Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorotka83

dla tych, ktore uwielbiaja mode D

Polecane posty

wiesz jak to jest czasami z facetami :P ... Tobie sie musi przede wszystkim podobac ..ale wiem jak to jest ..kupujesz nowa rzecz..jestes zachwycona ..a tu jakis komentarz w stylu \" no tak sobie wyglada...\" ... :O ale mi sie podoba bardzo ..kurde teraz bede wypatrywala takiej na necie :P :D ide robic zapiekanke :P do pozniej :D

Hello, ja wlasnie wrocilam z zakupow. Mialam wyskoczyc tylko po podkład, ale niestety nie mieli make-upu chanel ;/ tylko perfumy. Ja to mam pecha, jak już się na coś zdecyduję, to nigdy nie ma :( Ale zamiast tego kupiłam bluzkę, czarną z cienkiego płotna, czarną z mega wielkimi bufami, az do łokci i szerokimi...czy ja się w tym pokażę?? :P

carmellova a czemu masz sie nie pokazac? ukradlas cos komus? :D:D:D normalnie zalozysz i sie pokazesz. ja sie nigdy nie wstydze - niech sie wstydzi ten co widzi :D:D:D

Heh, mój facet też czasem robi dziwne miny jak idziemy razem na zakupy, ale zawsze powtarzam sobie, że przecież on się po prostu nie zna... :P carmellova => Oczywiście, że sie pokażesz... :D Najważniejsze przecież że podoba się TOBIE i dobrze się w niej czujesz... Jak ktoś ubiera się inaczej niż reszta społeczeństwa to zawsze jest narażony na spojrzenia, a może nawet komentarze... Ale to wszystko z zazdrości... :D :P

ja uwielbiam chodzić z facetami na zakupy:):):) i zawsze ich pytam o rady:):) co doprowadza moje kochanie czasem do furii:P:P:P tylko mam problem zawsze jak mi się coś podoba a jemu nie bo wiem ze ma dobry gust a ja bym tak bardzo chciała ta rzecz kupić:P:P i niestety nie dam rady powiedzieć że się nie zna:(:(:( eh tak to mieć faceta artystę:P:P carmellova ja tez tak mam idę po bluzeczkę wracam z cieniami pudrem i pustka w portfelu:P:P

ide jeszcze na zakupy :D:D:D mam ochote polazic i poogladac :) zwlaszcza, ze niedlugo wracam do kraju i bedzie po zakupach :o :D:D:D oczywiscie ide z nowa torebka :D:D:D

rewelacja zazdroszczę ci tych wszystkich sklepów:):):) ciuchów i chodzenia eh:):):) aż zielenieje z zazdrości:P:P

nibys ale niedlugo bedzie post :D bo ja w Polsce praktycznie nic nie kupuje. Mieszkam w malym miescie. Z firm w Polsce to lubie tylko River Island, Mango, Benetton czy Veromode ale nie chce mi sie jezdzic do w-wy na zakupy. No i wole miec rzeczy z firm, ktorych u nas nie ma. Kolejne zakupy pewnie zima a moze wiosna :) w tym czasie bede ogladac z zazdroscia co wy kupujecie :o :D:D:D

Gość miruniawolkowa
czesc jestem tupierwszy raz powiedzcie mi chodzicie na zakupy same czy ze swoimi facetami? ja mam tak ze czasem jak cos kupie bez niego tu mu sie nie podoba potem, a jak z waszymi chopami jest?

ja chodze sama bo nie lubie jak ktos mnie pogania :D najczesciej maz lubi to co kupie ale bywaja rzeczy, na ktore kreci nosem :o pewnie od tego ma krzywa przegrode :D

chwilowo bez faceta wiec się nie wypowiadam :D:D:D:D ale uwielbiam z moją kochaną przyjaciółką buszowac po wieszakach. ach.!

ja już pisałam wyżej:) wole facetów na zakupach:):) wcześniej chodziłam z kumplem:P:P a później po zakupach piwko:):) często jak chce kupić coś na allegro to pytam znajomych (facetów) czy będę w tym dobrze wyglądać:) czasem tez chodzę na zakupy z mami albo sama ale najbardziej lubię właśnie z facetami:) hmmmm a jak mu się nie podoba to niestety muszę się godzić z porażką:(:( bo wiem że mam dobry gust i to mnie najbardziej dobija;/;/ ze mi się nie udało;/;/;/ choć czasem mnie przeraża bo kocha niebieski a ja nie cierpie:P:P Karolina_17--- akurat wszystko nie dla mnie:( duże torby mi się podobają ale za drobna na to jestem i wyglądam jak krasnal z tobołkiem:P:P:P wole takie średnie:) a z okularami to mam tak ze normalne korekcyjne mi pasują a przeciwsłoneczne żadne;/;:(:(

hejo :D no..czas wybrac sie do jakiegos sklepu ... moze tez do jakiejs perfumerii :D ( uwieeeelbiam perfumy)..co prawda, kilka flakonikow stoi na poleczce..ale przeciez jeszcze jeden nie zaszkodzi, prawda? :D rewelacja kurde ale masz fajnie, ty to chyba codziennie na te zakupy chodzisz :D smerfetka kamizelki czarne widzialam w pimkie :D witaj Karolina_17 :) ja lubie duze okulary..ale nie takie bardzo przesadnie duze :) a tak w ogole to ciekawa jestem jak dlugo jeszcze beda takie okulary modne ...mogloby juz wejsc cos nowego :P ja, gdy jestem w Polsce ..chodze z mama na zakupy (mama sie zawsze steskni za mna i dotrzymuje mi towarzystwa) , gdy jestem u siebie to albo ide sama albo z kolezanka :) Maz nie lubi zakupow, bardzo szybko sie nudzi... czas.. sie przebrac :D 🖐️

Ja mam mało kobiecy system zakupów :P Kiedy idę po spodnie, oglądam tylko spodnie i ewentualnie wyprzedaze, kiedy po buty, wchodzę tylko do sklepow z butami itd. A jak nie mam celu, to wchodzę do sklepu, rozglądam się naokoło, jeśli nic mi się nie podob a to po prostu wychodzę. A zakupy najczęściej robię z facetem i to ja jego muszę poganiać :P

Dzień dobry wszystkim :) Karolina_17 => Lubię duże okulary, ale bez przesady... http://www.popculturemadness.com/CelebrityPhotos/NicoleRichie.jpg Takie jak te odpadają... Generalnie to jestem maniaczką okularów i nigdzie się bez nich nie ruszam... :D Co do torb to za wielkimi nie przepadam... Dorotka83 => Dzięki za info dot. kamizelek, ale nie wiem czy u mnie mam ten sklep, chyba nie... :(( Widziałam w H&M ładne, ale nie chciało mi się przymierzać, więc muszę tam zajrzeć ponownie... :P Co do perfum to jaj mam tak, że jak już jakiś mi się spodoba to tylko go kupuję, do czasu aż mi się znudzi i wtedy szukam następnego... ;) carmellova => Też bym tak chciała... Może kiedyś spróbuje skorzystać z Twojego sytemu... Ale chyba nie dałabym rady wejść do sklepu i ogladać tylko kurtki czy spodnie... Ehhh... :D

cześć:) smerfetka podoba mi się pierwszy zestaw:) i kojarzę skądś go. hmmm gucci?? dostałam tablet i teraz maluje cały czas:):)

jestem... wrocilam...ze zdobyczami :D ...kupilam perfumy i sweterek ..jak znajde chocby jakis podobny w necie to wkleje linka :) jest brazowy i taki troche za tylek :) moja radosc jednak ostudzila pewna sprawa... pojechalam do centrum rowerem..bo taka ladna dzis pogoda, ze stwierdzilam, ze musze to wykorzystac...odstawilam rower, poszlam na zakupy ..przychodze , patrze rowera nie ma :O buuuuu ukradli go.. a pisalam wam niedawno, ze wlasnie ktos go chcial skubnac..teraz im sie udalo :( przecieli mi zamek... wlasnie zaraz ide do ubezpieczenia, bo na szczescie maz ubezpieczyl mi go, zaraz po zakupie.. :) a potem pewnie bede musiala isc na policje..ehhh ..co za ludzie :(

Ech Dorotko wspolczuje Ci, niestety na swiecie debilnych osob nie brakuje :/

No w weekendy się bawimy... :D Ja wpadłam tylko na chwilkę zobaczyć co się tu dzieje i widzę tylko jedna wytrwała... :P Właśnie się wybieram, na impreze i kurcze jak zwykle od południa szykuję ciuchy i co chwila się przebieram... ;/ I w końcu i tak nie jestem do końca zdecydowana... :| ehhhh :P :D Miłego wieczorku wszystkim życzę :*

cześć już jestem dorotko jestem jestem:):) dziś miałam troszkę szalony dzień:P kupiłam sobie nową kołderkę i poduszki:):) przykro mi z powodu roweru:( eh ludzie... a teraz siedzę i mam się uczyć lekturki z angielskiego eh;/;/ nie cierpię angielskiego mam zerowe talenty językowe:/;/;/ grrrrr

nibys jak tam nauka angielskiego? ja wlasnie sie nudze..bo maz poszedl ogladac jakis film...leca odcinki po kolei...a nie chce mi sie tego ogladac razem z nim :P