Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliś26

Smutno mi dziś

Polecane posty

czipsik nie nie obiecywalismy mysle ze za wczesnie na to bylo by latwiej gdybym mieszkala tam bo jednak odleglosc to odleglosc

to wlasciwie moge to nazwac ze to taki wakacyjny romans albo raczej miłosc która sie juz ciegnie drugie wakacje a powiedz czy jak jestes w polsce to masz tu kogos albo mialas przez ten rok

a powiesz tak szczerze kochasz go ?? i czy nie uwazasz ze sie troche zamykasz na inne znajomosci ??

czipsik tak szczerze to nie szukam jakos specjalnie znajomosci wiesz ja jak sobie wbije kogos do glowy to ciezko jest mi wybic bo jestem stala w uczuciach

Gość Juliś26
chrupeczka spokojnej nocy życzę papa

Gość Juliś26
księżniczko widzę,że co do uczuć, to mamy podobnie :) Szkoda tylko,że Ty jesteś własnie w takiej sytuacji

kurcze to nie za ciekawa ta sytuacja a macie teraz jakis kontakt ze soba ?? a kiedy macie sznase na kolejne spotkanie ??

Gość Juliś26
na chwilę was opuszczę, ale jeszcze zajrzę do was

czipsik hmmm kiedy nie wiem moze juz nigdy :( w kazdym razie napewno nie w najblizszym czasie niestety nie mam mozliwosci leciec co weekend do wloch

to faktycznie nie jest to fajne a nie myslałas zeby poszukac sobie kogos tu ??

to naprawde współczuje ci tak ciezkiej milosci ale na pewno bede trzymac kciuki zeby wam sie udało :) ponoc prawdziwa miłos to taka która rodzi sie w bólu i tesknocie :) tak gdzies słyszalam

Gość Juliś26
puk puk - mogę sie jeszcze dołączyć do rozmowy ??

strasznie lubie czytac ksiazki :) czytam co mi sie trafi w rece i interesuje sie wszystkim co jest zwiazane z medycyna ale to chyba z racjii mojego zawodu :) no i oczywiscie jakkazda babka lubie mode i urode :)

Gość Juliś26
mnie interesuje wszystko co zwiazane ze zwierzętami - ubóstwiam psy. Ponadto wszelkie zagadnienia policyjne i wszystko co związane z resocjalizacją. ja tez lubię czarny kolor i brązowy a ostatnio nawet czerwony :)

Gość Juliś26
ja z natury jestem blondynką. Obecnie mam długie włosy i pasemka blond z kasztanowym