czikaa 0 Napisano Maj 18, 2008 chudy ser- tak, ale trzeba uważać na nabiał bardzo, bo spowalnia proces chudnięcia fasolka i groszek z puszki- dopiero w II giej fazie, w I fazie jedynie biała fasola, gotowana/ sezam- jak najbardziej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czikaa 0 Napisano Maj 18, 2008 herbata zawiera kofeine wiec raczej w ogole nie mozna pic normalnej herbaty, jedynie herbatę bezkofeinową rooibos i wyłącznie tą!! jak już pisałam zresztą wcześniej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neonka 0 Napisano Maj 18, 2008 Dziekuje bardzo za odpowiedz. Szkoda ze bede musiala odstawic moja czerwona herbatke, ale mam nadzieje ze herbata rooibos jest smacza ;) Acha jeszcze mleko, oczywiscie niskoprocentowe. Czy wiesz moze jakie sa ograniczenia w jego spozywaniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neonka 0 Napisano Maj 18, 2008 znalazlam, : \"...mozna pic mleko w kazdej fazie w ilosci 2-3 szklanki (240 ml) dziennie, jesli tylko jest odtluszczone\" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czikaa 0 Napisano Maj 19, 2008 rooibos jest świetna!! naprawde pychota ;) milion razy lepsza od czerwonej ;) a mleko lepiej do szklanki ogranicz bo nabiał naprawde szkodzi tej diecie. mi ją zepsuł bo stwierdziłam aaaa jak mozna to mozna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obsession202 0 Napisano Maj 19, 2008 kluseczka - tym zastojem sie nie przejmuj, jak ja byłam kiedyś na sb to przez prawie 2 tyg na wadze żadnej róznicy, a potem zaczęła spadać dość szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obsession202 0 Napisano Maj 19, 2008 lepsza od czerwonej?? rooibos i czerwona to to samo, albo jestem niedoinformowana albo nie zakumałam żartu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obsession202 0 Napisano Maj 19, 2008 oki, zgooglowałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neonka 0 Napisano Maj 19, 2008 Skoro tak zachwalacie ta herbatke, to chyba musze ja sprobowac :) . A mlekopijca nie jestem, uzywam je tylko do kawy, ktora i tak dosc rzadko pije. dziekuje za wszystkie porady i zycze wytrwalości :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czikaa 0 Napisano Maj 20, 2008 czerwona to czerwona, spala tłuszcz, ma kofeine rooibos ma kolor slomkowy, nie ma gorzkawego posmaku charakterystycznego dla herbaty i nie jest czerwona tylko jest z czerwonego krzewu afrykjanskiegoi (co nie znaczy czerwona!!) bardzo zdrowotna :P ojj pijana jestem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość southbeach Napisano Maj 20, 2008 Ja też chcę :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość southbeach Napisano Maj 20, 2008 Czy ktoś zaczyna tą dietę czy nie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czikaa 0 Napisano Maj 21, 2008 ja zaczynam pewnie od nowego miesiaca :( :( dopiero.... musze oblać przeuczenie pomaturalne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość southbeach Napisano Maj 21, 2008 Od nowego miesiąca??? To z kim mam zacząć, zawsze lepiej jak jest wsparcie. A nie możesz zacząć od poniedziałku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czikaa 0 Napisano Maj 21, 2008 w poniedziałek mam ostatnią maturę. :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czikaa 0 Napisano Maj 21, 2008 zreszta napisze Ci jeszcze w poniedziałek co i jak, czy sie podejmuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gruszka w karmelu 0 Napisano Maj 21, 2008 Heh, no i nadszedł dzień zero czyli dzień wyjazdu nad morze :P Oczywiście nadal ważę o te dwa legendarne kg za dużo ale przynajmniej pogoda jest do bani i nie będę musiała paradować w bikini :P Jakby coś mam pareo. A na przyszłość już zaplanowałam zdrową dietę (czerpiącą z SB) i ćwiczenia, będę próbowała powoli zmieniać tłuszcz w mięśnie. Powodzenia Wam życzę :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obsession202 0 Napisano Maj 21, 2008 a czemu sama nie zaczniesz, tu sa dziewczyny na róznych etapach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość southbeach Napisano Maj 21, 2008 Oczywiście, że zacznę, bez względu na wszystko ale razem razniej. Piszesz, że dziewczyny są na różnych etapach to może coś się rozkręci bo cicho tu na razie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzieciak007 0 Napisano Maj 21, 2008 witajcie:) ja zamierzam zacząć, ale dopiero od poniedziałku bo dziś wyjeżdżam i nie dam rady tam sie odżywiać dobrze... chciałabym schudnąć tak 5-7 kilo i byłabym już hepi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość southbeach Napisano Maj 21, 2008 Dzieciak007 zaczynamy razem od poniedziałku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzieciak007 0 Napisano Maj 21, 2008 hehe juz nie moge sie doczekać:] ciekawe tylko co z tego wyjdzie:] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość southbeach Napisano Maj 21, 2008 Pożyjemy, zobaczymy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość southbeach Napisano Maj 21, 2008 Napisz coś o sobie: ile masz lat, wzrost, waga itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość śliwki na wierzbie Napisano Maj 21, 2008 naczytałam się Was , aż nabrałam ochoty na tę dietkę :) mam do schudnięcia 5 kg. moja najsłabszą stroną są słodycze :/ brak u mnie silnej woli, ale wierzę, że się uda nareszcie! zaczynam od jutra. dodatkowo ćwiczę hula hop a teraz będę ćwiczyć jeszcze solidniej zobaczymy czy się uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość southbeach Napisano Maj 22, 2008 śliwki na wierzbie od jutra???? Toż to masakra zacząć katować się w weekend! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość southbeach Napisano Maj 22, 2008 To znaczy od dzisiaj?!?!?!?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość śliwki na wierzbie Napisano Maj 22, 2008 zaczęłam!!!! jak na razie nie jest źle, ale kryzys przyjdzie wieczorem, jak zachce mi się słodyczy. jutro upiekę quiche i będę się nim ratować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obsession202 0 Napisano Maj 22, 2008 śliwki ---> może zakup chrom podobno wyhamowuje apetyt na słodkie, ale nie wolno z nim przesadzać. A jak już Cie przypili tak mocno to proponuję wymieszć jogurt naturalny z kakao gorzkim i słodzikiem - ja sie tak ratowałam albo ugotować kakao ze słodzikiem na mleku 0% :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obsession202 0 Napisano Maj 22, 2008 a nie wiecie jak tam z soczewica w fazie 1?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach