Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kallinka9

UBRALAM KORONKOWA KOSZULKE, OTWORZYLAM WINO...

Polecane posty

Gość tylko sie zabezpiecz

Gość napisz jak było

Gość a jak guma peknie
mze bedzie chcal cie przytrzymac zlapac na dziecko uwazaj

Gość polapola
Właśnie, lepiej tylko go rozpał i w decydującym momencie przerwij akcje-jeszcze rzeczywiście się czymś zarazisz!! możesz nawet o tym wspomnieć, żeby go ostatecznie upokorzyć!

jak facet może złapać dziewczynę na dziecko? yy.. ps. jak się wie jak gumki używac i ma się dobra z apteki a nie tanią z kiosku to nie peknie ;]

wiecie co... pisze to tylko dlatego, ze jestem pijana...ale idąc po kolejny kieliszek wina, przechodzilam kolo lustra... jestem naprawde dora laska- ciemne krecone wlosy, ciemna karnacja, talia, piersi, odstajacy tylek, duze usta... dlaczego on zdradzil mnie z jakas byle-jaka poczwarą? bez stylu i urody...

możesz tak zrobić.. bądź na górze i jak będizesz widziała że dochodzi to sie odsuń...i powiedz że skoro się w niej spuścił to w Tobie już nigdy ;)

biore tabletki, dziś wziełam ostatnią... szpilki mam, ponczochy tez... jestescie kochane... oczywiscie zdam relacje, jak tylko sie obudze...

no jak juz kobiety uruchomią machinę zemsty to nie ma daruj :P. ale się wyżywacie dziewczyny; dla pomysłodawczyni ___, tak trzymaj . a czy on wie ,że ty wiesz , bo jeśli tak , to naprawdę uważaj ,żeby czegoś niby przypadkiem ci dzisiaj nie zmajstrował.

jesteście dziewczynki genialne !!!;) naprawde... a pistacja ma świetne pomysły:) skąd je bierzesz?

Gość polapola
NIE RÓB TEGO, ŻEBY CIĘ CZYMŚ NIE ZARAZIŁ!!!

Kalinka - nie wypij za dużo. Zachowując odrobinę trzeźwości będziesz bardziej mogła pokazać \"umiejętności łóżkowe\". Nie wyrzucaj go. Niech wyjdzie od Ciebie z przekonaniem, że zawsze tak będzie. Gdy zacznie się o Ciebie znów starać, będziesz mogła z lekkim usmiechem powiedzieć - no wiesz, miło było, ale już mi się znudziłeś. Zrób to z klasą.

Gość brawo dla ciebie
ale obys miala sile, zeby odejsc :) 3mam za ciebie kciuki

Gość Kachna***
Tak, Pistacja, niezly pomysl ;-)), to juz zemsta na maksa, hahaha!!!

bo sama bym się chętnie tak na byłym zemściła :D potrafię się wczuć w sytuację ;) a jak sobie wyobrażę jego minę jak dochodzi i nie dojdzie i tak leży z taką zgaszoną miną to achhh boskie uczucie :D zemścij sie za nas obie :D

wiecie co? i tak czuje, że ta pizda wygrala... wystarczyło, żeby w kiblu wypiela dupe, aby on przekreslil 3 lata... ale bedzie tego żałował... ciesze sie, że tu jestem;)

Gość i ty biedna dziewczyno
ja myślę, że spijasz się bo jesteś jednak zazdrosna. chcesz przytłumić w ten sposób swoją wściekłość, a tak naprawdę - nie możesz się doczekać tego spotkania nie dlatego, że chcesz go w jakikolwiek sposób ukarać [bo co to za kara, jeśli zerżnie cię tak jak tamtą tylko w innych okolicznościach?]ale zależy ci na tym, żeby jeszcze cię pragnął. otóż, durna babo - choćbyś była nie wiem jak piękna w tej swojej koronkowej koszulce i mocnym makijażu [hihi , ale cyrk! :D], to wiedz jedno - zachowujesz się jak wyrafinowana kurwa i nie jesteś inna od tej którą przelatywał w kiblu. grasz na uczuciach, a to uważam za śmieszne, tandetne i tak jak napisałam wyżej - TRYWIALNE. jeśli rzeczywiście zależy ci na zemście to przede wszystkim - zachowaj się jak dama i nie rób cyrku z tym spotkaniem bo wypadniesz j.w. prawdziwa dama - nie potrzebuje publiki, ani oblekania się w koronki - ona po prostu wie, że jest damą, której żaden prostak rżnący w ubikacji laskę nie dorówna - dlatego nie robi nic - i to jest największa kara dla pseudo-ogiera. jak dla mnie jesteś żałosna 🖐️

Gość Kachna***
No i Kallinko, uwazaj z tym winem, jak za duzo, to moze nie skontrolujesz wszystkiego!! Chodzi o naprawde dobra robote!

Gość niezła filozofia
ona pewnie nawet nie wiedziała o Tobie a ty jedziesz po niej że to kur*wka a ten skurwysyn który wiedział że z Toba jest jeszcze się zabawi:o

sorry ale panienki które dają się wydymać w kiblu na imprezie mają głęboko w dupie czy ten facet kogoś ma czy nie, zwykłe szmaty, ja osobiście do nich szacunku nie mam, bo jakby przez moment pomyślała to by sie wycofała

Gość i ty biedna dziewczyno
a twój chłoptaś mnie rżnął w kiblu. Wrzeszczałam tak głośno, że wszyscy mnie słyszeli :classic_cool:

za niedlugo uciekam-pozapalac świeczki...ostatnie poprawki, itd... bede przemila i czarujaca, bede miala sie z jego dowcipów... zmusze go, żeby powiedział, że mnie kocha że ona jest szmatą... a mój nastepny facet...bedzie taki zajebisty, że jemu oczy wyjda z orbit... wiecie co jest najlepsze? on wcale nie jest jakis zajebisty...zakola, nie za wysoki, ani fajnie zbudowany...duży nos, krzywe zeby i prostacki sposób wysławiania sie... czemu wczesniej tego nie widziałam?

Gość brawo dla ciebie
nie widzialas, bo milosc jest slepa niestety ;)

ten tekst \"że bywało lepiej \" jest najlepszy trzymam kciuki:) ja bym go jeszcze doprowadzila do prawie ostatecznosci a jak by konczyl to bym sie wycofała normalnie jak meską dziwke bym potrakotwala;) trzymam kciuki