Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katarzynka23

CZY WASZE NIEMOWLE SPADŁO Z ŁÓŻKA?

Polecane posty

DZIECI W WIEKU NP 8-9MSC BYWAJA TAK SKRĘCONE ZE CZASAMI WYSTARCZY CHWILA NIEUWAGI I BĘC.MOJE DZIECKO MIAŁO WŁAŚNIE TAKI WYPADEK ZASTANAWIAM SIĘ CIĄGLE CZY NIC SIE JEJ NIE STAŁO.MOZE KTOŚ PRZEŻYŁ COŚ TAKIEGO?

dziecka w tym wieku , zwłaszcza bardzo ruchliwego nie powinno się samego na łóżku zostawiać :O po to jest kojec/łóżeczko/chodzik etcetera a czy sie mu cos mogło stać ? pewnie, że mogło zależy z jakiej spadło wysokości, czy na główkę czy na co :O

mój mały spadł i to na dodatek zasłaniałam ręką a on jakoś mi się przewinął. nic sie nie stało i żyje do dziś czyli już 7 lat;) ale obserwuj jak będzie dzidziuś dziwnie się zachowywać to leć na pogotowie

Gość katarinka23
obserwuję cały dzień ale jakoś nic na szczeście złego się nie dzieje.wiem ze nie powinna zostać sama nawet na chwilę sama ciągle obwiniam się za to i nie mogę się pozbierać

Może nic sie nie stało skoro żadnych objawów nie ma a Ty się nie obwiniaj tylko następnym razem nie zostawiaj dziecka na łóżku tylko połóż w bezpieczne miejsce ;) nawet jak będziesz szła sikać :P bo dzieci potrafią cuda zdziałać nawet przez 2 minuty (patrz Mania Paulki :D :D )

kurcze czasami tak trudno dopilnować !! ale zostawianie dziecka samego na łózku to za duze ryzyko. mój Maks też sie dziwnie przemiaszcza z matki - raz zastałam go obróconego o 180 st - na brzuchu kopiacego w laptopa 2 metry dalej niż go zostawiłąm

Posłuchaj mnie kochana. Mam 12 letniego syna i wszystko to przerabiałam, ale tyle się nasłuchałam od znajomych o takich wypadkach i o ich konsekwencjach, że wolałam dmuchać na zimne. Dlatego zawsze jak moje dziecko spadło czy się uderzyło to jechałam na pogotowie. Niektorych to smieszyło że jestem przewrażliwiona, ale znam przypadek jak dziecko spadło złózka i niby nic się nie działo a po roku okazało się że miało wewn. krwiak i teraz kłopoty ze zdrowiem.Dlatego lepiej to sprawdzić i spać spokojnie.