Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliś26

Smutno mi dziś

Polecane posty

Gość Juliś26
chrupeczko - a co ci dolega>?

a co studiujesz Ksiezniczka ?? a co ci Chrupeczka sie stało z jakiej okazji dół ?? czy moze bez okazji ??

Gość Juliś26
w sumie to są dwa kierunki i co najgorsze nie mogłam znaleźć pracy w swoim zawodzie

Gość Juliś26
Chrupeczka co ci jest ??

no niestety takie sa realia u nas w kraju ze sie czegos uczysz a potem nie masz szansy tego wykorzystac :/ niestety a my tak o tych studiach zeby sie poznac i zeby sie nie dołowac bardziej :) a tobie co sie dzis stało ze bedziesz płakac ?? ja wczoraj płakałam i jak narazie mi wystarczy

Gość Juliś26
Chrupeczka jeżeli chcesz się poczuć lepiej, to musisz się bardziej przed nami otworzyć i napisac coś więcej

a co zrobiłas mozesz nam powiedziec moze damy rade ci sie z tym dołem uporac

Gość Juliś26
Dziewczyny koniec ze łzami, życie nie jest aż takie złe. Własnie się zastanawiam na wizytą u kosmetyczki i nad henną brwi i rzęs - czy któraś już to może próbowała na sobie ?? To tak, żeby odejść troszkę od smutasów

Gość Juliś26
Chrupuś a jak to się stało?? Pamietaj,że nie warto męczyc się w związku z kimś, kogo nie kochasz. Wiem,że pewnie nie jest Ci lekko ale musisz z tym skończyc. tak bedzie lepiej i dla ciebie i dla tych chłopaków

ja miałam henne brwi ale jakos potem miałam wrazenie ze te brwi nie sa moje wydawało mi sie ze wygladaja jak narysowane nawet nie to ze były za ciemnie bo moje sa czarne ale henna miała podkreslic łuk brwi i raz zrobiłam potem juz nie a chrupeczko jestes pewna ze go kochasz ?? bojesli tak to ja ci radze zostawic tego z którym teraz jestes bo szkoda ciebie i tego zebys sie meczyła

Gość Juliś26
tak sobie teraz pomyslałam - a jesteś pewna swych uczuć?? Jestem z natury blondynką i mam jaśniejsze brwi a podobają mi się ciemne, chyba się zdecyduje na ich farbowanie

tak, pewna jestem, miał dzisiaj przyjechac, ale pewnie nie przyjedzie, ale to jest troche niemoralne wobec mojego chłopaka

a tamten ktorego kochasz odwzajemnia twoje uczucia bo jesli tak to ja bym sie na twoim miejscu nie zastanawiała bo niestety zycie jest zbyt krotkie aby tracic je na kogos kogo nie kochamy

Gość Juliś26
Księżniczko -> z tęsknotą trudno jest walczyć. Znam to.Jeżeli nie widzę mojego faceta przez kilka dni, to już nie mogę bez niego wytrzymać i tęsknię tak bardzo, jakbym go conajmniej miesiąc nie widziała

Gość Juliś26
podpisuje sie pod tym, co Ci doradziła Chipsik

no to moze powinniscie pogadac a ile nie jestescie juz razem i ile jestes z tym drugim ?? moze trzeba usiasc i pogadac a potem podjac jak to sie mowi meska decyzje

Gość Juliś26
A dlaczego Księżniczko nie wiesz czy jeszcze kiedykolwiek go zobaczysz??

Gość Juliś26
Chrupeczka powinnaś z nim porozmawiać o waszych uczuciach wobec siebie??