Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliś26

Smutno mi dziś

Polecane posty

czipsik w sumie w mlodym wieku bierzesz slub ale gratuluje :) ja jakos sobie nie wyobrazam zebym miala teraz brac slub zreszta u mnie to sie nie zanosi heheheh tak sie zastanawiam czy by stara panna nie zostac ;)

Gość Juliś26
racja -łacina nie jest ciekawa. Ja też chciałabym wziąć ślub w czerwcu - to mój ulubiony miesiąc, bo zarówno ja jak i mój ukochany urodziliśmy się w tym miesiącu

no plodnoscia to ja juz od dawna steruje :D heheh no wiem wiem jestem mloda ale nie myslcie sobie ze zlapalam pierwszego facete i lece do ołtarza wczesniej mialam juz jeden dlugi zwiazek ale facet okazał sie hu... i bardzo dobrze ze sie okazał wcale mi nie zal i nawet nigdy nie było no cos ty stara panna niee bo potem jak juz bedziesz stara i zmurszała bedziesz stac w oknie i wyzywac wszystkich zakochanych :P

Gość Juliś26
eee daj sobie spokój ze staropanienstwem :) znam ich zbyt wiele i z czasem stają się jakies "dzikie"

Gość Juliś26
teraz Wam powiem coś i pewnie się zdziwicie. W moim przypadku tj mojego związku, jest to tak naprawdę mój pierwszy powazny związek a przeciez "stara dupa" juz ze mnie he he. tak jakoś wyszło,ze wczesniej nie miałam szczęścia do facetów i przezywałam tylko jakieś tam krótkie miłostki

Gość Juliś26
ja jestem z 14 czerwca :)

i fajnie przeciez po co budowac cos na siłe poczekałas i znalazłas faceta swojego zycia :)

a tam gadasz a moze sie cos takiego stanie jakis grom z nieba :D przyjedzie włoch :D i bedzie slub :P nie zarzekaj sie :)

Gość Juliś26
no tak, masz rację :) Szkoda tylko,że mój facet niebardzo lubi tańczyc, bo ja z kolei uwielbiam i to jest nasz problem :(

Gość Juliś26
Księżniczka głowa do góry i optymistyczne podejście a kto wie, może i włoch niebawem się odezwie :)

moj tez nie lubi bo mowi ze to smiesznie wyglada jak taki wielkolud tanczy :D hehheeh

Gość Juliś26
kurcze,że też mój nie lubi tańczyć- co za pech :(

Gość Juliś26
a ile macie wzrostu dziewczyny, bo mój wzrost był dla mnie zawsze problemem :(

fajnie :) zreszta u nas w polsce jak sie idzie na dyskoteke czy do klubu to zadko ktory facet tanczy zazwyczaj stoja i podpieraja sciane i kukaja na laski a jak jacys tancza to ze swoimi pannami a jak juz sie zaraz jakis wychyli co naprawde swietnie tanczy to zaraz gadanaie ze pewnie gej albo jakis dupek tez macie takie spostrzezenia czy tylko ja w moim swiecie tak mam :)

Gość Juliś26
ja mam niestety 176 :( chcoaiz teraz już mniej mi przeszkadza ten wzrost

Gość Juliś26
czipsik co do tańca, to masz rację

no i czemu ci ten wzrost przeszkadzał ?? ja bym chciala byc wysoka a tak musze wszystkie spodnie skracac albo podwijac i zawsze babcia ma robote :)

czipsik bo faceci to sa dziwni jak ktorys fajnie tanczy albo fajnie wyglada to od razu mowia ze gej a moze po prostu mu zazdroszcza i tyle

no wałsnie nie rozumiem tego albo jak gosciu jest fajnie odstawiony tak jak np faceci z zagranicy to zaraz ze gej czy u nas wszyscy musza wygladac identycznie jak ktos odstaje od reszty to trzeba go zniszczyc :/ ja tez musze nosic obcasy jak jestem z moim bo on ma 190 i troche bym smiesznie wygladała taki kurdupelek :)

heheh to troszke roznica wzrostu jest miedzy wami ;) no wlasnie nie rozumie tego ze jak facet jest po prostu ladny i dba o siebie to od razu musi byc gej no bez sensu

Gość Juliś26
ja mogę niestety zapomnieć o obcasach, bo z kolei mój facet jest mojego wzrostu