Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarina3

moj chlopak zalozyl sobie profil na randkach w onecie

Polecane posty

Gość katarina3

bylyscie takiej sytuacji? nie wiem co robic? mowi ze kocha a szuka sobie innej za moimi plecami:( czy to jest powod zeby go kopnac w dupe?

Gość doradddca
najpierw kop w jaja, potem w dupe 🖐️

Gość asia jędza
o tak!! kopinij go w dupę i to porządnie!!:)

Gość katarina3
bedzie sie tlumaczyl ze to tylko tak, na profilu ma napisane Szukam: Kobiet, Przyjaźni, Miłości, Przygody, Seksu, Niczego nie szukam, pisz jak masz odwagę

Gość mika1234
Hej! głowa do góry. Ja odkryłam, że mój ma profile na o2, interii, na gronie. Dowiedziałam się, że flirtuje z innymi kobietami-flirtuje w sensie erotycznych tekstów. Co zrobiłam? Nagadałam mu! że moje poczucie wartości zniżył do zero, że nie uszanował mnie. A do tego pisali jeszcze o tym, jak to podnieca, że ja jestem! myślałam, że umrę.. naprawdę, byłam załamana i gotowa zerwać z nim ale.. na spokojnie porozmawiałam z nim- co prawda były emocje-ale nie krzyczałam na niego, nie obrażałam go-powiedziałam spokojnie- zniszczyłeś moje poczucie wartości, jeśli brakuje Ci czegoś w naszym związku i szukasz czegoś w necie ( w tak infantylny sposób!) to ja odchodzę, no a on zaczął przepraszać i tłumaczyc, ze były to zarty, ze owszem zrobil bardzo zle i nigdy sobie nie wybaczy, ale nie mial zamiaru nigdy sie z jakas spotkac bo to ze mna chce byc do konca zycia czy zaufalam? nie wiem, dałam mu szanse, on wie, ze jesli jeszcze raz zrobi cos takiego-to odejde natychmiast a teraz musi sie starac, zebym uwierzyla,ze jestem dla niego atrakcyjna seksualnie (rany jakie to upokarzajace-tylu facetow na mnie "leci" a ja czuje,ze moj wlasny nie) czy warto zniszczyc wszystko?no coz, nigdy nie spotkalam wczesniej faceta tak troskliwego, tak dobrego, mądrego,ambitnego jak ostatnio chorowałam i płakałam z bólu brzucha to on płakał ze mną, jest moim najlepszym przyjacielem i mogę na nim zawsze polegać, rozumiemy się czase bez słów, uwielbiamy spędzać razem czas, rozmawiając, spacerując, wspólnie gotując- nie warto niszczyć udanego, długoterminowego związku przez jakieś tam wirtualne flirty, pamiętaj o tym pokaż mu po prostu, że nie zabraniasz mu mieć znajomych-chocby kobiet, ale, ze nie akceptujesz tego, by zdradzał Cię w sposob "wirtualny", że musi uważać by nie przekroczył granicy co wtedy odejdziesz i zostanie sam z komputerem

Gość tez sobie zaloz profil
i poszukaj nowego faceta, bo ten to jakis ciolek.

Gość mika1234
ale jeśli po takiej rozmowie będzie flirtować z babkami to wtedy odejdź ja też postawiłam sobie taką granicę- jeśli będzie to robił mimo, iż powiedział i przysiągł, że nie będzie-to nie ma co z nim być, bo okłamując mnie zaprzecza swemu uczuciu do mnie

Gość mika1234
jasne doradzcie jej, zeby go zostawila bo co tam, po coz starac sie ocalic miłosc? to nic, ze moze on faktycznie ją kocha, niech go kopnie w j**a tak?to wasza recepta na udany zwiazek? najwazniejsza jest rozmowa, zrozumienie i umiejetnosc wybaczenia i dania drugiej szansy (nie mowie,zeby wkolko mu dawala szanse- ale na jedną zasługuje chocby przez to, że niby go kocha

Gość katarina3
ale jak ufac komus kto niby swiata poza toba nie widzi, mow ze kocha ze jestes najpiekniejsza najcudpwniejsza i wszystkie naj swiata, po czy zaklada konto na portalu rankowym, to nie zadna fotka, grono itp, to portal randkowy! juz nawet nie t mnie zastanawia czy go zostawic tylko czemu to zrobil skoro mnie tak kocha? chyba jednak nie kocha

Gość ola1982o
a ile jestescie razem? wiesz dlaczego pisze w profilu ze szuka milosci kobiety itp? bo pewnie nie zaznaczyl zadnego i sam serwer mu wszystko wpisal znasz jego haslo?wejdz i poczytajh o czym pisze mowie Ci-nie rob nic pochopnie przede wszystkim POROZMAWIAJ Z NIM O TYM!!!

Gość katarina3
nie znam hasla, zobaczylam historie w jego kompie i widzialam ze wchodzi na te strony, zalzylam profil i go znalazlam, ma opis i wypelnione wszystkie rubryki, wiec to nie serwer to wypelnial

Gość katarina3
prawie 2 lata

Gość katarina3
on mi nawet o slubie juz prezbokuje, a tu takie numery

Gość ola1982o
porozmawiaj z nim o tym, to jest jedyne rozsadne wyjscie powiedz mu, ze albo zrezygnuje z flirtow w necie albo odchodzisz rozmowa jest najwazniejsza w zwiazku

Gość mika1234
tak, porozmawiaj z nim nie warto niszczyc zwiazku przez takie cos co innego jesli mimo Twoich prosb i tego,ze Ci tak przykro-dalej bedzie to robic poza tym wez pod uwage,ze faceci tacy sa, 80 procent pisze zberezne maile, oglada filmy erotyczne, tacy juz sa no ;) docen to,ze z Toba planuje slub- rany, gdyby Cie nie kochal to by tego nie chcial

Gość zrobiłam to samo
ale ja rzeczywiscie szukam sobie innego chłopaka...chyba...tez niby jestemw spokojnym zwiazku 7 lenim a jednak robie to.,...szukam w tajemnicy innego. Narazie nie spotkałam więc mojego faceta nie zostrawię, ale jakby pojawił sie ksiaze z bajki.. to kto wie....

Gość katarina3
wiem ze oczywiscie powie, ze nawet z tego nie korzystal, juz kiedys tak bylo, powiedzial ze zalozyl sobie konto dla jakiegos kolegi ktory nie ma neta, a teraz ma uzupelnione to konto ma napisane tak: Mój opis: jaki jestem dobre NIKT NIE POWINIEN SAM SIEBIE OCENIAC moze warto mnie poznac a jesli idzie o fotke narazie nie posiadam ale odpowiecie bedzie milo Mój wymarzony partner: MILA SYMPATYCZNA CO POZATYM LUDZIE SIE DOGADUJA plus cos takiego: PRZEKONAJ SIE SAMA MOZE WARTO...

Ło matko !!! Dobrze, że już niedługo szkoła się zaczyna ....

Gość załóż konto
wypełnij pod jego gust + jakieś drobne wady i trochę go pobajeruj potem się umówcie mina na spotkaniu - bezcenna

Gość mika1234
hmm... mój przynajmniej pisał- mam dziewczyne, nie szukam kobiety, zalezy mi tylko na rozmowie

Gość katarina3
stic bardzo smieszne:O ciesz sie ze zyjesz w normalnym zwiazku

z doswiadczenia powiem, że jak kobieta miała wpis \"nikogo tu nie szukam, kocham mojego Tomusia/Zdzisia itp.\" to było najłatwiej się z nią umówić :D z facetami jest pewnie podobnie

jednak się potwierdza. Najgorsze są tajemnice. Jakby założył to konto przy tobie to nawet byś na to uwagi nie zwróciła.

Gość katarina3
nie wiem czy go bajerowac, boje sie ze sie domysli, czy wpisac mu sie w ksiedze gosci w styllu pozdrawienia skonczony dupku:O

Gość mikmikuś
To świetny pomysł i podpisz sie- Twoja juz była dziewczyna:)

A ja przeczytałam sms mojego chłopaka, napisał \"I której wylizać p...\" I co ja mam zrobić? To dopiero debil! Patrzeć na niego nie mogę. Jesteśmy dwa lata razem, wspólnie mieszkamy, też mówi, że kocha, a takie rzeczy pisze? Ciekawe co jeszcze robi?! A ja głupia oślubie marzyłam. Nie wiem czy od razu mu rzeczy za okno nie wyrzucić.

a czy to ważne? Ważny fakt, że napisał coś takiego, gdzie tu szacunek do kochanej osoby!