Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no no

CZY GINA MOGLA NIE ZAUWAZYC CIAZY?

Polecane posty

CZESC DZIEWCZYNY! NIEKTORE Z WAS PEWNIE JUZ ZNAJA MOJ PRZYPADEK INNE NIE DLATEGO W SKROCIE POWIEM O CO CHODZI! 5 LIPCA KOCHALAM SIE ZE SWOIM LUBYM I ZSUNELA NAM SIE GUMKA ALE NIE SKONCZYL WE MNIE 21 LIPCA ( W TERMINIE) DOSTALAM ,,OKRES\" ALE BARDZO SKAPY I BRAZOWY KTORY TRWAL AZ DO 1 SIERPNIA ( A ZWYKLE OKRES MAM 5, 6 DNI) I POTEM OD 5 DO 11 WLACZNIE ZNOW POJAWILY SIE PLAMIENIA! PODCZAS TYCH PLAMIEN NORMALNA KREW NIE POJAWILA SIE ANI RAZU! DODAM ZE MIALAM TAK PIERWSZY RAZ I NIE BIORE ZADNYCH TABLETEK! DZIS BYLAM U GINA OPOWIEDZIALAM O MOIM DZIWNYM OKRESIE POCZYM GINKA MNIE ZBADALA I POWIEDZIALA ZE RACZEJ WSZYSTKO GRA POBRALA TEZ WYMAZ DO BADANIA CYTOLOGICZNEGO I POWIEDZIALA ZE NASTEPNY OKRES POWINNAM MIEC JAKOS WE WRZESNIU! ZAPISALA MI TEZ TABLETKI ANTY BO JA O TO POPROSILAM! GODZINE TEMU ZAUWAZYLAM ZNOW NA MOJEJ WKLADCE PLAMIENIA KOLORU..HMM KAWY Z MLEKIEM I NIE WIEM CO MAM MYSLEC SKORO GINKA MOWILA ZE OKRES POWINNAM DOSTAC TERAZ WE WRZESNIU CZY JEST MZOLIWOSC ZE MOGLA NIE WYCZUC CIAZY PODCZAS BADANIA? JAK MYSLICIE? POZDRAWAIM WSZYSTKICH I Z GORY DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZ!

najprościej będzie jak pójdziesz zrobić badanie krwi - beta HCG i dowiesz się czy jesteś w ciąży czy nie.

dzieki wlasnie nad tym intensywnie mysle a powiedz mi musze isc na czczo ? czy nie koniecznie? a Ty co o tym myslisz? mogl nie zauwazyc ciazy?

Nie musisz być na czczo, a ciąży mógł nie zauważyć. Gdyby się okazało, że jesteś w ciaży, to koniecznie musisz pójść i powiedzieć że masz plamienia, bo może to byc niebezpieczne.

karolcia dziekuje za odpowiedz! strasznie sie tym martwie wszystkim! musze jutro pogadac jeszcze z miom chlopakiem i albo powtorze test albo zrobie badanie krwi hmm sama juz nie wiem

Gość Ja przez 3 pierwsze
miesiace ciąży miala normalnie okres. Powiekszyl mi sie biust, slabo sie czulam itp. wiec poszlam do gina co jest grane. A ona nic nie zauwazyla, wiec i twoja moze sie mylic. Bdanie krwi i wszystko jasne.

Gość retrostyl
bzdura, nie ma normalnego okresu tylko plamienia ewentualnid i przestancie sciemniac. Piersi jak sie powiekszaja to przed okresem - -normalka.

ja prze pierwsze 3 miesiące dziekuje bardzo! zrobie badanie krwi na dnaich bo po Twojej wypowiedzi się troche wystraszyłam a w ktorym tygodniu byłaś jak poszłaś do gina? pamietasz może?

mam pytanko do was kobietki! czy przydażyło sie wam że gin nie wyrył ciąży podczas badania? i w ktorym tygodniu byłyście?