Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredne

Moje spostrzeżenia odnośnie fotki.pl

Polecane posty

Gość wredne

po 2 godzinnym przeglądaniu zdjęć na tym serwisie stwierdzam, że wiem o co chodzi. do wykonania prawidłowej prezentacji swojej osoby potrzebne jest: * dużo złota, żeby "bling bling", bo przecież o to chodzi, * bluzka w paski, w ogóle paski gdzie się da, bo przecież bez tego nie będziesz trendy, jazy , cool i te tam inne , * kozaczki, im dalej powyżej kolana tym lepiej [zaskakujące jest to, jak często dla pań kozaki są obuwiem domowym, np stringi + kozaczki..., no cóż,sorry, ja mam kapcie {; ], * piesek. najlepiej owłosiony i mieszczący się w ręce- proponuję zafarbować pod kolor własnej czupryny, co by było tak bardziej "sŁitaŚŚnie", * bycie sexy, bycie prowokującą bycie rrrau.. żeby nikt nie spostrzegł, że Twój wiek jest under 16 [tak, tak, dobrze myślisz, że karnet na solarium, pasek zamiast spódnicy i push-up na cyckach zrobi z Ciebie kobietę] , * "naturalne zdjęcie" na którym brzuch jest wciągnięty, usta złożone w uroczy "dzióbek", ręka nonszalancko [niedbale, Kochana, niedbale nie sprawdzaj w google pe.el. ] na bioderku a nierzadko tyłek góruje nad całą postacią..[ w sumie podziwiam wygimnastykowanie, jak długo można trwać w takiej pozycji?! ], * no i tło. oczywiście. drzwi, choinka, samochód bądź ukochany miś. ah, zapomniałabym, motyw ściany, taaak. z tą ścianą to na pewno jakieś większe, nieodkryte przez nikogo jeszcze przesłanie.. :O

oj ja tez mam takie same zdanie i nie zdziwi jakas 14latka ktora pokazuje swoje zalazki cyckow no ale cos... poza tym w niektorych kregach jak sie nie ma foty na fotce jest sie nikimi wiec nic mnie na tej fotce juz nie zdziwi.. a tak btw, autorko dobrze zauwazylas;) puntky dotycza wiekszosci

haha co racja to racja,musze przyznac :) Sama to zauwazylam:P hehe najbardziej rozbrajaja mnie te paskki i zabawki - pluszaki:P nie wspominajac o rozneglizowanych s*czkach ,ktore po nalozeniu \"tapety\" wygladaja na 20 pare lat a w realu maja po 16-17 l.:O:P zalooooooooooooooooooooooosne :P ale coz....skoro chca dowartosciowac sie na tego typu portalach to juz ich problem:P Pisze o tych niuniach wygladajacych na \"stare malenkie\":P

no wiesz......pokazuoja swoje cialo ale po uj.....chya 3eba sie takich laseczek zapytac...chca aby faceci pisali im, ze sa piekne,ze sa sliczne i w ogole,ze je kochaja od 1wszego zobaczenia ......... fotQi:O :P Oj bo jeszcze ktos pomysli,ze \"zazdrosc\" przeze mnie przemawia hahaha ;)

Gość ytytyty
o tak! zgadzam się, że wiekszość tych dziewczynek ma 13 lat ale robią z siebie sexi lale... porażka a to co już mają o osbie w profilu teksty typu "koFFFusiam was wszystkich" to po prostu smiech na sali :P

Gość loioioi
hahahaha świeta prawda, a zaintersowania tych dziewczynek... to ImpreSSSSki, Chłoooopcyy i ZakUUUpki Boże widzisz i nie grzmisz!

Gość haha_____
Rozrywka: knajpy, puby... a dziecko ma 12 lat

A mnie najbardziej rozbraja robienie zdjęć na tle mebli :o Już naprawdę nie ma ładniejszych miejsc? Ech...Zero wyobraźni...

fotka.pl to najwieksze sci..... wsrod polskich portali :-o mnie zabija jak ktos pisze DuZa MaLa :-o ciekawe czy jak mowi to robia taka roznice :-o ogolem profil dla pustakow. sorry.

A \'najśmieszniejsze\' jest kiedy taka wymalowana, różowa dziecinka z uroczym ROoOssOOFFioTQiM pisemkiem pisze, że nie lubi pustych lasek, haha ...

Podziwiam, że chciało Ci się tracić2 godziny z życia na oglądanie cudzych profilów. Nie masz swojego życia? :O Co nie zmienia tego, że te profile są głupie :P

mnie najbardziej rozbraja jak facet pokazuje klate i do tego jeszcze ma taka powazna mine:p mysli pewnie ze jest macho:D jak widze takie zdjecia to nie moge powstrzymac smiechu i osobiscie kazdy facet ktory robi sobie takie fotki jest calkowicie od razu przeze mnie skreslony!

Gość haha_____
w wieku 15 lat nawet nie pamietaja swojegp naturalnego koloru wlosow :/

Gość a co blebele
a taz kotem sama wglada jak kot www.kicia1977.fotka.pl

Nowa w miescie prawdziwa - ja takich osobników nazywam \"pałami\" i też od razu skreślam, a co! :D

W sumie, to jestem w stanie to zrozumieć. Mocne nerwy masz... Nie wiem, jak to zrobiłam, ale gdy weszłam na fotkę, to pierwsze zdjęcia były całkiem normalne...