Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikita 0408

Nie wiem co sądzić o jego zachowaniu, proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość nikita 0408
lomonka, posluchaj nie napislaam ze jestem magda jestem ladna, widzisz to nie tak, ja to napisalam zeby zaznaczyc ze z wygladu podobam sie facetom i powinnam miec jakies potencjalne szanse u tego kolesia, zebyscie mi od razu nie wyskoczyly, pewnie ejstes brzydka schowaj sie, a on to jakis ekstra gosciu, wiec nic dziwnego ze mnie nie chcel, widzis zpomimo wszytskeigo ludzie przykladaja bardzo duza wage do wygladu czliowieka a okazuje ze ze tu nie o to chodzi w rzeczywistosci, czlowiek musi miec to cos w sobie zeby ktos zwrocil na niego uwage, to cos w zachwowaniu sie w tym jak patrzy.

Gość fanzlalka
dzicinada zabawa na poziomie podstwówki a tak po za tym mam kolega geja..i ten facet który ci sie podoba jest gejem..tylko nieumnie ci tego powiedziec...a ten brat to jest jego kolega(kochanek)

Gość fanzlalka
powarznie on jest gejem ..zobaczysz

Gość nikita 0408
fanzlalka po czym tak twierdzisz ze on jest gejem? to ze nosza swoje zdjecia w portfelach? ja nigdy nie znalam zadnego geja. widzisz to ze jeden po drugiego przyjezdza p pracy o niczymmnie swiadczy/ wiesz jak bylam z nim na tym spotkaniu 4 sierpnia wtedy co bylismy sami to nagle powiedzialam mu ze wolalbymmzeby byl z tym kolegą niz mial miec dziewczyne ,zasmial sie, ale nigdy tak naparwde nie zaprzeczyl ze jest gejem. z resztabja go o to nie pytalam, powiedzialam ze nie wuierze w to i za tydzien jak sie z nim spotkalam przytamtym koledze to powiedzial cos takeigo - podobalo misie to co powiedzialas w zeszlym tygodniu ze wolalabys zebymm byc z nim niz mial miec dziewczyne . powiedz mi fanzlalka ty zartujesz prawda?

Gość nikita 0408
fanzlalka, mowil cos ze zna wielu gejow i to spoko ludzie, ze zna tez jakies dziewczyny lesbijki, wiedzial gdzie jest klub gejowski, Jeden kolega w pracy tam gra ,i podal mi jego nazwe, nie wiedzialam co to za klub nigdy o nim nie slyszalam. ale na spotkaniu napomnialam o ty ze takten chlopak mi powiedzial o tym klubie i moja sympatia powiedziala od razu ze wie gdzie to jest i co to za klub, nie to chyba niemozliwe nie wierze w to wiele rzeczy na to wskazuje ale nie chce mui sie w to wierzyc

ojoj, możesz miec jakies szanse ale przestań sie zachowywać jak nastolatka;) uwierz mi że gdyby nie te zagrywki na poziomie gizmnazjum może teraz byli byscie razem;) ja bym tą twoją koleżanke zabiła śmiechem gdybym ją spotkała, przecież to co ta dziewczyna wyprawia w głowie sie nie mieści, jest strasznie niedojżała i prostacka! Ma zagrywki jak pięcioletnie dziecko albo jak conajmniej osoba która wyszła z rynsztoka i nie ma jakiegokolwiek taktu! Zacznij zachowywac sie dorosło! I przestań słuchać tego popaprańc, którego nazywasz koleżanką...

Eh... Co tu analizować :O Koleś dał Ci JASNO do zrozumienia, że nic z tego poza koleżenstwem nie będzie. To są muśnięcia ramionami przeciwko SŁOWOM, kiedy Ty jasno dałas mu do zrozumienia, że byś chciała :O Myslę, że może być gejem. Normalny facet na zarzut, że jest gejem, nie tylko by sie zaśmiał, ale zaprzeczył i może jeszcze WKURZYŁ. Spotkał się z Tobą przyciśnięty tak naprawde do ściany, może chciał sprawdzić, czy cos poczuje, może chciał pokazać innym, że tym gejem wcale nie jest (to łażenie po sklepie i chwalenie się, że to randka :O:O) Ojojoj ;) Daj sobie spokój z nim

Gość fanzlalka
jest gejem..ma kupla geja z którym sie przyjaznie wiele lat..i wiem ze ten twój kupel jest gejem

Gość jllllllll
Booooooshhh... dziewczyno, ale ty jesteś niemądra. No to wiesz już, że jest gejem. To wszystko.

Gość nikita 0408
fanzlalka napisz mi a czymm sie przejawia zachowanie geja?

Gość fanzlalka
te sytuacje o których opowoadasz..to sytuacje gejów..samo zycie..a tamten kupeljest zwyczajnie zazdrosny ten facet który ci sie podoba..zwyczajnie przechodzi zalamanie..chce spróboiwac z dziewczyna ale jednoczesnie niechce..prawie kazdy gej tak ma

Gość jllllllll
Głownie przejawia się tym, że z kobietami chce być tylko na stopie koleżeńskiej.

Gość jgkalalla
Brat... taaaaak. Jak miałam dziewczynę, to to też była moja "siostra"/

Gość jesteś idiotką
dziewczyno jaka ty jesteś głupia! od razu widac ze robić na kasie w supermarkecie! zero kobiecości zero taktu, zero ambicji... jesteś czystym dnem... pewnie poza pisaniem i czytaniem pewnie potrafisz tylko zamiastac dupą i podrywać facetów!!!

Gość fanzlalka
sała ta sytucja..po za tym zdjecie maja swoje w porteflu.. po za tym przywozi go do pracy.. zna luby gejowiskie..a zeby cie uspokoin powiedział ze znatez jakas lesbijkie.. zna nawet lkub gejowski...dziecwzyno nietrzeba miec geja kupla zeby wiedziec ze to gej

Gość nikita 0408
to bylo tak na pierwszy zarzut ze jest gejem jak kolezanka mu tak bezczelnie napisal w ssmie i do tego napisala jeszce klamstwo ze chodza takie plotki u nas w pracy, odp - nie twoja sprawa czy jestem gejem czy nie, z reszta mam dziewczyne ktora pracuje u nas w sklepie okazalo sie ze nast dnia chcial sie z emna spotkac i weszlismy na sklep i cieszyl sie wszyscy nas widza razem powaznie sie cieszyl smial sie chcial zeby nas zobaczyli, wiec gdyby mial ta dziewczyne to raczej ze mna by sie tam nie pokazywal - logika tak bylo za drugim i trzecim spotkaniem. tez chcial zeby wszyscy nas widzieli i jeszce zazartowal ze jestesmy na randce. tak bylo 3 razy!! i pozatym jak ta druga kolezabnka mu to zarzucila (bezczelnie) to popatrzyl na nia z nienawiscia on ami tak powiedzial i sie strasznie wku***wil i powiedzial jej nie twoja sprawa czy ja n na to ze jestes sama ci mowie ze jestes lesbijką?i zaczal jej dobryzac cos na temet jej wygladu - on ma taki styl kolczyk w nosie, pieszczochy na rece - powiedzial jej ze jest brudasem cos takeigo jej powiedzial

Gość moze sie nie znam ale mnie
Robilas za zaslone dymna:O

Gość nikita 0408
tak to prawda ze robie na kasie w supermarkecie, i on tez pracowal n kasie , potem go z kas zwiolnili i przeniosl sie na magazyn. a jego kolega zostal i dalej pracuje na kasie. co to za wstyd ze pracuje jako kasjerka? nie rozumiem , pracuje tak pol roku i nie widze w tym nic zlego

Gość fanzlalka
CZY TY JESTES TAKA GŁUPIA CZY TYLKO UDAJESZ... NIEROZUMIESZ ZE ON JEST GEJEM..ZE NIEINTERSUJE GO KOBIETY..CHCIAŁA SIE Z TOBA POKZAC W TYM MARKECIE TYLKO ZEWZGLEDU NA TO ZEBU YCIAC POTKI ZE JEST GEJEM CHODZ NAPARWDE NIM JEST..A NA TWOJA KOLEZANKE BYŁ ZŁY..BO GO ROZGRYZLA I UDEZRYŁA W CZUŁY PUNKT ZE JEST GEJEM

Gość nikita 0408
fandzalka ja w to nie wierze - to tak jakbym wmawiala sobie ze on mnie nie chce to musi byc gejem , nie che tak uwazac o nim. nie znalam nigdy zadnego geja nie wiem jak to jest nie wiem poprostu nie wiem, zreszta ten drugi wcale po nniego nie przyjezdza samochodem, on przyjezdza po niego autobusem!! z drugiego konca miasta, czeka na niego. jakjeden skonczy prace o 17 a drugi pracuje do 20 to czesto jest tak ze przyjezdza po niego o 20 pozory mylą nie mozna tak ludzi osadzac tylko po ty ze mja aswoje zdjecia w portfelach

Gość nikita 0408
tak wogole to oprocz tego ze pracuje na kasie to studiuje dziennie na 4 tym roku i w ten sposob sobe poporostu dorabiam. ale mniejsza z tym widzisz pisalam ze jak on z emna rozmawia to na mie raczej nie patrzy tylko patrzy sie gdzies w niebom spytalam sie eweliny czy jak z nia gadal to na nia patrzy powiedziala ze raczej tez nie, ale jak się pokłócili jak mu wtedy to wytknęla, mowi ze wtedy pierwszy raz patrzyl jej w oczy i w tych oczach byla nienawisc

Gość fanzlalka
SAMOCHODEM CZY AUTOBUESM..JAKA TO RÓZNICA WIDAC JESZCZE DZIECKO JESTES I MALO ZNASZ ZYCIA.. RÓZB SOBIE CO CHCESZ TO JEST GEJ I KONIEC..GDYBYM CIE ZNAŁA DAŁABYM CI NUMER TELEFONU MOJEGO KUMPLA KTÓRY TEZ JEST GEJEM..OPOWIEDZIAŁ BY CI TWOJA HISTORIE..NIEMAL IDENTYCZNA JAK TWOJA... WIESZ DLA MNIE TO ZACHOWUYJESZ SIE JAK GÓWNIARA...PO ZA TYM ZNASZ GO KRÓTKO A TY SIE ZACHOWUJESZ JAK BYS GO ZNAŁA BÓG WIE ILE I NIEWIADOMO JAK BYS BYŁA W NIM ZAKOCHANA

zreszta ten drugi wcale po nniego nie przyjezdza samochodem, on przyjezdza po niego autobusem!! z drugiego konca miasta, czeka na niego. no właśnie :O autobusem :P no nieeee, cos jest na rzeczy ;) ja tam koleżanek z pracy i do pracy nie eskortuje ;) przestań tak przeżywać, ładna czy nie ładna, mądra czy głupia, gej czy nie gej, nie chce Cię, przecież POWIEDZIAŁ/NAPISAŁ JASNO i co teraz będziemy analizować? ;) powtórze: daj sobie spokój 🖐️

Gość wybacz ale
naprawde dziewczyno daj mu spokoj, powiedzial jasno, ze chce pozostac na stopie kolezenskiej. Nie ma juz co analizowac. Jak cie bardziej polubi, to moze bedzie chcial czegos wiecej, ale poki co nie chce, wiec mu nie zawracaj glowy. On pewnie juz sobie wyobrazil co bedzie jak sie z toba bedzie spotykal, ze mu nie dasz oddychac, ty go poprostu osaczasz :(

Gość nikita 0408
dlaczego tu na kafe niektorzy osadzaja po pozorach, boli mnie to ze osadzacie tak mnie - przeciez mnienie znacie ja naparwde nie cche byc z nim na sile ale jest za duzo znakow zapytania w tej calej sytuacji i poprostu cchcialaby wiedziec jak to naprawde jest, dal mi do zrozumienia w niedzielem ze musie podobam, sluchajcie dziewczyny nie smiejcie sie ze mnie - nie ejstes jakas tam główniarą i wcale nie sadze ze go dobrze znam, ale opowiedzial mi troche o sobi i nikt nie wywarl na mnie takwiego wrazenia jak on i poprostu moze treoche za malo znam sie na facetach, niedawno zerwalam z chlopakiem, bylismy ze soba prawei 3 lata wczesniej tez bylam w zwiazku 2,5 letnim, ogolnie szybko sie angazuje i zwykle jest ze mna tak ze jak przychodzi rutyna to wypala sie uczucie pojawiaja sie klotnie nieporozumienia a koncu do mnie dociera ze nic nie czuje ze juz niekocham osoby z ktora bylam i tak jak w tych 2 przypadkach z moimi bylymi pojawia sie ktos trzeci tak zwiazki sie koncza

Gość nikita 0408
do wybacz ale: powiedzial ze bardzo mnie lubi

Gość nikita 0408
fanzlalka powiedz mi szczerze takuwazasz ze jest gejem? bo jak tak to ja che go blizej poznac, nie wiem co sie zemna stalo, zwariowalam na jego punkcie, zaangazowalam sie lubie go naparwde go lubie i chce blizej go poznawac, spedzac z nim czas, niech misie przyzna ze jest gejem, niech to zrobi, ja go zrozumiem, powiedzialam mu wczesniej ze ja potrafie zrozumiec druga osobe, ucieszyl sie

Gość wmięklam że tak powiem
:O:D

Gość fanzlalka
tak uwazam ze jest gejem...ILE RAZY MAM PISAC..UCIESZYŁ SIE BO POMYSLAŁ ZE GO ZROZUMIESZ JAK POWIE CI GEJEM..DAJ SOBIE Z NIM SPOKÓJ NIEGDY NIEBEDZIE TOBA ZAINTERESOWANY..ALE GDY BEDZIESZ MUSIE NARZUCA JAK DO TEJ PORY..TO MOZE SIE Z TOBA PRZESPAC..A WTEDY..BEDZIESZ JESZCZE BARDZIEJ CIERPIAŁA.. GEJE SA CZULI W ŁOZKU ALE NIEPOTRAFIA ZADOWLIC KOBIETY... IDA DO ŁOZKA Z CIEKOWOSCI BO FIZYCZNIE KOBIETY IM SIE NIEPODOBAJA

Gość nikita 0408
chce z ims pogadac o tej sytuacji fandzalka jestes tu? sa szasne na jakis kontakt z toba?