Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliś26

Smutno mi dziś

Polecane posty

ano jest ale ja tam nigdy nie mam z tym problemu :) moze i jestem mala ale za to jakie mam serce :D czasami mysle ze polska to dziwny kraj bo ladnych facetow uwaza sie za gejow a fajne blond laski za puste barbi :/ nie moge tego zrozumiec

Gość Juliś26
dziewczyny już zmęczenie mnie dopada, czas przytulić się do podusi. Słodziutkich snów - oby przysniło Wam sę coś fajnego :) Dobranoc

no ja wlasnie tez tego nie rozumie takiego uogolniania i takiego podejscia sama mam blond dlugie wlosy i ubieram sie na rozowo ale za pusta sie nie uwazam

i wkurza mnie ze ludzie mysla stereotypami nie znaja kogos ale od razu oceniaja i lepiej wiedza jaki jest mimo ze nigdy np go nie widzieli

no wlasnie mnie to denerwuje takie głupie gadanie ale nie wiem skad sie to bierze z zazdrosci czy z czego jak mnie takie ciołki wkurzaja co tak robia a juz szczegolnie takie dreskina ulicach co sie uwazaja za bog wie kogo wszyscy dla nich sa hu... a tylko oni sa ok a nic soba nie reprezentuja tylko potrafia pic piwsko i klnac durnota ludzka

dokladnie mam takie samo zdanie o takich \'\'dresach\'\' zero jakiegokolwiek poziomu :-/ zazwyczaj kompletne dno no ale przeciez oni sa tacy fajni w ich mniemaniu a jak facet ma dopasowane spodnie to gej

o dokladnie widze ze sie rozumiemy :) ale powiedz tak jest tylko w polsce czy jak bylas we wloszech to tez tak tam jest ??

nie tam tak nie jest przede wszystkim nigdy jeszcze a bylam we wloszech kilka razy i w roznych miastach nie widzialam wlocha na ulicy w dresie oni maja zupelnie inny styl ubierania bardziej otwarci sa na mode tam facet w rozowej koszulce nikogo nie dziwi a u nas od razu podejrzanie wyglada chociaz moze fakt ze rozowy to nie najlepszy kolor dla faceta

no wlasnie tego nie moge zrozumiec to chyba tylko tak u nas jest ze zaraz sie komus latke przykleja

no na pewno by sie patrzyli dziwnie a przeciez to przyjemny widok na ulicy jak idzie taki odpicowany pan :)

no po nim widac ze z Polski to on nie jest bo ma ciemniejsza karnacje przede wszystkim i czarne wlosy i jego styl zdecydowanie sie rozni od polskiego stylu

2,5 roku z czego jakies 2 mieszkalismy razem i z tego on 7 miesiecy byl za granica ale w odstepach czasu oczywiscie :)

no jest jest ale jakos szybko zleciało :) nawet nie wiem kiedy ale swoja droga moglby juz wrocic bo powoli dostaje na glowe :P

no leci wtedy kiedy nie trzeba bo teraz mogłby szybciej a tu nie jak na zlosc :D

chyba zaczne sobie powtarzac zeby wolno lecial :) ok spadam spac bo rano mam jazde i muse wstac wczesnie a tego nie cierpie :/ bediesz jutro ??

no nic czas sie polozyc :) mam nadzieje ze jeszcze sobie popiszemy bo bardzo milo sie pisze a teraz zycze milej nocki i slodkich snow o twoim ukochanym :)