Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorotka83

dla tych, ktore uwielbiaja mode D

Polecane posty

wg mnie taka torba w kolorze zielone jabłuszko nie pasuje do szarego, ale gdyby była to ciemna bulekowa zieleń to już super, sama tak się często ubieram (w taki zestaw kolorystyczny) i jest to jeden z moich ulubionych... natomiast ten kolor ładnie komponuje się albo właśnie z ciemną zielenią, albo z ciemnym morskim

w tym drugim przypadku wg mnie wszystko zależy od odcienia i fioletu i zieleni, na pewno niektóre odcienie tych kolorów do siebie pasują, ja np. w tym roku zakupiłam taki niby fioletowy, niby fuksjowy sweterek na lato i ładnie wyglądał z niebiesko-turkusową koszulką, a fiolet poza tym pasuje dobrze do szarego i pudrowego różowego... oczywiście to tylko moje skromne zdanie, nie jestem w stanie podać żadnego źródła na poparcie moich poglądów :-D

chciałabym się was poradzić. Kupiłam piękną, letnią sukienkę w wisieńki (kolor czarny, przy dekolcie kokarda). Moje pytanie brzmi czy 21 latka może ubierac takie sukienki? Pokazałam się w niej wielu ludziom i mówią że wyglądam super ale ja ciągle nie jestem przekonana.

Wedlug mnie taka zielen i szary sa swietnym polaczeniem :) szary czy tez bardziej stalowy, wpadajacy w srebro to juz wogole rewelacja :) lecz nie jestem znawca ani ekspertem w dobieraniu kolorow poprostu sama taka zielen lacze z szarym i bardzo to lubie :) nikt nie zwrocil mi jeszcze uwagi ze takie polaczenie zle wyglada wiec mysle ze nie jest to jakis kontrowersyjny zestaw :) ale ja lubie mieszac dziwne barwy :P Hmm moka ale nie bardzo rozumiem w czym problem :)?? chodzi ci o to ze nie wypada ci nosic sukienek w wisienki bo nie bardzo rozumiem :)?? jesli fajnie w niej wygladasz, ladnie lezy i wogole to czemu nie :)

witam :) kurde napisalam sie a wiadomosc mi sie nie wyslala :( nibys jak bylo na weselu? ubawilas sie? jak pogoda? dopisala? moka skoro wszyscy mowia, ze ci ladnie w tej sukience to na pewno tak musi byc :) a moze po prostu nigdy wczesniej nie zakladalas sukienek i dlatego teraz nie jestes do niej przekonana? czyzby nowe panie dolaczyly sie do naszego topicu? :) jesli tak ..to bardzo sie ciesze :)

madelejn --> moim zdaniem taka zielen plus szary/stalowy kolor jest ok. Sama mam zielony plaszczyk i łączę go z szarymi kozaczkami takimi opadajacymi i szarą chustą

witam :) taka zielen +szary to standardowe polaczenie jesli chodzi o dresy. widzialam taki zestaw wielokrotnie rowniez w sweterkach kaszmirowych i wyglada to slicznie. opatrzylo mi sie wiec nie widze niczego zlego w takim zestawieniu :) ja kupilam czarny trencz :D a mialam juz nie kupowac :D na tej stronce w 3 zakladce szosty od lewej. Albo inaczej 20-ty od poczatku bo na kazdej z 4 zakladek miesci sie 7 rzeczy http://www.expressfashion.com/styles/womens.jsp?groupId=52 tak sie zastanawiam czy jeszcze cos kupilam. aaa czarny skorzany portfel :) teraz poluje na butki, torebke z krutkimi raczkami i jakies drobiazdzki typu rajstopy i bluzki bawelniane z dlugim rekawem :) Zastanawiam sie nad tymi butami: http://www.naturalizer.com/shop_online/item_detl.asp?CID=boots&PID=middle&variant_id=15758200&Size=%25%25%25%2D%25 http://www.naturalizer.com/shop_online/item_detl.asp?CID=boots&PID=campbell&variant_id=848P03&Size=%25%25%25%2D%25 Moze cos doradzicie. Wlasciwie sklaniam sie do tych praktycznie na plaskim obcasie bo po pierwsze nie lubie zbytnio botkow a po drugie codziennie prowadze samochod wiec obcas w moim przypadku nie jest zbyt praktyczny. fajnie, ze przybywa nas :D:D:D milego popoludnia :)

hej :D wrocilam wlasnie ze sklepu...kupilam jeden czarny sweterek.. :) jeden przymierzalam w paseczki, czarno szary ...tylko kurcze za szeroki byl :( i go nie wzielam... rewelacja mi osobiscie podobaja sie te pierwsze bardziej...tylko ja kupilabym chyba cos na plaskim obcasie...ze wzledu na to, ze duzo chodze na pieszo (a po calym dniu spedzonym na wysokich obcasach strasznie bola mnie stopy) ..

Hej Dorotko, A ja duzo jezdze i nie mam sily zmieniac butow wsiadajac i wysiadajac z samochodu :O dziekuje za rade :) zmierze obie sztuki i poradze sie meza :D on czesto bywa wyrocznia w takich sprawach bo strasznie lubi jak kupuje nowe rzeczy i godzinami moglby ogladac jak je mierze. tyle, ze on lubi ladne klasyczne rzeczy :) w sumie mam zamiar troche wiecej chodzic ale to nie zmienia faktu, ze i tak codziennie siedze za kolkiem :O wybiore chyba niski obcas bo wszystkie buty z wyjatkiem balerinek mam na wysokim obcasie. pozdrawiam :)

no widzisz skoro masz duzo bucikow na wysokim obcasie to jednak kup te na plaskim :) kurcze tez bym chciala, zeby moj maz uwielbial chodzic ze mna po sklepach... mojemu nudzi sie juz po 10 minutach .. :/ hehe

moj maz tez ze mna nie chodzi :D niestety rzadko da sie namowic :O ale oglada ze mna w sieci rzeczy, w gazetach i jak kupuje to przynosze do domu, mierze i decydujemy czy cos zostaje czy oddajemy :)

rewelacja -- trencz świetny! mi samej podobają mi się tego typu ciuszki :) a co do butów to wybrałabym raczej te na płaskim obcasiku.

cześć:):) wróciłam:):):) wreszcie:):):) wybrałam pierwszy zestaw tylko zmieniłam, żakiet na cieplejszy a buty na całe:):) a tu tyle stron przybyło:P muszę to teraz przeczytać:):) kupiłam sobie w wrocławiu super szal w reserved:):) miodowo brązowy:) już przetestowałam w drodze jak wiało:):):) kupiłam sobie też korale w reserved fajne złote perełki:) maja bardzo ciekawą kolekcje:) wypatrzyłam dość dużo ciekawych rzeczy:) teraz zaczynam czytać:)

fajnie, ze wam sie trencz podoba :D dzisiaj pojde mierzyc butki i moze cos kupie :) piszcie co u was, nie tylko modowo :D pozdrawiam :)

nibys witaj witaj :D:D:D mam nadzieje, ze dobrze sie bawilas ale sadzac po humorze to na pewno :D:D:D czytaj pilnie :)

Jesli chodzi o nowe kobietki na forum to jestem jedna z nich :) od jakiegos czasu sie udzielam i witam wszystkich serdecznie :) widze ze tu no moze przesadze jesli powiem ze same ale przynajmniej 2 to mezatki :) ja jestem mloda i szczesliwa posiadaczka chlopaka :) jednak zakupy z nim jak z wiekszascia facetow odpadaja :) Apropo bucikow to mnie osobiscie bardzo podobaja sie te pierwsze :) tylko mi zawsze podoba sie cos w czym pozniej nie dam rady chodzic bo okazuje sie strasznie niewygodne :( przewaznie mam tak z butami na obcasie ale ostatnio okazalo sie ze chyba z kazdymi poza pantoflami i butami do wody. Nie wiem co sie dzieje ale mierze buty i wydaja mi sie super fajne wygodne i wogole ale jak juz zakladam pozniej i wychodze z domu to nieraz juz wracalam boso przez srodek miasta :( czy tylko ja mam takie chorze przezycia??????

czyli koniec ery torebek XXL. W sumie dobrze, ale do kopertówek specjalnej sympatii nie mam.

:) Lejdi-nozki musza sie troche przyzwyczaic do butow, chociaz powiem, ze od kiedy kupuje troche lepsze buty, nie mam takich problemow... :) a jaka pora kupujesz obuwie? rankiem czy raczej pod wieczor? madelajn wlasnie tez widzialam kopertowek duzo ...

a tak a propo torebek..kupilam jedna duza w tamtym roku i chyba oddam ja mamie (strasznie sie jej podoba)... nie moge nic w niej znalezc. I chyba kupie jakas normalna sredniej wielkosci ;)

kurcze link mi sie niedobrze wkleil :( skopiujcie go i wklejcie do przegladarki i usuncie spacje :D bedzie dzialac :D