Mogze mi sie zdarzyc skrobnac cos tu taj o dziwnej porze :D Z wiekiem moj organizm coraz gorzej znosi wszelakie zmiany :o nibys powodzenia z angielskim :D moje brazowe krotkie butki sprawdzaja sie w Polsce idealnie. Trencz tez juz wyciuchany bo jezdze w nim :D ide zaraz do lozeczka z herbatka :) u was w mieszkaniach tez tak chlodno wieczorami? pozdrawiam :)