Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

minia_candinia

kto jest zadowolony ze swoich tabletek anty?

Polecane posty

ja brałam najpuerw logest, ale po nich codziennie bolała mnie głowa, wiec odstawiła,, potem brałam novynette i dobrze sie po nich czułam, ale już nie biorę bo staramy sie o dzidziusia, ale póki co mija rok i nici z dzidziusia, nie wiem z jakich przyczyn , czy przez tabletki, czy może przez inna przyczyne.

Gość akka22
Yasminelle - jestem zadowolona :-)

Gość kinga22
ja zazywałam diane35 miałam po pół roku migreny wiec odłozylam potem jeanine miałam straszne depresje i byłam nerwowa .Teraz zazywam yasmin od 1,5 roku było wszystko w porzo a tu od 3 miesiecy mam taki tradzik ze nawet przed zazywaniem nie miałam ide skontaktowac sie jutro z drmatologiem pozatym one jak do tej pory najlepiej mi słuzyły..To jest sprawa indywidualna.biore juz 3,5 lat.

Gość muminkowaa
yasminki super sa!!!! samopoczucie ok nie tyje:) głwka mnie nie boli cycuszki sa większe o rozmiar sa pełna poprostu super:)

Gość nitka22
brałam yasmin i były fatalne, póżniej logest przez 9 miesięcy i było super do tego miesiąca... zaczeły mnie boleć łydki i pojawiły się pajączki na udach - za 3 tygodnie lekarz:( no cóż będę pewnie musiała spróbować czegoś innego:(