Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rekin_Gustaw

Poszukiwania małżonki.

Polecane posty

Gość Zuzia ...
Deko A skąd wiesz z jakiej bajki przygalopuje ? Ma logo na plecach ?

Gość Zuzia ...
Małrzonka, ja nie wiem co wiedzą. Ja staram się zbytnio w myślenie nie angażować. Od tego robią się zmarszczki na czole.

Gość Małrzonka
Kobiety ponoć posiadają silną intuicję. Nie jest zatem konieczne metkowanie mężczyzn.

Gość Małrzonka
Zgadza się, Zuzia... Od tego i od nadmiernego myślenia. Kobieta nie powinna nadmiernie myśleć :-)

Gość Małrzonka
Zgadza się, Zuzia... Od tego i od nadmiernego myślenia. Kobieta nie powinna nadmiernie myśleć :-)

Gość Zuzia ...
Intuicja intuicją, ale jakaś wskazówka zawsze by się przydała. Wiesz, takie światełko na czole np. zielone jak bajka właściwa. To by niektórym znacznie ułatwiło życie i jaka oszczędność czasu. :) W miłym towarzystwie mój dzień pracy dobiegł końca. Zmykam do domu. Cześć 🖐️

Gość Anonim125
Kiedy się śmiejesz, ryzykujesz, że wezmą cie za idiotę. Kiedy płaczesz, ryzykujesz, że powiedzą: zbytek sentymentu. Kiedy zbliżysz się do niej, ryzykujesz zaangażowanie. Kiedy opowiesz mu o swoich uczuciach, ryzykujesz, że odkryjesz swoje prawdziwe "ja". Kiedy opowiesz mu o swoich pomysłach i marzeniach, ryzykujesz , że go stracisz. Kochając ryzykujesz, że miłość nie będzie odwzajemniona. Żyjąc, ryzykujesz śmierć. Nadzieja to ryzyko rozpaczy. Podejmując próbę, ryzykujesz porażkę. Ale ryzyko jest po to by je podejmować, ponieważ największym niebezpieczeństwem jest nie ryzykować wcale. Ludzie, którzy nie ryzykują, nic nie robią, nic nie mają i są niczym. Nauczyli się omijać cierpienie i smutek. Ale nie nauczyli się uczuć, zmian, wzrostu, miłości,życia. Spętani w swojej pewności, są jak niewolnicy, którym odebrano wolność. Tylko ten, kto ryzykuje jest wolny.

Gość Anonim125
mam nadzieję, że właśnie tam, Nie Justyno:-)

Gość Chłopski filozof
Ależ skąd, p. Nie Justynaaaa. Nic się nie szykuje.

Gość Chłopski filozof
Żeglowania także nie będzie. Jak przychodzi co do czego, kandydatki na żeglarki wykruszają się jedna po drugiej.

Gość Chłopski filozof
Chyba ze strachu, p. Nie Justynaaaa. Zresztą, kto je tam wie. Popatrz, choćby Zuzia..., sama się wykluczyła z rejsu.

Chyba brak czasu, nie chęci, zadecydował.:) Czy wyobrażasz sobie kobietę, która nie chciałaby Cię słuchać?;) Kim jest Zuzia?

Gość Chłopski filozof
Nie mam zielonego pojęcia, kto to jest. Wiem jednak dobrze, że śledzi mnie od długiego czasu. Mam na to dowód - posłużyła się w jednej ze swoich wypowiedzi moimi słowami, których użyłem bardzo dawno temu.

Gość Chłopski filozof
Wyobrażam sobie kilka kobiet, p. Nie Justynaaa, które nie będą bądź nie mają ochoty mnie słuchać.

Skoro śledzi to może nic straconego-Chłopski filozofie:)

Na początku myślałam, ze to Żabka. Ale to nie Żabka.:) Chyba. Cześć, Deko.:D Przyuważyłam, że wczoraj z dwoma kawalerami flirtowałaś.:P

Gość Chłopski filozof
NIe sądzę, Deko. Gdyby była zdecydowana, dawno by się ujawniła. Ale tego nie zrobiła. Nie chce albo nie może.

Gość Chłopski filozof
Naprawdę nie wiem, kto to jest, p. Nie Justynaaaa. Pewne jest, że znajduję się pod jej stałym, dyskretnym nadzorem.

hej Justyś :) -- a może czeka na ruch z Twojej strony?hmm

Gość Zuzia...
Zuzia to Zuzia, nie Żabka :) Ale niestety grono fanek, w moim przypadku raczej sympatyków (czy jest rodz. żeński od sympatyków ? ), faktycznie się nie powiększyło. Kafe, to taki grajdołek. Wszystko w jednym kociołku, tylko tematy się zmieniają.

zauważyłam, że zawsze jak się pojawiam to Filozof się ulatnia.. hmm?

Gość Chłopski filozof
boję się Ciebie Deko

Gość Zuzia...
A mnie ?

Gość Chłopski filozof
Nie ulatniam się, Deko, ale od czasu do czasu mam coś tam do zrobienia. I wcale się Ciebie nie boję :-)