Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorotka83

dla tych, ktore uwielbiaja mode D

Polecane posty

nibys - koronkowe calkiem fajne a to z zary poza kolorem nie za bardzo mi sie podoba. a co z kolorem moich butow? czarne czy brazowe? fioletowe i czerwone odpadaja po tym jak na wizazu obejrzalam my style diary :D:D:D

rewelacja...hm... a ile masz butow w kolorze czarnym i brazowym? :D ja chyba na twoim miejscu kupilabym czarne :)

brazowe mam tylko jedne szpilki a czarne to mam prawie wszystkie :D z tym, ze to jest brunatny ciemny braz a nie jakis czekoladowy :)

Wg mnie czerwona torebka wystarczy i już nic czerwonego nie trzeba... :) nibys => A byłaś w sklepie EF, tam powinni mieć takie koronkowe bolerko, bo u nich ciuchy rzadko się zmieniają... ;) Tylko, że ja kiedyś przymierzałam tam podobne i źle się czułam bo mnie gryzło... :D rewelacja => ja bym się pokusiła o zakup brązowych... Chociaż jeszcze zależy jak wygląda Twoja szafa kolorystycznie... Czarny możesz założyć praktycznie do wszystkiego... :)

chyba kupie brazowe :) jeszcze zmierze czarne. wydaje mi sie, ze ten braz tez moge zalozyc raktycznie do wszystkiego (co mam :D) bo u mnie przewazaja szarosci, granat, stalowy i bialy. tylko drobne elementy badz dodatki mam w innych kolorach :)

a ja to ide teraz robic obiad... a potem chyba wyskocze do sklepu..kupic nowa suszarke ... :D

rewelacja ja bym pokusiła sie na brązowe:) ale ja jestem maniaczką brązów:) no w sumie tylko do stalowego brąz tak średnio. smerfetka EF?? nie znam jest w krakowie? jak szukałam tego koronkowego to nigdzie nie było;/;/ a teraz to już bez sensu kupować;/;/ lepiej sweterki i ciepłe ciuszki:):) a na ta chustę miała świetny pomysł:):) do ciemno brązowych ciuchów czekoladowych wiązać koło szyi a nie na ramionach. do tego jasna torebka. tylko przegapiłam;/;/ smacznego dorotko

niektore dziewczyny pokazuja calkiem ok zestawy badz normalne. Ale mnostwo tam takich zestawow, ktore az wolaja o pomste do nieba. np. grube brazowe sandaly do byle jakich dzinsow czerwona bluzka i czarna kamizelka :o

rewelacja -- ja także jestem za czekoladowymi butkami :):D nibys -- ja jestem z lublina ^^ a co do sweterka z solara to ogólnie wiem, że jakośc jest świetna, ale zanim bym na sam sweterek uzbierała to pewnie już by nowa kolekcja była. a jeszcze muszę szafę uzupełnic. no ale mam już wypatrzony śliczny, śliwkowy sweterek w Cubusie za 80 zł a nie prawie 300! :):D:D:D:D

dziekuje wam za porady :) pomierze jeszcze oba kolory i cos wybiore. Sklaniam sie do brazu bo torebke mam zamiar kupic czarna :) ale znjaac mnie to roznie jeszcze moze byc :D

wrocilam.. z nowa suszarka do WLOSOW :D z dyfuzorem...tylko ciekawe czy mi cos da te dyfuzor ;) chyba sie zaloguje na tym wizazu.. mam chec popatrzec na te \"cudowne\" zestawienia ubran :D ;)

witajcie ponownie :) kupilam brazowe :D slicznie wygladaja na nodze :D co do wlosow to ci co maja proste chca miec krecone a ci co krecone to chca miec proste :D i badz tu madrym :D ja mam proste ale troche jakby sie \"ukladaja\" i po deszczu mam jakby lekko pofalowane. Juz sie do nich przyzwyczailam i nie chce miec innych. Moglyby byc grubsze jedynie ale na to nic nie poradze. Cale zycie jednak marzylam o kreconych i krecilam na walki przez dlugi czas na wyjscia sobotnie :D pozdrawiam :D

ja mam proste wlosy..niczym druty...:O a tak bym chciala miec krecone :D ...i nie ma mowy o poddatnosci ... pokrece sobie wloski..moge siedziec z walkami parenascie godzin...a wlosy wyprostuja sie po godzinie ;)

a ja mam nijakie te wlosy :( nie sa do konca proste bo sie tworzy na nich tzw. siano :] a do kreconych tez daleka droga... gdy ich nie prostuje ani nie spinam to uuuuu

dzien dobry :D jak tam pogoda u was? ...u mnie jakos szaro sie zrobilo... nie lubie jesieni ...

ewelasko - twoje buty sa calkiem nie w moim stylu :( i nie wiem co ci poradzic. jak wejda kolezanki to na pewno ci pomoga :) carmellova - mi sie takie buty podobaja ale tylko na polce. Mierzylam kilka takich par i stwierdzilam ze nie wygladaja korzystnie na nodze. Dziela ja w takim miejscu ze wydaje sie byc krotka i w dodatku odstaja od nogi i wygladam jak w kaloszach. musisz je sama zmierzyc i zobaczyc jak leza. Ja mierzylam kilka ladnych par takich i zadna mi nie lezala wiec kupilam troszke inny kroj (linki w poprzednich postach) pozdrawiam wszystkie dziewczyny :)

cześć:):) a ja mam kręcone i prostuje:P:P:P i chciała bym mieć proste:P jak susze z dyfuzorem to mi się prostują:P:P hehehehhe my kobiety chyba tak mamy że chciałybyśmy mieć inne włosy:P:P najlepszy przykład ja i moja mama ona ma czarne proste farbuje na jasny brąz i kreci ja mam blond i kręcone farbuje na czekoladę i prostuje:P:P:P ja jej zazdroszczę włosów ona mi:P:P u mnie słoneczko wyszło ale zimno brrrrr:( ewelaska ja bym wybrała ciemne granatowe lub czarne lekko poszerzane lub proste.

jestem :D no wiec tak .. ewelaska do takich butow zalozylabym jeansy o prostej nogawce i kolor jakis ciemniejszy..(chociaz mialam kiedys podobne buty i jasne jeansy tez ladnie wygladaly) carmellova ..hm..te butki to nie moj styl :) :) ale wydaje mi sie ze brazowe beda ladniej prezentowaly sie na nozce :) kurde rewelacja super ta torba :D ja tez chce takaaaaa :D ile zaplacilas? :)

zaplacilam 68 USD bo na wyprzedazy juz byla :D:D:D Ma swietny brelok dodatkowo :D :D :D super, ze ci sie podoba bo mojemu mezowi nie za bardzo i troche mi to cala radosc z niej popsulo :o A teraz poprawilas mi humor :D