Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna żona swojego męża

Podniósl na mnie reke...

Polecane posty

No wlasnie... Mąz podniosl na mnie reke... Wrocil ze spotkania z kolegami rano (mial wrocic o normalniej porze - zapewnial i obiecywal), przyszedl pijany. Nawrzeszczalam wtedy na niego, bylam wsciekla. Uderzylam do w twarz. On wtedy powiedzial "zrob to jeszcze raz, to zobaczysz". Uderzylam znowu. Oddal mi... Potem przepraszal, ale twierdzi, ze to moja wina bo pierwsza podnioslam na niego reke. No wlasnie, wiec moja wina, czy nie moja??? ...

Gość moim zadaniem..
chyba jestescie siebie warci :(

Gość cccccccc
Twoja wina, bo takiego męża wybrałaś.

Gość madzia--
absolutnie nie czuj sie winna.facet sobie robi co chce,potrafi uderzyc,potem przeprasza,ale sie usprawiedliwia ze ti kobiety wina.skad ja to znam.moglas mu mocniej przyje....... i zapewniam cie ze jak juz raz na ciebie reke podniosł to bedzie sie juz to czesciej powtarzac.zrób cos z tym

Gość nie musiałaś od razu
wzlić po gębie... szczeglnie że byl wcięty... twoja wina!!! ty powinnaś go przeprosić!!!

Gość ** ** ** ** ** ** ** ** **
bo jak facet podniesie rękę na kobietę to damski bokser, a jak kobieta na faceta to się mówi że się zdenerwowała...:/ przy takim szanowaniu to macie wszelkie szanse się pozabijać ale cóż dostałaś co chciałaś.

moja wina, bo takiego męża wybralam... gdyb każdy wiedzial co go spotka jutro, to swiat bylby bez placzu, bez wad. Kazdy bylby szczesliwy. A tak nie jest.

Gdyby byl w porzadku i przyszedl o normalnej porze a nie o 8 rano, nie zdeenerwowalabym sie az tak. On mial prawo zachowac sie jak dupek? A ja nie mialam prawa sie zdenerwowac?

czemu go uderzylas? po co? nawrzeszczalas na niego i starczy.. a ty sie teraz dziwisz ze on cie uderzyl kobieta to moze bic faceta ale jak facet uderzy to kazda krzyczy ze zostaw drania, itp... facet ci powiedzial ze jeszcze raz to zobaczysz no i zobaczylas

Nie popadaj w metafizykę tylko przeproś go grzecznie że uderzyłaś DWA RAZY.

nie zamierzam go przepraszac

Gość babka bez pseudo
kobiety, trochę obiektywizmu! autorka raz uderza, ostrzeżona żeby tego nie robiła powtarza cios i wówczas uderzony jej oddaje... widocznie ona lubi takie klimaty...

facet nie powinen podnieść ręki na kobietę w żadnej sytuacji i co do tego nie ma dwóch zdań. Nigdy nie byłabym z takim gościem - no ale wiadomo, łatwo sie mówi, jak się patrzy z boku Z drugiej strony jak to sie mówi każdy ma swoją temperaturę wrzenia - skoro wiedziałeś, że jest pijany to mogłaś przeczekać i zrobić awanturę jak wytrzeźwieje, z pijanym i tak sie do niczego nie dojdzie. To nie jest twoja wina, ale fakt faktem - sprowokowałeś go. Jak dla mnie to sytuacja patowa - prawda jest taka, że kobieta nigdy nie powinna się bać swojego faceta, czy jest pijany, czy - i ku tej opcji sie skłaniam. Poważnie bym się zstanowiła nad tym związkiem

Gość to w sumie to samo
mialasd prawo sie zdenerwowac, ale nie mialas prawa go bic, a tym bardziej probowac mu udowodnic, ze uderzysz go ponownie.

fajna madchen czemu sie zdenerwowalam? bo przyszedl o 8 rano. Mielismy jechac na caly dzien i g... z tego wyszlo bo byl pijany. Cala noc nie odbieral komorki. Zgubil dokumenty, klucze. Wczesniej obiecywal, ze przyjdzie o normalnej porze. Fakt unioslam sie, moze niepotrzebnie. Ale to on przegial.

Gość ** ** ** ** ** ** ** ** **
zresztą co miał facet zrobić? trzeciego policzka do nadstawienia nie miał. czasem warto powstrzymać nerwy na wodzy i załatwić sprawę inaczej np. ochrzanić słodkim głosem, wzbudzić wyrzuty sumienia i kazać na kacu wiercić dziury w ścianie albo myc okna :P

Gość pewna prawidlowosc...
łapki przy sobie kobieto...mowisz ze byl pijany...a dal ci ostrzeżenie ....to ty wyszlas na pijana furiatke.....Kto dal ci prawo podnosic reke na druga osobe?

Gość foeem
Mężczyzna wyżywa się na bliskich, kobieta odreagowuje stres. Mężczyzna wrzeszczy, kobieta akcentuje swoje racje. Mężczyzna katuje dzieci, kobiecie czasami puszczają nerwy.

czyli dalyscie mu rozgrzeszenie :p on nie jest winny, tylko ja :( Chcialam jedynie nadmienic, ze znam go od 15 lat i sytuacja taka zdarzyla mi sie po raz pierwszy. Tym bardziej, ze ZAWSZE zapewnial mnie, ze nigdy w zyciu na mnie reki nie podniesie. Rozumialabym, gdyby to byla pierdola - glupstwo. ALe nie takie przegiecie z jego strony. Poza tym jestem w ciazy i on tego nie uszanowal.

no jasne, nie wolno nikogo bić - zgadzam się. No ale nie wmawiajcie mi tu głupot, że to to samo czy dziewczyna spoliczkuje faceta, czy facet odwinie dziewczynie. No bez przesadyzmu

autorko, moglas sie na niego zdenerwowac okiej, ale to ty go pierwsza uderzylas i nie mialas prawa do tego ja po temacie myslalam ze on sie na ciebie rzucil z piesciami czy cos a to ty go pierwsza uderzylas czy ty autorko myslisz ze kobieta moze lac faceta ile wlezie a jak facet uderzy to juz na stos? nie chce byc wredna ale mi sie wydaje ze ty tak myslisz i uwazam ze mial prawo ci oddac

Gość taka siaka
zamiast odwrocic sie na piecie do faceta to ty go po pysku walisz :0 mysle ze jestescie siebie warci...dostal w twarz, czego sie spodziewalas, ze poglaska cie po gloowce?

Gość Iris29
Odpowiedz szczerze czy gdyby uderzył cie pierwszy to bys mu oddala?

A ciekawe, czy gdybyś go tak uderzała przez godzinę to w końcu MIAŁBY PRAWO ODDAĆ, czy nie? \"Bo facet NIGDY nie może podnieść ręki\" - co za k***a wytłumaczenie na własną agresję

Oddalabym Iris. Chyba ze moj maz bylby w ciąży :p Wówczas mialabym szacunek przez wzglad na to dziecko

ty go pirwsza uderzylas, powiedzial ze jeszcze raz to zobaczysz i zobaczylas, wtedy on cie uderzyl i ty wielce oburzona a on ma byc happy ze ty go 2 razy uderzylas?