Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beth

Konkurs Naturelli i prośba o pomoc!

Polecane posty

Proszę 3238:):):) ile jeszcze zostało..??? która jesteś??? Głosujcie ..jeśli jest blisko to szkoda żeby przegrała w imieniu Beth bardzo was proszeeee:):):):) kiedyś i wy będziecie potrzebować głosików :):):)

Wycieczkowicz?? A Ty się nie napaliłeś? Wg mnie każdy by się napalił. Jeszcze raz apeluję o uczciwość - ja nie klikam głosów liveboxem tylko pomagają mi dobrzy ludzie. Bardzo proszę o głosowanie na STOKROTKI, które znajdują się pod tym adresem: http://www.naturella-fotokonkurs.pl/index.php?id=showwingallery&sh=15770 To powyżej napisał ktoś, kto ze mną rywalizuje... Jeśli tak bardzo chce rywalizować to niech założy swój topik cholercia. Jak ja nie lubię nieuczciwych ludzi... :(

Gość Uczciwy
Tak naprawdę to zdjęcie stokrotek jest lipne w porównaniu z innymi fotkami, więc nie wzburzaj się Beth, że ludzie głosują inaczej. Wybór między Twoimi stokrotkami a jakimkolwiek innym zdjęciem jest prosty - Twoje stokrotki można conajwyżej pokazać u cioci na imieninach. Nie nawołuje do głosowania na jakiekolwiek zdjęcie - stwierdzam tylko, że zdjęcie Beth jest po prostu lipne i na pewno nie zasługuje by wygrać. A z fotografią mam troszkę wspólnego.

Gość Uczciwy
Jeszcze małe postscriptum. Beth napisała: "Wycieczkowicz?? A Ty się nie napaliłeś? Wg mnie każdy by się napalił. Jeszcze raz apeluję o uczciwość - ja nie klikam głosów liveboxem tylko pomagają mi dobrzy ludzie." Masz dowody na to? Metodą oczerniania rywali na oślep bez dowodów nic nie wygrasz a dodatkowo wzbudzasz niechęć do Twojej osoby, że o stokrotkach nie wspomnę...

podnoszę ;) Uczciwy daruj sobie co ? pozatym Beth wyraźnie dodaje, że JAK SIE KOMUŚ PODOBA TO PROSI O GŁOSIK a jak się nie podoba to nie głosuj i nie komentuj, tylko zagłosuj na inne, które jest wg Ciebie lepsze czy to takie trudne ? :O