Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tylko...

Cukrzyca - przekazanie genów

Polecane posty

Gość tak tylko...
Nie chcą zrezygnować z choroby??????????????????? Ty chyba nie wiesz co piszesz!!!!!!

Gość garbata jaki typ cukrzycy miał
garbata podaj typ cukrzycy, od kiedy chorujesz i jak leczysz

Gość tak tylko...
Najwyraźniej nie jest/była chora bo nie chce podać ;)

Gość symbol naszych czasów
kobitka zamiast pójść do lekarza-specjalisty pyta się na forum. Co za idiotka.

Gość garbata
Ogólnie wiekszsc,cukrzyca typu B dorosłych,ale czasami tez chociaz rzadziej typu A,ale to dla moich metod nie ma wiekszego znaczenia:)

Gość tak tylko...
Nie mogę się udzielać bo nie wiem co pisać bo nie mogę wejść na drugą stronę net mi szwnkuje :o Ciekawe czy to dojdzie :o

Gość garbata podajesz zero szczegół
podaj konkrety i czy sama byłas choda, czy Ty leczysz, kim w ogóle jesteś aby leczyćd?

Gość tak tylko...
Idiotka????? No wypraszam to sobie. Pytałam lekarza i nic mi nie powiedział więc cholera kto tu idiotyzuje??????????

Gość garbata
No włąsnie ja tez tak miałem przed chwilka nie chciało mi strony otworzyc,:)bardzo dobrze że nie idzie do lekarza bo lekarz zrobił swoje i moze odejsc,oni nie potrafia wyleczyc cukrzycy:)

Gość garbata
nie podaje szczegółów bo to nie miejsce na nie,podaje tylko mozliwosc wyleczenia:)to takie ziarenko które mam nadzieje zakiełkuje:)

Gość tak tylko...
garbata w dalszym ciągu bez szczegułów ale możliwości też nie widzę :o

Gość garbata
No Ty nie musisz widziec możliwosci przeciez wszyscy nie musza sie na wszystkim znac:)

Gość garbata
Czytqaj wyżej o szczegółach:)dalej nie cztyasz co pisze!!!,ale gdybym sie przejezyczyła to pewnie szybko bys zareagowała:)

Gość garbata podajesz zero szczegół
Garbata więc nie jesteś wiarygodna, jest mnóstwo szarlatanów którzy obiecują gruszki na wierzbie i nie pomagają. I Ty jak widać do nich należysz. Uważam że dalsza dyskusja nie ma sensu, kazdy lekarz powie jak wygląda sprawa z cukrzycą, podobnie chorzy, więc ze swoimi cudownymi terapiami lepiej skończ

Gość tak tylko...
Jakaś ty mądra. Jak byś chciał wyleczyć kogokolwiek to podałabys szczegóły, oczywiście pod warunkiem, że taka metoda istnieje ;)

Gość garbata
A Ty nie mozesz tego stwierdzic tu na necie kto jest wiarygodny a kto nie,lekarze nie sa wiarygodni to napewno,co mam skonczyc???nastepny lubiacy swoja chorobe:)

Gość tak tylko...
Zgadzam się z przedmuwcą w 100%. Tak więc bardzo dziękuję za duskusję. Na razie muszę znikać może innym razem ktoś inny się wypowie A co do "przejęzyczenie" to był rażący błąd w wypowiedzi tak więc nie czepiaj się bo z tego wyszło tylko stek bzdur ;)

Gość garbata
Oczywiscie że metoda istnieje,inaczej bym tu nie pisała:)to chyba oczywiste:)a szczególy podaje na miejscu w gabinecie:)

Gość tak tylko...
Garbata proszę ty osłabiasz ludzi!!!! A z osłabionym organizmem można się jeszcze czegoś nabawić!!

Gość W centrum szarlatańskim

Gość garbata
Mozesz sie zgadzac czy nie ale cukrzyca dalej ma sie dobrze choc szanse wyleczenia otrzymałas,ale wolałas sie zajac przxejezyczeniam,hmmm pewnie to zawsze działa budujaco na psychike:)pozdrawiam i życze sporo jednostek insuliny:)

Gość garbata
No i sam widzisz szarlatani wyzywaja Cie tu od szarlatanów,bezsensu jest tu komus cos wogóle napisac a jeszcze pomóc??jak??skoro wszystko inne to zło,heh ludzie zastanówcie sie troszke nad soba puki jeszcze nie jest za pozno!!!!

Gość tak tylko...
Garbata jesteś wredną szarlatanką i tyle. Tak nawet najgorszemu wrogowi się nie życzy widać, że nie wiesz co to znaczy chorować od lat. A mąż to kochany człowiek i nie prosił się o chorobę.

Gość tak tylko...
A szansy nie otrzymałam bo nie podałaś szczegułów. "Pobudzać cukrzycę"- hmmmmmmmmm ciekawe :o

Gość garbata
Pewnie że sie nie zyczy ,nikomu,ale jak tu z wami powaznie rozmawiac???wkurzyłam sie i tyle:)zreszta róbcie co chcecie,mozecie nawet obrazac,zreszta robicie to doskonale tylko jakos do wyleczenia cukrzycy wam sie nie spieszy:(szkoda

Gość garbata
Pobudzajac czustke a nie cukrzyce:)ale fajnie jest komus podesrac,co???ja wytłumaczyłem że to przejezyczenie ,ale nie to atut na nie,:)

Gość pobudzając trzustkę
kolejne przejęzyczenie, ale choć małe szczegóły chyba możesz podać, aby zachęcić ludzi do odwiedzenia gabinetu? Chyba że zbijasz kasę na pierwszej wizycie, a kolejnych nie ma, bo nie przychodzą słysząc jak leczysz.... I kim jesteś z zawodu? Lekarzem? Jaką szkołę skończyłas w tym kierunku? Podaj coś co może potwierdzić Twoją wiarygodność

Gość garbata
pierwsza wizyta to dopiero szczególowe badania,kolejne to juz konkretne leczenie,kto chce wyzdrowiec przychodzi a kto nie to nie,zatrzymuje sie tylko na tym co pisze,woli wierzyc w lakarzy którzy nie lecza i tak w kólko,ale ja nikogo nie zmuszam kto naprawde chce sobie pomóc to przyjdzie ale musi chciec inaczej całe leczenie nia ma sensu

Gość kaw
gdyby był jakis sposób wyleczenia i jeśli kogos już wyleczyłaś to byłoby to głosne a nikt o tym nie słyszał więc fakty mówią za siebie