Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorotka83

dla tych, ktore uwielbiaja mode D

Polecane posty

byla tu juz kiedys debata na ten temat :D:D:D mi sie podoba 1 i 3 zdjecie ale ogolnie nie lubie jej stylu :) wole taki styl jaki reprezentuje kate moss :)

heheheheheh:):) czyżbyś rewelacja nawiązywała do mojej tyrady:P na temat viki:P:P moje zdanie już znacie nie lubię tej baby:P:P:P wiec ja o fotach po milczę:P:P a nie zacznę zrzędzić:) oj ja tez bym chciała mieć sklep ale z ciuchami:):) i od małego marzyłam o tym:):) ale jak widać nie chce sie sprawdzić:((:(

Witam dziewczynki :) fajnie z wami tak poplotkowac sobie o ciuchach i wogole :) za to wielki buziak dla wszystkich :* Z linkow z szarosciami bardzo podoba mi sie pierwszy :) a co do Victorii to tez nie cierpie tej sztucznej baby i jej stylu ale musze przyznac ze na 3 zdjeciu podoba mi sie to co ma na sobie :) Mi tez sie marzy wlasny sklep z ciuchami albo jakas fajna stylowa knajpka :) moze kiedysc cos gdzies hehe :) jakbym otwarla to dam znac :) Pozdrawiam :*

wrocilam :D smerfetko...podoba mi sie pierwsze zestawienie ubran Vicki... chetnie bym sie tak ubrala...tylko oczywiscie nie wystawialabym tak piersi na pokaz jak ona :O nibys u Ciebie podoba mi sie ubranko z pierszego linku ..pierwsze zdjecie :) bardzo ladnie a teraz chyba sama poszukam jakis ubranek na necie...

też zwróciłam na niego uwagę ostatnio w reserved:) ja bym ubrała coś na wierzch właśnie w stylu tego pierwszego linka z wallis. lekki kardigan albo bolerko. a pod spód hmmm.... podkoszulek z długim rękawem czarny biały lub w odcieniach szarości ale nie zasłaniała bym dekoltu. myślałam bym tez o rękawiczkach lub takich wciąganych rękawkach.

mi bardzo podobają sie bombki zwłaszcza te dłuższe za lub do kolana:) sama poluje na taką ale znowu szukam ideału:P:P błyszczącej z dobrego materiału za kolanko:) do tego fajny żakiecik lub elegancki sweterek i miodzio::):)

no cena powala zwłaszcza na allegro;/;/ w sklepie jeśli była bym pewna że są dobrze wykonane to może bym sie skusiła bo właśnie takich szukam:) nie przekombinowanych choć i tak za dużo tych paseczków:P

Nie było mnie cały wieczór, ale już wszystko nadrabiam... A zatem: => Sklep nie jest moim pomysłem, tylko mojego faceta... Miał go zanim się poznaliśmy... :) Ja tam wolę restaurację, ale na to potrzeba dużego kapitału, a na razie takiego nie posiadam... ;) Co do VB to ja też jej nie lubię, co nie zmienia faktu, iż podobają mi się jej stroje, nie wszystkie oczywiście... Kate Moss, faktycznie, wie jak się ubrać... ;) Spódnice bombki bardzo fajne, chociaż jeszcze zależy od spódnicy, bo ostatnio widziałam fioletową i była wręcz okropna... Jestem jak najbardziej za... :)

dzien dobry :D ehh ale mnie glowa boli..jakos sie nie wyspalam :O nibys widze, ze szukasz w miare prostych bucikow.. :) ja musze tez kupic sobie jakies kozaczki..tylko ciagle zastanawiam sie nad kolorem... smerfetka ..calkiem fajne te twoje buty..i fajny maja kolorek :D

Dzień dobry, dzień dobry :) Nie Ty jedna się nie wyspałaś... :) Moje buty w rzeczywistości wygladają jakoś lepiej niż na tym zdjęciu, hehehe :P Ale z obuwiem to mam zawsze problem, bo wydaje mi się, że pośród tego, co można dostać w sklepach nie ma właściwie nic ciekawego i muszę kupować te, które są \"w miarę\"... :)

Ale mnie tu nie było :D:D:D:D:D Ostatnio odwiedziłam forum na wizaz.pl, ale muszę przyznac, że dosyc mało przejrzyste to forum i roi się tam głównie od nastolatek. Kafe najlepsza! ;)):D Co do butów to mi marzą się saszki w kolorze... fioletowym :):D Doszłam do wniosku, że cały czas czarne, brązowe, to teraz trzeba zaszalec :). I czy widziałyście może tego typu buciki? Co myślicie o tym sweterku? Mi się strasznie podoba, ale ta cena...:( http://cogdziezaile.pl/index.php?p=4139

bylam wlasnie na rowerku i przy okazji weszlam do sklepu obuwniczego...znalazlam kilka ciekawych kozaczkow.ALE... no wlasnie jedno ale- wszystkie byly na mnie za szerokie w lydce i to o jakies 4-5 cm..co oni porobili te buty dla wielorybow czy jak? :O madelajn-swterek fajny...choc ja bym szukala takiego szarego ;) ale z ta cena to faktycznie przesadzili ...

Sweterek ładny, ale za tą cenę w życiu bym go nie kupiła... No i jeszcze nie wiadomo jak ten golf będzie wyglądał przy szyi... Dorotka83 => To fakt, że buty są zawsze bardzo szerokie w łydce i mi też z reguły odstają... :(

hej dziewczyny :) Smerfetko niezle butki :) nibys oczywiscie, ze nawiazalam do twojej glebokiej sympatii la VB :D:D:D wszystkie podane przez ciebie zdjecia sa wg mnie rewelacyjne. nic dodac nic ujac jesli o mnie chodzi :) fajne te butki tylko mi tez przeszkadzaja te paski. no po co oni \"upiekszaja\" te buty :o Dorotko - ja wlasnie mam taki sweterek tyle, ze dluzszy i u dolu wiazany fikusnie na kilka razy z tamtego roku. Wkladam pod niego bluzke bawelniana biala np. Jesli chodzi o bombki to mi sie bardzo podobaja ale ja zadnych spodnic nie nosze. Poza tym funkcjonuja od kilku sezonow wiec troche mi sie opatrzyly ale nie zmienia to faktu, ze podobaja mi sie jak dziewczyny nosza :) madelajn - a ja lubie wizaż tyle, ze zgadzam sie, ze malo to wszystko czytelne jest :( natomiast sporo jest rzetelnych osob i nie ma idiotycznych wpisow jak tutaj bo kazdemu sie tu wydaje, ze jak sie nie zaloguje to jest anonimowy i moze bluzgac czym popadnie i gdzie popadnie :o sweterek bardzo ladny :) ja mierzylam wczoraj te butki na plaskim. na nodze wygladaja o niebo lepiej niz na zdjeciach i na polce :D:D:D piekne. i wlasnie Dorotko przylegaja, jako jedyne z tych ktore mierzylam, do lydki :) Bardzo krotkie sa. Wlasciwie to koncza sie tuz pod lydka :) ale przylegaja do nogi i wygladaja swietnie do rurek czy cygaretek. Nie skracaja nogi bo nie sa do pol lydki. I teraz kolejny moj dylemat - czarne czy ciemny braz? Poradzcie. Mam ochote na ciemny braz ale dzis zmierze czarne. Poszukuje jeszcze fajnej czarnej torby i dzis znowu bede lazic :D:D:D milego dnia wszystkim :) super, ze wpisow coraz wiecej :):):)

hej Dorotko, Ja w tej chwili jestem w NY wiec zakupy na allegro odpadaja. Juz sobie upatrzylam torebke ale kosztuje 100USD a planowalam wydac troche mniej bo juz kupilam jedna za ponad 100 :o Ach te zakupy :D:D:D Pokazalabym wam jaka ale ie ma jej na stronie producenta niestety. Moze jeszcze umieszcza :)

ja widzialam fajna torebke w kolorze czerwonym...ale czy ja wiem... czy taka na zime pasuje..? i jakie do tego wziac dodatki (na zime) w kolorze czerwieni (mam czarny kozuszek) co byscie doradzily?

Wiesz Dorotko, ja sie wyleczylam z fioletu, czerwieni, musztardy itp. jak przejrzalam my style diary na wizazu. Dziewczyny zamieszczaja fotki swoich kreacji. Wszystkie strasznie jedna druga zachwalaja a wg mnie to wygladaja, ze pozal sie boze :o kazda ma czerwona torebke i serduszo na lancuszku :o NIe chce do tej masy dolaczyc. I Kupie czarna torebke badz brazowa. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196666 wg mnie tragedia :O :o :O

A jesli juz to wg. mnie czerwona torebka sama w sobie jest dodatkiem tak przytlaczajacym (nie w negatywnym znaczeniu) ze nie wymaga juz zadnych pierdol. Ja cenie elegancje i minimalizm w mysl zasady, iz trzeba umiec sie ubrac a nie przebrac :) Swietnie wygladaja kreacje w tonacji czarno-szarej i duza torba w kontrastowym kolorze. Ale dodatki to np. srebrna bransoletka bez zadnych ozdob albo dlugi srebrny lanuch ze szklanym wisiorem. Ale nic rzucajacego sie w oczy bo torebka jest tu dominujacym elementem. Bez zadnych dodatkow tez jest ok.

dzień dobry:):) ja właśnie szukam takich prostych butów a w sklepach pełno dupereli kwiatków ciapów dramat;/; zresztą jak zwykle;/;/ gdyby właśnie nie te paski to buty były by idealne:) madelajn popieram fioletowe:):):) widziałam takie ostatnio ale nie pamiętam już gdzie;/;/ w plazie ale nie pamietam w którym sklepie;/;/ skąd jesteś madelajn?? no ten sweterek to solar wiec nie ma czemu sie dziwić:P:P: oni mają szalone ceny ale świetną jakość koleżanka nosi prawie samego solara bardzo fajnie wygląda i długo je ma tylko ze ona maniakalnie dba o ciuchy:):) tylko te ceny;/;/ ja na wizażu jakoś nie mogę się zaaklimatyzować :P wole kafe:) choć macie racje z wpisami ale to najlepiej zgłaszać do moderatorów i nie komentować. niestety nie zawsze to cokolwiek daje;/;/ zła jestem na siebie bo przegapiłam licytacje:(:(:( http://www.allegro.pl/item241281783_hit_bolerko_z_fredzlami_od_zara_z.html a idealnie by mi pasowała:):) a co myślicie o tym? http://www.allegro.pl/item241786888_nowe_bolerko_bezowe_koronkowe_eidos_fashion_xs_s.html chciałam dawno sobie kupić ale nie mogłam znaleźć:( a teraz to już za późno:(

wlasnie tak myslalam nad sama czerwona torebka taka duza ... i sie zastanawialam czy do tego by sie przydal jakis czerwony dodatek.. ale skoro mowisz ze sama torba w tym kolorze starczy to faaajnie :)