Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kallinka9

UBRALAM KORONKOWA KOSZULKE, OTWORZYLAM WINO...

Polecane posty

Gość french affair
kalinka, odgrywasz to marne przedstawienie, a tak naprawde nie mozesz sie pogodzic, ze on cie zdradzil, siadla ci przez to strasznie samoocena i to ty bedziesz cierpiec, nie on.

Gość smutne to wszystko
:(

Gość i ty biedna dziewczyno
mało trafny podszyw - przypuszczam, że autorki topiku. tym bardziej uważam cię za osobę żałosną. a wszystkim tym które radzą jej jednak to spotkanie - życzę puknięcia się solidnie w głowę bowiem nie może być nic śmieszniejszego, niż udowadnianie komukolwiek, że jest się lepszą :P żegnam 🖐️

Gość facet to swinia
on i tak nie zrozumie ze zrobil zle...

Gość Kachna***
Ja moge sie sgodzic po czesci z osobami, ktore pisza, ze Kallinka nie moze sie pogodzic ze zdrada itd. No przeciez to normalne, ze jak sie jest z kims przez 3 lata i nagle sie dowiaduje o zdradzie, to po prostu nie mozesz ze zlosci usiedziec. Co wy sie dziwicie. Ja jestem z moim 2 lata i nawet nie chce myslec co bym zrobila, jakbym sie dowiedziala o zdradzie. To naturalna reakcja.

Gość Kachna***
To jeszcze raz powodzenia!!! Trzymam kciuki!!

Gość lusesitkaaa
kalinka już pewnie działa:)

Gość Kachna***
kallinko, jestesmy z Toba!

Gość i po co głupia pindo
podnosisz ten kurewski topik? :P

Gość Kachna***
Po co tu wchodzisz jak cie temat nie interesuje, a poza tym nie skomentuje poziomu slownictwa.

Gość do autorki i kachny
"zrobiłam mocny, seksowny makijaż wydepilowałam bardzo dokładnie całe ciało rozpuściłam długie za łopatki, kręcone włosy włosy założyłam pończochy i piekna bizuterie spryskalam sie perfumiami, a cialo posmarowalam błyszczącym balsamem..." obie jesteście siebie warte.:O a autorka rzeczywiście jest zwykłą szmatą nie potrafiącą pogodzić się ze zdradą. :P

alez wy durne cnotki niewydymki jestescie kurwa tez kiedys tak zrobilam i nawet mnie wczesniej nie zdradzil, potem byly telefony telefony telefony...ale jaka satysfakcja z mojej strony :D i tak na koniec powiedzialam adios kochany :D

Gość spadająca gwiazdka
Świetna jestes dziewczyno! :) Trzymam za Ciebie kciuki! Wcale nie jesteś żałosna, zachowasz się z klasą i upokorzysz go, tak jak on Ciebie zdradzając Cię z jakąś przygodną laską.

Gość ee nie tak ostro
uwazam ze pomysl jest dobry i malo szkodliwy,.Co, mialaby tamtej wydrapac oczy ?Albo plakac w katku? on sie zabawil, ona tez moze.

Gość A ja wam powiem że
Nie ma na świecie nic gorszego jak wściekła kobieta :O Nigdy ale to Nigdy bym z Taką nie zadzierała :O

Gość spadająca gwiazdka
no i jeszcze napisze ze ja sama obciagnelabym mu z polykiem gdyby tylko do mnie przyszedl ale nie przychodzi i wyc mi sie chce. a ty masz chociaz koronkowa bluske wiec moze sie spotkamy i ja cie przytule bo wlasciwie jestem les. to jak?

Gość a ja jestem do niczego
ja bym miała moralniaka po takim sexie ale co kto lubi.

Gość Kachna****
Nie rozumiem dlaczego ktos nazywa tu autorke szmata, no nie przesadzajcie!

Gość spadająca gwiazdkaa
Szmatą to jest ten facet:P

Gość Kachna****
Tak samo jak nie rozumiem samej siebie dlaczego za autorkę podnosze ten mało interesujący temat. Pierdolnięta jestem, czy co?:O

Gość Kachna*****
beznadziejny podszyw...

Gość amoniako rulez
dolacz do nas zycie po zdradzie - nutka optymizmu

Gość żal mi kalinki
widac, że sie tym wszytkim przejmuje, inaczej nie robiłaby całego tego wieczoru, tylko olała sprawe. musiało ją to zaboleć, z reszta nie zaprzeczyla, i nie robila z siebie takiej, po kotrej to splynelo. czy robi dobrze czy zle nie nam sadzic..bo nie znamy za dobrze ani jej, ani faceta-wiec nie wiemy czy przyjdzie jej to latwo, i czy faceta serio to dotkie w kazdym razie, zal mi jej, bo zdrada boli i to bardzo..z reszta kalinka napisala, ze i tak czuje,ze tamta kurewka wygrala a i ty biedna dziewczyno- kalinka nie podszyla sie raczej, bo podszyw i jej wpis sa w tej samej minucie, a w tej samej minucie mozna chyba wyslac jednom wiadomosc. z reszta chyba i tak jej wisi co tu piszom..pozdrawiam wszytkich serdecznie

Gość co tu PISZA
a nie piszom :O nie nawidze ortografów

Gość dokkkładnie
"kalinka, odgrywasz to marne przedstawienie, a tak naprawde nie mozesz sie pogodzic, ze on cie zdradzil, siadla ci przez to strasznie samoocena i to ty bedziesz cierpiec, nie on." - zgadzam się z tą wypowiedzią. Póki co była odwaga, ale po wszystkim będzie się czuła fatalnie. Tak myślę. No ale zobaczymy...

Gość autorka nie ma w ogole
poczucia godnosci

Gość dokkkładnie
nie no bez przesady z tą godnością :O zemsta niezła, tylko trzeba być suką żeby jej dokonać i nie mieć potem moralniaka.