Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jogurcik16

Jeśli mam okres to napewno nie jestem w ciąży ?

Polecane posty

Gość Jogurcik16

Kochaliśmy się z bariera moje i jego: majtki, spodnie. Moje majki były dosłownie mokre. Ale mam okres czy to nacz ze nie jestem w ciąży? PomórzciE! Mam 16 lat i nie wiem co robić :((( Załamka

Raczej nie ma możliwości zajścia w ciążę w Twoim przypadku :) Nie martw się :) Chociaż będąc w ciąży można mieć okres czego jestem żywym przykładem - w pierwszym miesiącu ciąży dostałam okres :) ale tak jak napisałam w Twoim przypadku ciążę można wykluczyć :)

Gość parę słów
nie ma takiej opcji, nie denerwuj sie. To Twoj strach przed ciaza, jej napewno nie bedzie ale Ty zastanow sie czy jesli tak panikujesz to czy jestes gotowa na takie pieszczoty, problem jest w psychice:)

Gość pan lulu zenonek
no mozesz miec i duze prawdopodobieństwo ze zaciązyłas. Ale kto sie seksi w tym wieku?to jak ty majtosów nie ściągnełaś?

Gość Stubboren_ad
Sex w majtkach? Dziewczyno o czym ty mówisz? Wiesz jak sie uprawia sex?

Gość parę słów
Nie straszcie jej, jest mloda i tyle, wy tez pewnie mialyscie kiedys glupie pytania, lepiej jej napiszcie, ze w ciaze nie zachodzi sie przez majtki bo takich postow jest na kafe mnostwo i potem plotki sie robia:)

Gość Topik Topik
A przeciez mozna zaciążyc jak dziewczyna wytrze swoje narzady recznikiem po partnerze i przez majtosy tez mozna

Gość parę słów
tak bo te plemniki to zyja na tym reczniku wiekami i chlopak ma wytrysk 1l normlanie leje sie to przez te majtki strumieniami:) Moja propozycja dobra ksiazka o ciazy i antykoncepcji a science fiction zachowac dla siebie:)

Gość Akilles
hej... mam problem... moja dziewczyna ostatni okres maial 16.07 a 11 dni przed tym lezelismy nago na sobie.. ja na niej... i moj nichcacy wszedl w jej.... doslownie na 5 sekund... bo go wyjalem... okres maial miec teraz 16.08... a jej sie juz spoznia o 8 dni... czy to mozliwe ze przez 5 sekund zaszla w ciazy??? nie bylo wytrysku ani nic... ona jest w ciazy czy nie??:((((

Gość parę słów
co to znaczy niechcacy wszedl w nia?

Gość Akilles
bo lezalem na niej...i chcialem jej dac buzi i sie podnioslem do gory i on tam wszedl...

Gość PIERNICZEK
napiszecie mi czym sie różni okres w czasie ciąży a czym normalny co miesiąc?

Gość PIERNICZEK
czy odpowie mi ktoś?????????????? :((

Ze podczas okresu w czasie ciazy nie spada temperatura tylko utrzymuje sie na stalym poziomie z II fazy cyklu.

Gość PIERNICZEK
tylko że ja nie mierze temperatury bo troche sie w tym gubie.Wyjaśnisz mi naczym to tak dokładnie polega(dokładnie kiedy powinnam mieć wyższą temp. a kiedy nnie?

Zeby bylo mniej wiecej wiadomo o co w tym wszystkim chodzi to powinnas mierzyc temperature w ciagu calego cyklu. Rano najlepiej przed godzina 7 , tym samym termometre i w tym samym miejscu. Zapisywac to na karci i pozniej mniej wiecej bedziesz wiedziala kiedy masz dni plodne i w ogole....

Gość PIERNICZEK
dziękuje za odpowiedż.Aczym sie charakteryzujądni płodne tzn. mają podwyższoną temperature czy nie?

w pierwszej fazie masz niska temperature znaczy zalezy od Twojego organizmu, musisz uwaznie obserwowac swoje cykle i temperatury. w drugiej fazie po owulacji czyli najbardziej plodnym dniu nastepuje wzrost temperatury mniej wiecej o 0,2 stopnia wtedy juz sa dni nieplodne. Plodne sa jak masz jeszcze niska temperature przed owulacja,ale nie zapomnij ze jajeczko zyje 48 godzin z czego zdolne jest do zaplodnienia przez jakies 16 godzin. Ja osobiscie moge Ci tyle powiedziec ze jestm niskotemperaturowka i w pierwszej fazie mam tak 36,2 36,3 a w drugiej 36,5 36,6

Gość PIERNICZEK
hmmmmmmm......... teraz mam okres 4dzień,czy moge od dziś zacząć mirzyć temperature czy dopiero po okresie?

Gość PIERNICZEK
dziękuje za odpowiedzi :) pozdrawiam