Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kinia2121

JA-MOJ NARZECZONY-oraz MOJ PRZYJACIEL..3 osoby TRUDNY UKLAD

Polecane posty

Witajcie kochani馃尰 u mnie nastroj taki jak pogoda czyli do d*** :( wczoraj mialam trudna rozmowe z moim chlopakiem i tez nie wiem czy to nie wrozy konca:(nie odzywamy sie tez do siebie narazie, ostatnio bylo jakos lepiej, tez chcialam mu wynagrodzic to co robilam, za jego placami.chcialam ratowac nasz zwiazek, jak pamietacie przez dluzszy czas nie mialam kontaktu z Kamilem, naprawde sie staralam, czule gesty, kazda wolna chwila spedzana razem,duzo czulosci i co z tego wyszlo??NIC!!!!:(馃槶馃槶 teraz mam w glowie mase watpliwosci, nie wiem co zrobic, z 1 str nie chce mi sie czekac co bedzie, co przyniesie los, bo tym sposobem zawszewracam do punktu wyjscia.On(moj narz.) do tego zwala wiekszosc winy na mnie, a akurta w obecnej sytuacji wiem ze tak nie jest.Bywalo roznie, ale teaz to ja najbardziej sie staralam. Kurcze boje si po tyle latach rozstania:(boje sie tego ze nie bede umiala zapomniec, ze nikogo juz nie pokocham,ze nikt nie zaakceptuje mnie taka jaka jestem calkowicie z moimi wadami, zaletami,charaktterem;/\\jesli chodzi o kamila to ostatnio sie czest spotykaismy, mielismy naprawde cudowne chwile:)ahhhh dla takich momentow czasami warto zyc.Ale obawiam sie ze po tym co mu powiedzialam,odsunie sie znow ode mnie:( Milka....zazdroszcze wieczorku;);)kiedy ast spotkanie?a mam do ciebie jeszcze pyatnko, jak to u ciebie zaczelo sie z Mlodym??od oczatku??kto zrobil 1wszy krok itp??opisz troszke historii;) Anitka..co z twoimi pociechami??poprzeziebialy sie??No jestem ciekawa kiedy twoj sie odezwie.....i jaki bedzie ciag dalszy..... jesli chodzi o pezenty to ja teraz jestem zwllenniczka praktycznych drobiazgow, jakies bokserki,perfumy,zel,sweterek, koszula a do tego winko i romantyczny wieczorek i nocka itp.daj znac co kupilas;) Margaretko ja tez mysle , ze on poprostu brzydko to nazywajac bawi sie uczuciami, on cie kocha to pewne, ale chcial ci dac nauczke.a ty bylabys w stanie nie byc z nim teraz??? Facet .no wkoncu jestes:)a od kiedy minal miesiac, bo sie pogubilam, od wazego ostatniego spotkania czy od smsa??I nic ci wogole na gadu nie odpisala?hm.no ale jesli pierwsza do ciebie pisze to mysli na pewno o tobie!a ty jak obecnie ze swoimi uczuciami??? Smalec,Tyncia pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
hej.. Anitko - w艂asnie na tym polega midzy nami r贸偶nica...ty jednak masz dzieciatka i to chyba wiele zmienia...widzisz, kiedy m贸j m膮偶 wychodzi ja mam czas kt贸ry moge wykorzystac jak tylko mi sie podoba (i nie chodzi mi tu akurat o spotkania z m艂odym) , a tw贸j wolny czas zaczyna sie dopiero chyba kiedy m膮z sie pojawia i odci膮偶a cie troszke z domowych obowi膮zk贸w....poza tym to tez pewnie troszke wynika z mojej jedynackiej natury, w kt贸r膮 wpsane jest to ze ja czasem potrzebuje bycia tylko z sob膮.... Margaretko - jak juz pisa艂am wczesniej uwazam, ze on postepuje troche nie tak...rozumiem, 偶e sie zez艂o艣ci艂, prawodpodobnie w jego odczuciu mia艂 prawo...ale przeciez mozna powiedziec o swojej z艂o艣ci, mozan powiedzie膰, 偶e potzrebuje sie dnia spokoju zeby och艂on膮膰...ale zeby tak od razu takie spektakularne zrywania....to dla mnie odrobine niedojrza艂e...mam wraznie to to taka metoda karania ciebie...a pozwala sobie na ni膮 bo wie, 偶e i tak bedzie m贸g艂 wr贸ci膰....nadal uwazam, ze tro troszke taki emocjonalny szanta偶....oczyiwi艣cie nie uwazam, ze nie powinni艣cie byc razem...trzymam za to kciuki ale nie moze mu pozwala膰 tak sie traktowa膰...dam g艂owe, 偶e w innym przypadku on ten manewr zacznie stosowa膰 cz臋艣ciej! Facet - juz chyba kiedys pisa艂am, ze jak dla mnie powinienes byc bardziej stanowczy, ona chyab sie nauczy艂a, ze ty po prostu czekasz i zawsze bedziesz...a to cholernie wygodne...byc moze te nocne smsy mia艂y na celu sprwdzenie, czy nadal jeste艣 na zawo艂anie...kurde tak nie mo偶na!Tak jak twroga to do ciebie...na wszeli przypadek sprawdzi膰 czy jeszcze czekasz....a potem co zn贸w miesi膮膰 ciszy?Nie wiem ale cos mi sie to nie podoba. Ja z M艂odym jestem ostatnio do b贸lu szczera...jesli mam ochote z nim pobyc po prostu mu daje to do zrozumienia...kiedy potrzebujemy spokoju, zadne go nie narusza....on przyja艂 podobn膮 taktyk臋 i bardzo go za to cenie. Kiniu jak sie poznali艣my?hehe a jak mozna zaprzyja偶ni膰 sie z facetem 6 lat m艂odszym....oczywi艣cie pomagaj膮膰 mu w przygotowaniach do matury:) zabawne ..w zyciu ym wtedy nie pomysla艂a... Przepraszam, ze jestem dzis taka sceptyczna..to pewnie prze ten pierwszy snieg...buziaki

Udost臋pnij ten post

kto zrobi艂 pierwszy krok?? powiedzmy, ze on by艂 wsp贸lny...wyczuwa艂am przyzowlenie w powietrzu ..i po prostu go poca艂owa艂am:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marekk. dawny smalec
a jak u was jest ze znajomymi? Domy艣laja si臋 czego艣 ? a mo偶e jaka艣 przyjaci贸艂ka wie o Was ? Wiem tylko jak wygl膮da sytuacja u milki. U mnie nikt nic nie wie. Tzn par臋 os贸b wie o jej istnieniu, ale w zyciu nic nie podejrzewaj膮. Czasem straszn膮 mam ochot臋 pogada膰 z moim przyjacielem o tym co si臋 ze mn膮 porobi艂o. Na szcz臋scie w por臋 mi przechodzi. A jak jest u Was. Pewnie podobnie.St膮d ten watek. P.S na specjaln膮 pro艣b臋 Anity przestaj臋 by膰 smalcem ;)

Udost臋pnij ten post

Kinia miesiac minal od momentu kiedy nie doczekalem sie odpowiedzi na zaczepienie na gg, jednym slowem mam w d***e, nie odezwe sie drugi raz bo nie bylo odzewu. milka999 czy podasz mi do siebie meila bo jest jeden fakt o ktorym nie napisze na forum.

Udost臋pnij ten post

ejjj Facet - to mnie zaintygowa艂es:) ale wiesz co podaj sw贸j to ja sie odezwe.. Smalec ty tak nie \"markuj\" szyzbko bo musimy sie przyzwyczai膰:)

Udost臋pnij ten post

Milka no to niezle poznanie;)to te spotkania musily byc bardzoooo intrygujace;)i tak poprostu pocalowalas go podczas\"lekcji\" ??:)wiem..ze moze nie powinnam pyac o takie rzeczy,ale skoro juz tak wszyscy sie \"przyjaznimy\"to mozna porozmawiac, nie?! Facet ejjj co to za tajemnice???:( ;)prosze tu pisac na forum, nie ma spraw poza forumowych!!!!!!! Ja tez mysle ze powinienes byc bardziej stanowczy... a u mni cisza i ze strony Kamila i narzeczonego.......;/olali mnie normalnie;) MMMMM Marek-odrazu lepiej brzmi;)

Udost臋pnij ten post

no pieknie Kinia zrobi艂as z tego fabu艂e jak z kiepskiego erotyku:) pani nauczycielka i ucze艅 hehhe dobre nie do konca tak by艂o...ja go zna艂am wczesniej a po prostu przy tej pomocy zaczelismy sie czesciej widywac...mature zda艂 juz dawno ....a my spotykamy si臋 nadal:)

Udost臋pnij ten post

no pieknie Kinia zrobi艂as z tego fabu艂e jak z kiepskiego erotyku:) pani nauczycielka i ucze艅 hehhe dobre nie do konca tak by艂o...ja go zna艂am wczesniej a po prostu przy tej pomocy zaczelismy sie czesciej widywac...mature zda艂 juz dawno ....a my spotykamy si臋 nadal:)

Udost臋pnij ten post

:D to tylko tak zabrzmialo;) jak erotyk.. ale nie powiem sposob na zanjomosc (na przyjazn) niecodzienny:) ja teraz najchetniej odcielabym sie od wszystkich, zero znajomych facetow na najblizszy czas.......mecz mnie troszke te sytuacje,raz tk raz tak zero stabilizacji,konkretow. jakie macie plany na wieczor??ja film, lozeczko,samotnosc

Udost臋pnij ten post

aaa ja nie wiem nic mi sie nie chce...moze jakas d艂uga kapiel z ksi膮偶k膮...

Udost臋pnij ten post

No pi臋knie - nikt nie odpowie na moje pytanie? to jak to jest z tymi znajomymi? Opr贸cz tego , 偶e zosta艂em Markiem zada艂em pytanie! ;) A ja dzis te偶 mam samotny wiecz贸r. Jak na taki topic nasze wieczory nie wygl膮daj膮 zbyt nami臋tnie ;) P.S jeszcze ze 2 wpisy i ko艅czymy ze smalcem hihi

Udost臋pnij ten post

ja moge ci odpisac:P ale przeciez jak to jest u mnie wiesz....nie wie kompletnie nikt..nawet najblizsza przyjaci贸艂ka...tez wiele razy mia艂m to na koncu jezyka...ale to nieby艂by najlepszy pomys艂

Udost臋pnij ten post

Babska impreza. pewnie do p贸艂nocy wr贸ci ;)

Udost臋pnij ten post

Mo偶e 藕le to uj膮艂em. Babskie plotki - tak chyba lepiej. Plotkuj膮 w mieszkaniu jednej z nich i tyle. Przynajmniej chc臋 w to wierzy膰 ;)

Udost臋pnij ten post

ojjj nie chce tu nikogo buntowac, ale oby to nie byly takie plotki jak u mnie;) zartuje;) hmm u mnie raczej tez nikt nie wie, przynajmniej z grona najblizszych przyjaciol, przypuszczam, ze moze on zdradzil to komus,ale raczej zaufanemu.....smieszne jest gdy ktos zadaje nam to pytanie, czy cos nas laczy, czy jestesmy para(obcy ludzie) a my :nie, jestesmy TYLKO przyjaciolmi:)dla wszystkich jestesmy przyjaciolmi.chociaz przypuszcam, ze niektorzy znajomi, np.gdy imprezujemy w wiekszym gronie domyslaja sie\"czegos\" ale nie mowia o tym glosno:) moze to nawet dla nich zbyt nieprzyzwoite i sami nie dpouszczaja takich mysli:D

Udost臋pnij ten post

witam ponownie, moj ma艂y niunio ma angine i strasznie cierpi, ju偶 mnie rece bola od noszenia go, pewnie czeka mnie nieprzespana kolejna noc. Marekk no mo偶e by膰 a nawet ca艂kiem przyzwoicie! Oczywi艣cie 偶e odpowiem co my艣l膮 znajomi, moi nie maja zielonego poj臋cia o jakichkolwiek kontaktach mi臋dzy nami i tym bardziej jego znajomi, i niech tak zostanie! no i jeszcze jedno zadnych kontakto贸w poza forum, co to za pomys艂y Marku na maile, Milka bro艅 Bo偶e poza forum, wszystko na!!! Mo偶 potem jeszcze tu wpadne, zobacze jak moje niunie! No imam coraz mniej czasu na preent dla m臋偶a!

Udost臋pnij ten post

Kinia, a jakie plotki by艂y u Ciebie? Bo nie bardzo pami臋tam. U mnie w pracy tylko jeden kumpel spyta艂 czy my si臋 znali艣my wcze艣niej , bo tak 艣wietnie si臋 dogadujemy.No ale reszta chyba nic nie podejrzewa.

Udost臋pnij ten post

Anita chyba Ci sie co艣 pomyli艂o. To "Facet" chcia艂 maila. Ja p贸ki co nikogo o maila nie prosz臋 ;).

Udost臋pnij ten post

sorki mareczku, pomyli艂o mi sie ale ja tak w pospiech pisa艂am itak jakos wysz艂o, wiec to faceta sie tyczy. jeszcze raz przepraszam.

Udost臋pnij ten post

u mnie plotki z kolezankami skonczyly sie wieczorkiem z przyjacielem:) ja zaraz zmykam do wanienki, jestem sama w domu.....a \"moich\"dwoch facetow mam dzis gdzies.przeraza mnie tylko wizja wstania rano o 6 i zimnyyy mrozny ranek:( ale jakos to bedzie......bo musi!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marekk.
Mam nadziej臋, 偶e plotki mojej 偶ony sko艅cz膮 si臋 inaczej ;) Wsp贸艂czuj臋 wstawania o 6.00. ja "wyleguje" sie a偶 do 7.00 :)

Udost臋pnij ten post

Mareczku i co zona dotarla do domku??nie martw sie , na sczescie nie wszystkie kobietki sa tak szalone jak ja:);)chyba wszyscy juz spia....ja tez zmykam, bo poranne wstawanie przede mna:( papapa jutroo licze na duzoo wpisow jak wroce zeby bylo co czytac ps,moj narzeczony zrezygnowal...miczy!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marekk.
Ja nie 艣pi臋, ale wobec braku aktywno艣ci forumowicz贸w id臋 pod prysznic i spa膰. A 偶ona b臋dzie za chwil臋. dobranoc!

Udost臋pnij ten post

dobranoc:)dobranoc:) ja juz wykompana, tez ide spac..do jutra ps.musimy chyba na konkretna godzine sie umawiac i wtedy bedziemy rozmawiac na biezaco;)

Udost臋pnij ten post

milka999 ani ja nie podam Tobie meila i tym samym ty nie odpiszesz mi na niego bo po prostu odpuszcze sobie pisanie po za forum, sam fakt ze panuja tutaj zasady publiczne to jednak naruszylo by tu swoja idee, kazdy kto wypowiada sie tutaj sam decyduje o tym co moze napisac publicznie, ja po prostu nie chce podawac wiecej szczegolow sytuacji w jakiej jestem bo to nic mi w zasadzie nie da, moge tylko powiedziec ze zdecydowania mi nie brakuje ale jesli stawialbym w chwili obecnej ultimatum kobiecie ktora mi sie podoba w sensie albo \"ja\" albo\"on\" to nic bym nie wskoral, musze jeszcze z takim rozwiazaniem troche poczekac... ale dzieki za wczesniejsze rady i widze w nich dla siebie duzo odpowiedzi. dzieki wszystkim

Udost臋pnij ten post

wybaczcie mi moje wczorajsze angielskie znikn臋cie:) ale posz艂am sie okapa膰 i odpad艂am na calego:) Facet - hehe 艂adnie pedagogicznie mi wyja艣ni艂e艣 zasady istnienia na tym forum...a偶 przez moment pomy艣la艂am, 偶e to ja mia艂am w planach naruszy膰 jakie艣 zasady:P...rozumiem, 偶e nie chcesz wszytkiego pisa膰, byc mo偶e kiedy inadziej....ja osobi艣cie tyle napisa艂m juz ty rzeczy, kt贸rych nie powinnam, 偶e g艂owa boli:) czasem my艣le, 偶e gdyby choc na momen zajrza艂 tu kto艣 kto choc troche mnie zna...zaraz by sie zorientow艂 (aaaaaa koszmar). Marku - zona na pewno by艂a z przyjaci贸艂kami:P ...wiem wiem wyrodne 偶arciki sobie robimy...ale jak juz napisa艂es to tak miedzy nami grzesznikami:) Kiniu - o ja juz nic nie wiem, jaka艣 epidemia z艂ych moment贸w!

Udost臋pnij ten post

Witam wszystkich :) Chcia艂am tylko 偶yczy膰 mi艂ego dzionka wszystkim topowiczom ;) Ja dzi艣 wsta艂am w bardzo dobrym nastroju i mam nadziej臋, 偶e tak ju偶 pozostanie do ko艅ca dnia :):):) Brzuszek ju偶 tak nie boli i czuj臋 si臋 dobrze. Ojj wiecie, czasem jak czytam te nasze, a zw艂aszcza wasze opowie艣ci o mi艂osnych historiach to czuje si臋 jak na filmie Hehe :P Milka.. to jak zacz膮艂 si臋 tw贸j romansik.. no po prostu odlot :D szkoda, ze ja chodzi艂am swego czasu na korki akurat do dziewczyny.. heheh :P

Udost臋pnij ten post