Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POLKA 56

Kto zagłosuje jeszcze raz na PIS????

Polecane posty

Gość Aleeeeeeee....
stosunkowo dobry Ludzie jak Wy mozecie pisac takie bzdury, ze PiS nic nie zrobił dla gospodarki? Oto niektóre z nich: Rząd obniżył niektóre podatki Ale juz przygotowuje podatek katastralny. Zobaczymy czy wtedy bedzie ci tak wesolo.

Gość stosunkowo dobry
Bronek widzę że Katis wie juz o Tobie hehe wszystko ;). Ona jest wszechnicą wiedzy i o każdym wszystko wie. Sama za to jest bardzo obiektywną , żadną fanatyczką i nikogo nie popierającą osobą hehe ;)

Gość antekkk
obniżka podatków nastąpiła dopiero w tym roku (masz na myśli pewnie obniżke składki rentowej), więc poki co nie miała wpływu na gosp. Więc co zrobił Kaczor, żeby pobudzić wzrost gospodarczy? Ten w 2006 i 2007 r., który oczywiście wielki wódz przypisuje sobie.

stosunkowo dobry---> Zejdź ze mnie z łaski swojej. Już się dosyć skompromitowałeś. A, że jesteś fanatykiem PiS-u to chyba żadna tajemnica. Możesz zwołać całą rodzinę i sąsiadów, zagłosować na PiS, ale zobaczymy komu się to lepiej opłaci.

Gość stosunkowo dobry
Jak to nie- obnizka podatku od razu przeklada sie na gielde i na wzrost gospodarczy a mamy miesiac koniec sierpnia

Gość niewi
> Katis >Poza tym swoje słowa musi poprzeć dowodami, a nie wiesz czy tego nie zrobi. Otóż to Katis :) Bez dowodów, o czym sam pisałem, nie jest dla niewiarygodny. A czy zemsta ? Tak ośmielam się mniemać, gdyż inaczej, jako wysoki urzędnik państwowy (gdy jeszcze nie został wyrzucony z rządu) miał chyba obowiązek zgłoszenia przestępstwa, którego był swiadkiem ... a może nawet i współptwórcą ?

Gość niewi
ojjj... nie jest dla niewiarygodny -> nie jest dla mnie wiarygodny

Gość stosunkowo dobry
Katis to Ty po wszystkich jeździsz i oskarżasz. Kazdy jest fanatykiem a Ty to niby co? Moznaby smialo powiedziec ze jestes zakomuszoną fanatyczka ruchu lewicowego. Relanium to dobry srodek dla Ciebie...

Gość antekkk
stosunkowo dobry - 3 proc. obniżka składki rentowej od razu przekłada sie na giełde???? :D poza tym pytałem o rok 2006 i 2007 (powiedzmy od połowy roku).

Gość antekkk
do połowy 2007 of kors

Gość stosunkowo dobry
przypomnijcie sobie zwolennicy lewicowosci co jest lewicą w naszym kraju?Za ich rzadów nastapiło najwieksze rozwarstwienie społeczne. Powstali tzw baronowie SLD - czyli inaczej oligarchowie, ktorzy moga wykorzystywac biedne spoleczenstwo. Apropo podatków. Co zrobił Belka? Wprowadził podatek od zysków giełdowych - tzw podatek Belki. Skandal na maxa - nigdzie na swiecie tego nie ma.

Fanatyczką? raczej popieram ten ruch, ale żadną fanatyczką nie jestem. Nie bronie obsesyjnie partii, z którą się utożsamiam. Widzę błędy przeciwników, rywali i wyciągam z tego wnioski, ale nie robię tego na korzyść PO. Przestań brać prochy, którymi się faszerujesz, to może w końcu przejrzysz na oczy. Relanium jest mi niepotrzebne.

Gość do stosunkowo dobry
Twoi ulubieńcy z PiS mogliby spokojnie zlikwidować ten fatalny podatek Belki. Ale cóż kasa nie śmierdzi, a i rozdawać motłochowi jest z czego.

Gość stosunkowo dobry
przypomnijcie sobie zwolennicy lewicowosci co jest lewicą w naszym kraju? Głowne idee :Lewica powinna bronic biednych i ekologia. A co tak naprawdę? Za ich rzadów nastapiło najwieksze rozwarstwienie społeczne. Powstali tzw baronowie SLD - czyli inaczej oligarchowie, ktorzy moga wykorzystywac biedne spoleczenstwo. Smierdzace odpady Stokłosy (ekologia?) smierdza do dzisiaj. Apropo podatków. Co zrobił Belka? Wprowadził podatek od zysków giełdowych - tzw podatek Belki. Skandal na maxa - nigdzie na swiecie tego nie ma. Lewica sie tak skompromitowala ze juz nie ma zadnych ideałów, juz nie mowie o szydzeniu z papieza pana Siwca i Kwasniewskiego, pijanstwo tego ostatniego...

Gość bernadettta
ludzie ja juz naprawde ide. z tym niby ekonomista nie bede dyskutowac. ale do normalnych- ten facet nie ma pojecia o ekonomii. sami widzicie. nie bede uzasadniala tego merytorycznie, choc wlsciwie nalezaloby wytoczyc tu prawdziwe dziala. ale z kim tu dyskutowac jak adwersarzem jest czloweik, ktory tylko liznal temat. i w dodatku uwaza ze pisze sie "apropo" moze jednak jakis humanistyczny kerunek "oprocz" ;) ekonomii?

Gość do stosunkowo dobry
To ja też powtórzę: Twoi ulubieńcy z PiS mogliby spokojnie zlikwidować ten fatalny podatek Belki. Ale cóż kasa nie śmierdzi, a i rozdawać motłochowi jest z czego.

Gość antekkk
Belka - zgadza sie, że skandal z tym podatkiem. Za to Kaczyński oszukał swoich miłośnikow obietnicami że go zniesie (to była obietnica wyborcza 2005). Kłamstwo może nie tak grube jak 3 mln mieszkań, ale zawsze. A teraz ponawiam pytanie "stosunkowo dobry" geniuszu ekononomii - co takiego zrobił rząd PIS-LPR-Samoobrona,że wzost gosp. 2006 i 2007 zawdzięczamy własnie jemu - jak głosi oficjalna propaganda.

Gość bernadettta
mozesz powtarzac w nieskonczonosc oni tylko sa w stanie odgrzewac stare teksty. odpowiadajac na twoje pytanie przedstawi swoje fakty a relacja pytanie odpowiedz jest tylko taka ze w odpowiedzi pojawia sie jedno slowo z pytania skad my to znamy?

Gość stosunkowo dobry
Katis od razu widac bylo ze jestes lewicową fanatyczka. Atakujesz zawziecie nawet nie patrzac na racjonalne argumenty (tzn moze je widzisz ale nie rozumiesz) Co powiesz na zarzuty wobec Twojej kochanej komunistycznej SLD?

Gość stosunkowo dobry
a ja sie pytam ile wynosi kadencja? Gdyby nie wsciekle ataki opozycji (podobnie jak robi to Karis;) ) to jestem pewien ze udaloby sie zrealizowac usuniecie podatku Belki. A te 3 mln mieszkan...naprawde w to uwierzyliscie? To tak jak z Walesa i 100 mln.

Gość bernadettta
a co stosunkowo dobry piszesz na publicznym forum ze prezydent celowo wprowadzil wyborcow w blad? taki zarzut w stosunku do urzedujacej glowy panstwa!!! i tak nie odpowiesz na to pytanie

Gość stosunkowo dobry
wiec nie mozna powiedziec ze PiS nie dotrzymal obietnic. Z tymi 3 milionami to ja w to nie wierze aby to sie stalo po 2 kadencjach. Rzad nie buduje mieszkan a ustawe proinwestycyjna w budownictwie juz zlozyl.

Gość antekkk
"stusnkowo niedobry" - to wine za kłamstwa wyborcze Kaczyńskiego ponosi opozycja!!!! :D :D :D uważasz sie za jaśnie oświeconego, a powtarzasz propagandowe brednie dla idiotów.

wspolczuje Ci Katis fanatycy PISu przyczepili sie do Ciebie, mozecie sobie zachwalac kaczorow nic wam to nie da, PIS ma głownie poparcie na wsiach wsrod starszych osob, wiekszosc ludzi z miast glosowalo na Tuska

Gość stosunkowo dobry
wiadomo ze kazda partia daje kielbase wyborcza. Kazda partia daje obietnice nie do zrealizowania.Ta byla tak jaskrawa ze widoczna.Czlowiek o zdrowych zmyslach tylko mogl sie zasmiac na taka obietnice. Zobaczcie wstecz - SLD tez duzo obiecywalo. To byla polityczna gra. PO tez nie zlikwidowalo podatkow jak bylo UW.

Gość stosunkowo dobry
Ariane - tylko jednego

Gość stosunkowo dobry
to nie sa klamstwa - przeciez kadencja trwa nie 2 lata a 4. Ja wyrazilem swoje osobiste zdanie - odczucie co pomyslalem jak uslyszalem obietnice 3mln mieszkan. To moja osobista ocena. Ale klamstwem nie nazywaj tego bo sa jeszcze 2 lata kadencji a nie mozna powiedziec ze PiS nic nie zrobil w tej sprawie bo ustawa proinwestycyjna w budownictwie jest i czeka na uchwale Sejmu...

Gość bernadettta
smiejesz sie z obietnic pisu? a gdzie twoje idealy? chyba pisowi ktory ma idealy trzeba wierzyc? ja im wierzylam i nadal wierze - inne partie tych idealow nie zglaszaja wiec mam wiecej sceptycyzmu a ty pisowi nie wierzysz? myslisz ze celowo klamali?

Gość bernadettta
najpierw obraziles prezydenta a teraz partie kotra wygrala wybory jako obywatel tego kraju jestem oburzona i uwazam ze powiniennes sie wytlumaczyc