Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kallinka9

UBRALAM KORONKOWA KOSZULKE, OTWORZYLAM WINO...

Polecane posty

zrobiłam mocny, seksowny makijaż wydepilowałam bardzo dokładnie całe ciało rozpuściłam długie za łopatki, kręcone włosy włosy założyłam pończochy i piekna bizuterie spryskalam sie perfumiami, a cialo posmarowalam błyszczącym balsamem... wypiłam już pół butelki bordeux... chce, żeby zobaczył mnie piękną i seksowną jak nigdy... dlaczego? bo MNIE ZDRADZIL... tak własnie...a dziś czeka go najbardziej goraca noc z najpiekniejszą kobietą, jaką może mieć... to moja zemsta...niech porówna JA ze MNA... dam mu rozkosz o jakiej nawet nie śnił...i niech spierdala z mojego życia! na zawsze... to moja zemsta...bedzie żałował, do końca swoich dni! napiszecie że jestem żałosna? głupia dziwka, ktora zdradzil, a jeszcze może poruchać??? może i tak jest... ale chce pokazać JEJ, ze on i tak zawsze wybierze mnie...a jemu, że nic lepszego ode mnie już nie spotka go w zyciu...

Gość maxi star
wszystko ok, o ile faktycznie zdolasz go zostawic po czyms takim, a nie obudzisz sie jutro obok niego z kacem i nie zaczniecie "wszystkiego od poczatku".... jak to zwykle bywa ;) milej nocy

nikomu o tym nie powiedziałam... wiecie tylko WY... przyjaciółki pukałyby sie w czoło... czekam...przyjedzie o 22... wino uderza mi do głowy... tutaj jestem anonimowa...

Gość dzielna dziewczyna
tylko nie daj sie zlamac trzymaj sei swych postanowiec, twarda badz!

Gość jejku rety
przykro mi-jesteś lepsza od nich obojgu razem wziętych i nie daj sobie nigdy wmówić inaczej! Przytulam

nie obudze sie koło niego... wypierdole go zaraz po wszytkim! możecie mi wierzyć, albo nie...ale nienawidze go...nienawidze jak nikogo na świecie... wiecie z kim mnie zdradził? z byle jaką panienką, którą każdy może mieć... przekreślił 3 lata wspólnego życia... mam go gdzieś... wystarczył jeden telefon, a przyjedzie do mnie na noc, zostawiając ją jak psa...

uwierz, nie wykonywała... bzykał ją w kiblu na imprezie... pewno nawet dobrze nie widział jej mordy... a złudzeń nie mam- są piekniejsze, seksowniejsze ode mnie kobiety...ale ona do takowych na pewno nie należy...

Gość i ty biedna dziewczyno
uważasz, że będziesz nadal piękna pijąc wino. ;) śmiem twierdzić, że jesteś trywialna w swoim postępowaniu. na jego miejscu pomyślałabym - zerżnę ją i zostawię na zawsze. i tak zrobiłby normalny facet, ale ten twój to jakiś nieudacznik życiowy, który da sobą manipulować :D

bo gdyby była piekniejsza, zgrabniejsza, seksowniejsza...czy miała wiecej klasy nawet bym sie nie wyglupiala... a tak? róznica bedzie biła po oczach... tylko dlatego zdecydowałam sie na taką \"zemste\"... ta noc bedzie śniła mu sie po nocach... a ja pije kieliszek po kieliszku, żeby nie zwymiotować jak tylko go zobacze

i ty biedna dziewczyno- dokładnie...nieudacznik, ktory daje soba manipulować... jak piesek... bez ambicji i honoru...

Gość polapola
kopnij w dupe dziada!

Gość Kachna***
popieram Twoja decyzje, niech zaluje, przynajmniej bedzie wiedzial co stracic, Ty cierpisz i on tez bedzie. Napisz koniecznie jak bylo. Trzymam kciuki.

Gość pasmanteria
Zastanawiam się, co powoduje facetami, że zdradzają swoje atrakcyjne i oddane kobiety z ... poczwarkami. Mój eksio jeździł do jednej takiej. Byłam jej ciekawa, chciałąm zobaczyć, kto go tak zafascynował. Spodziewałam się kogoś wyjątkowego, a zobaczyłam mniej niż przeciętną laskę. Czy naprawdę chodzi tylko o zwykłą odmianę? Czy w takim razie w ogóle warto się starać? Zwątpiłam w facetów. Kallinko9, zrób, co zamierzasz, z pozytywnym rezultatem :) Niech wspomina i niech żałuje. Szkoda zachodu dla kogoś takiego, jeszcze tylko ten jeden, jedyny raz, żeby nie mógł zapomnieć. Nigdy!

ja bym mu jeszcze zaraz po seksie powiedziała, że \"bywało lepiej\" :] powodzenia... dzielna dziewczyna... solidaryzuje sie z Tobą... :]

Gość ja-co
a mi sie dziewczyna podoba:)-zna swoją wartość, i jesli serio jest tak jak pisze, że jest o wiele fajniejsza i ładniejsza, to do faceta dotrze co z niego za debil! bedzie mial jak na tacy podane porównanie-bzykanie w kiblu a wyrafinowany seks po winie z seksowna kobieta.Chyba wiadomo kto jak wypadnie

Gość lusesitkaaa
nie martw sie, ja też dzisiaj swojego kopnęlam w d... nie jest mi łatwo ale przejdzie.

dziekuje, dziekuje... jest mi dzieki wam łatwiej, bo chyba bym oszalala... boje sie, ze bede żałowała tej decyzji...

Kalinko, powodzenia, ale jeśli taka jest Twoja decyzja, to pamiętaj że od jutra zaczynasz nowe życie. Życie bez roztrząsania tego co było, bez zadawania sobie pytań dlaczego. Trzymam kciuki za Twoje szczęście.

Gość lusesitkaaa
ale napisz jak było:) koniecznie!!!!! i nie pij tyle bo sie spijesz.

Gość a ja bym po tym wszystkim
dala mu do rak 20 zl i powiedziala ze na tyle go wyceniam a potem bym go wyrzucila z domu ps tylko uwazaj bo nie wiadomo jak facet zareaguje, aby cie nie pobil..

ciesze sie, że mam tą kafeterie...i WAS... tu jestem anonimowa... to moj pierwszy temat tutaj...znacie moj sekret, o ktorym nikt nie wie...i nie wiadomo czy sie dowie... dziekuje za kazdy wpis... wiecie co? kazda kobieta obojetnie czy ladna, czy brzydka, chuda czy gruba zasługuje na ksiecia... dokopac draniom!

czemu miałabyś żałować? on będzie żałował.. a Ty z dumą i podniesioną głową powiesz \"a teraz wróć do swojego szmatławca\" i pokaż drzwi ps. jeśli kiedyś dał Ci jakąś biżuterię to miej ją obok łóżka i jak będzie wychodził daj mu do ręki żeby dał nowej panience bo dla Ciebie nei ma znaczenia

Gość Kachna***
Zycie rozne niespodzianki niesie. Ja na Twoim miejscu zrobilabym to samo, wiadomo, ze pomimo wszystko bedziesz o nimmyslec (jesli nadal Ci na nim zalezy). Kto wie, moze on strasznie zaluje tego co zrobil, a jeszcze po dzisiejszym wieczorze, to juz w ogole. Czas pokaze, moze bedziesz potrafila kiedys wybaczyc... Pomimo wszystko, jesli szanujesz sama siebie, rzuc go w cholere, niech sie potempklaszczy przed Toba, zebys go przyjela z powrotem. Jak juz napisalam wczesniej, koniecznie daj znac jak bylo.

Gość oj kallinka
to już lepiej rozpal do go granic a potem takiego wypier**ol za drzwi:P

już sie spiłam;) oczywiście, że wejde, jestem na L4...dlatego moecie spodziewać sie mnie jutro rano... a ten idiota na mnie ręki nie podniesie, to taka ciota, która co najwyżej sie popłacze i powie \"NIE CHCIALEM, KOCHAM TYLKO CIEBIE\"... jedno co mu każe zrobic, to założyć kondona, żeby mnie nie zaraził żadnym syfem po kolezance:)