Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beth

Konkurs Naturelli i prośba o pomoc!

Polecane posty

Nie wiem czy nadal jest sens - dwa zdjęcia odsadziły mnie przez noc o 130 głosów (nie wiem jakim cudem). Ale możemy nadal walczyć, bo różnie bywa :) Także dzisiaj również bardzo proszę o głosiki: http://www.naturella-fotokonkurs.pl/index.php?id=showwingallery&sh=15770 Marketa - Twoje zdjęcie - mimo, że robione telefonem - ma w sobie to COŚ:) Bardzo mi się podoba :)

No,ja zagłosowałam zaraz po północy,a można tylko raz dziennie.Nie mam zmiennego IP,jak niektórzy.:( Cieszę się,że moje zdjęcie Ci się podoba.🌻 Oczywiście,do poniedziałku będę oddawać głos na Twoje stokrotki.:) Pozdrawiam🌻 ♥♪♫

w końcu znalazłam te topik ;) tak wiec już mam 2 do podnoszenia :D

to daj na gg linki do wszystkich , bedziem podnosić :D przeca nie jasnowidz ze mnie :P :P

Jedenasta --> jak wejdziesz w linka to jest nad zdjęciem taka ciemno zielona zakładka ZWYCIĘZCY i tam wejdź na dwa zdjęcia dziewczyna wąchająca mlecza wieżowiec w chmurach z tymi Betusia walczy , inne są daleeeeeeeekooooooooo z tyłu ;) Betusia prowadzisz 2 głosami :D :D

Ten wierzowiec w chmurach jest fajny, ale dlaczego ta dziwczynka jest tak wysoko to nie rozumiem :/ Ale te wszystkie zdjecia juz kiedys wygrały??

Jedenasta tak te fotki wszystki wygrały weekend w SPA ;) tzn właścicielki fotek ;) a ta dziewczynka z mleczem też mnie zastanawia :O